Doğru mu bu? Haha.
Erkeğin kendine bakmaya başlaması aldatma belirtisi midir?
Doğru mu bu? Haha.

Kahvemi aldım ve siteye bakalım belki yardimci olabileceğimiz konu olur diye düşündüm ki böyle bir soru ile karşı karşıya kaldım. .
Bir erkeğin bakımlı olması ve kişisel temizliğine, giyimine kusamina dikkat etmesi ancak kendisine ve ilişkisine güvenmeyen kizlari korkutur..
Ben 37 yaşındayım haftada 3 gün fitness + sabahları 1 saat yürüyüş yapar, saç ve dış ayrıca yüz temizliğne dikkat ederim. . Bu sevgilim olsada olmasa da eşim de olsa veya olmasa değişmez..50 yaşına da gelsem aynı şekilde prensiplerim doğrultusunda devam ederim. .
Erkek herseyden önce bir kadın için veya birileri baksın fikir yürütsun diye değil, kendisine olan saygisindan dolayı bakımlı olmalı. .
Kadınlar olarak bakımlı bir erkek isteyip, erkek de bunu uyguladigi zaman endişe etmeniz, acabalar ve kuruntular içinde olmanızda ayri bir komedi :) ilginç çözülemeyen varliklarsiniz :))
Bakımın takdir edilesi tabii fakat detaya bakarsan konu biraz daha derin :)
İnternette böyle birşeyle karşılaştım. Paylaşmak istedim 😌
Bakın internet sacmaliklarla dolu.. her yazılana veya soru işareti gibi aklınız da kalicak aslı astarı olmayan soru ve konulara takılırsaniz işin içinden çıkamazsınız :)
Bakımsız bir adam yoktur azda olsa bakıyordur kendine sonuçta kilise papazı gibi dolasicak hali yok.. Aynaya baktığında kendini daha mutlu görmek istiyor, hali hazırda sevdiğine kadına daha güzel görünmek istiyor, birkaç kişiyi kendisine örnek alip kendisi ile daha barışık bir adam olmak isteyebilir.. Bazı kadınların pusuya yatıp "işte başladı !, şimdi bunu yapti ! Tarzında kafalarında dönen tilkileri dans ettirmesi komedi diyorum :)))) Kadini bakımsız adamın bakim yapmasından mutlu olmalı gurur duymalı.. tabi kendine ozgüveni varsa... :)
Haklısın 😌
Yahu ne alaka siz de erkeği gömecek yer arıyorsunuz😂
Hahaha
Belki kendini ne kadar saldığını hatırlayıp çeki düzen vermek istemiş olabilir
Bende böyle düşünüyorum.
Ya bu adam niye bu kadar tatliiii
Bilsem 😌
Cevap
31Cevap
Yanlış anlamışsın olay şöyle
Diyelimki evlisin kocan önce kendine bakmaz ken. Birden bire bakmaya başladı güzel kokular almaya he gün duş almaya başladı şüpe kap. Sürekli bakımlıy dıysa kendine bakmayı sevendir onun kişiliği odur süpe etme.
Aldatma konusu na gelince çocuklukta gelen yetişme şeklinde aile akraba arkadaş cevresinde ne görmüşse öyle yetişir cevre erkeğe çok yol veriyor serbest bırakıyor onlarda bunu kulanıyor
Bide zayıflar nefislerine. her kız her bayan ben evlenmede seks yapmam dese bu erkekler aldatacak birini bulamaz paraylada o işi yapan bayanlar olmasa bütün kadınların kocaları kendine ait olurdu
Şüphe uyandırır bir akrep kızı her pokun ardında bişi arar illaki sjdjskdk
Ahsjjdnd
Belki evet, belki hayır. Ama adam kendini yaşlanmış hissediyorsa ve artık çeki düzen vermek istiyorsa bu aldatacak anlamına da gelmez. Görsele gelirsek adam bakımı kendine değil aşağıya yapıyor sanırım :D
Sen konuya yanlış yerden bakmissin o zman her makyaj yapan kıza aldatiyor 😂
Ben bakmadım. İnternette gördüm 😌
Güncel sürüm olabilir bremın, aydınlanma gelmiştir 😀
modluk hayırlı olsun
Teşekkürler broşum :D
Her breminin bir karşılığı var :D
Bronun kibar hali 😛
Yüzde seksen öyle.2 abim var ikiside kendine bakmaya başlamıştı. Kaçarmı gözümden)) itiraflar falan. Kendi gözlerimle gördüm o yüzden eminim 80% olduğuna))
Ben kendime bildim bileli bakarım, aldatma belirtisi değil de insan kendine değer verdiği sürece değer görür.
Kesinlikle hayir kaşlari almak sakallari düzeltmek deodorant parfüm vs olmasi gereken şeyler zaten sonuç olarak hepimiz toplum icone cikiyoruz
Hayır, neden aldatma belirtisi olsun? Senin için yapıyordur.
Kişiyi tanımadan yorum yapmak doğru olmaz. Kötüye yormamak gerekir.
Babam her sabah avokado, ceviz, badem, kuru kayısı yemeye başladı.
Akşamları yatmadan havuç suyu sıkıp içiyor bir de yoksa 🤭😂
İnsanın kendisine bakması neden aldatma olsun ki?
Normal bir şey bakım yapmak.
Kendimize baksak bir türlü bakmasak başka türlü ne olacak bizim bu halimiz.
Evettt kesin biri ona onu begendigini ama şöyle yapsan daha iyi olur demistr...
Soruya güldüm. Güncellemeye daha çok güldüm. Şükür bugünde başkasının yerine utandım.
Utanmaya yer arıyorsan demek 😂
O sinir bozucu evet. Bende güldüm 😌
Aldatma değilde yenisine adım atma olabilir
Hımm :)
Dikkatli ol :)
Konu benle alakalı değil 😂
Biliyorum, karşıya derken dikkatli davran
Ne alaka. Bakımsızsa zaten sevmez. Koku rahatsız eder
Uyandırır da senin eski hesaba noldu.😊
Sildim
İyi en azından düşündüğüm kişisin nicki yazmak istemedim. Sanırım beyaz bir sayfa açtın sevindim.
Evet teşekkür ederim 😌
O halin hiç sempatik değildi ağzına kürekle vurulacak cinstendi.😀Bunu sevdim.
Hala öyleyim sadece bugün hassasım ☺
Tamam o zaman küreği bir kenarda hazır tutuyorum.😀Hergün hassaz kalırsın inşallah.
Hahaha 😄
Saçma... Farkındalık ile alakalı. Birlikte olduğu insanada rekabete hazır ol demek.
Ekstra bir özen varsa şüpheli 🤔
@faruk_35 şüphelensinler aldatılmasınlar 😎
Alakası yok. Aklı başına yeni devşiriyordur.
Belki esi icin yapiyordur bilemeyiz ki 🤔
Kişiliğine bağlı, genel olarak hayır ama.
Hayır ben bakımımı kendim için yapıyorum
Hayır
Pekala :)
Hayır değildir
#emre00
evet olabılır bence :D ben karıya gıdınce bakım yapıyorum :D bence eşin senı aldatıyor bıkmıs hyecan kalmamıs :D
Konu ben değilim 😂
:D esprıdemı yapmıyağğğ :D hem aldatmayan erkek erkek degıldır şüphe ederım erkeklıgınden kımse bana ben tek kadınla ıdare edıyorum demesın :D :D yalan ınanmayın :D erkek mılletı yapar :D
Her erkek soytarı değildir 😌
doğruları soyleyınce zor geldı dımı ;) acı ama gercek tatlım ;)
Bana neden zor gelsin ki?
Aldatırsan aldatılırsın. Herkes sessiz kalacak değil ya
yani aynen bunu demeye çalısıyorum sanala bakarmısın %90 evlı ınsanlar hepsının heyecanı bıtmıs aldatmayan kadın erkek yok onu demeye calısıyorum ya erkek sadık ya da kadın ama genelde erkekler aladatır erkek nefsıne hakım olamaz bu hayatın kanunu bu yuzlerce kısı tanıdım aldatmayan yok dencek kadar az nerdeyse neden boyle oluyor sence?
Bilmiyorum. Aldatmadım aldatılmadım da.
emınmısın aldatılmadıgına?
Aldatılacak kadar uzun ilişkim olmadı hahaha
:D :D bu ıyıydı aldatıldıgını anladıgın anda tekmeledın yanı :D :D
Sende idrak edebilme problemi mi var?
yok spastık ozurluyum ben :P
Hay allahım :D
makara yapıyoruz amac eylenmek zaten :D dımı
Uyandrmalı :)) kadınlar içinde bu geçerli ama
Erkek her daim bakımlı olmalıdır.
Hemen hemen canisi
yani olabilir