Son günlerde kız arkadaşımla sürekli tartışmaya başladık, sebebi de saçlarıma fazla dikkat etmemmiş. Sürekli hayatımda başka biri olup olmadığıyla ilgili kavga çıkarıyor. Hayır bir şey yapmasam bakımsızsın der, dikkat edince de beni aldatıyorsun oluyor. Yaptığım tek şey şampuanımı değiştirmek ve saçlarıma birkaç bakım ürünü almaktı. Kendisine daha güzel gözükmeye çalışmamı düşünmek yerine hemen aldattığımı ima etti. Neden erkeklerin kendilerine dikkat etmesi hemen aldatmak olarak algılanıyor?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bir insanın bakımlı ve temiz olması ne zamandan beri aldatmak oluyor anlamıyorum. Ben de aynı senin gibiyim şu an bekarım birini mi aldatıyor oluyorum 😂 bence yersiz kıskançlık yapmayı bırakması gerekiyor. Seni seven kişi bu yüzden seninle olmuyor bence.
02 Yorumla
Soran+1 yılbekarken birini aldatmak mı cool :D o nasıl oluyo
En İyi Cevaplar
Çok haklısın, kimi bayanlar sevdiği sırf kıskançlıktan sevdiği adama bir başkasının bakmasını istemedikleri için hayatlarına aldıkları erkeği bakımsızlığa g"tu göbeği salmış bir hale getirmeye çalışıyor. halbuki erkeğin ilişkisini korumak sevdiği kadına iyi görünmek gibi bir vizyonu olduğu birçoğunun aklına gelmez. Tamam sevgi önemli fakat iyi görünmeyen ve bakımsız birine olan sevgi zaman içinde azalır kadın erkek farketmez bu böyledir, sonra iş artık bir şeyler hissetmiyorum'a döner..
05 Yorumla
Soran+1 yıldikkat etmeyince de bakımsızsın diyodu
- +1 yıl
Ani değişimler şüphe oyandırır. Alnından öpüyorum bu tespitin
Kadınları ilişkiye başlamadan önce kendine bakan, çekici erkek ister, başladıktan sonra da bu ivme aksi yolda ilerlesin ister. Genelleme yapmaktan nefret ederim ama bunu istemeden de olsa yapıyor özgüvensiz kadınlar. Ben birkaç kez yaşadım tam tersi şekilde benim daha bakımlı vs. olmamı sağlayan kadın, onlar da baya özgüvenliydi.
00 Yorumla
+1 yılBunun geri kafalılik olduğunu söyleyen boş insanlar olmuş. Sen saçını başını önemsemeyip birden bakım yapmaya başlarsan tabii ki de aklına acaba aldatıliyor muyum? sorusu gelir. Sadece kız arkadaşının kendine bakım yapmanın dışında hiçbir şüphesi olmadan sana beni aldatıyorsun, şöylesin böylesin demesi yanlış. Ama tabii ki senin birden değişmen onun gözünde şüphe uyandırabilir, bu da geri kafalılik olarak algılanmamali
02 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyorum gerçekten nasıl inandırabilirim onu kendime
- +1 yıl
Kendini öyle daha iyi hissettiğini ve biraz da onun için hazırlandığını dile getir ve sevdiğini sürekli söylemek yerine göstermeye çalış, ona hissettir.
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
44
Cevap
39Cevap
+1 yılBence bakımlı erkek her zaman birkaç adım öndedir. Kız arkadaşının güven sorunları olabilir. Kişisel bakıma önem vermek ilişkilere zarar vermemeli. 👍 Nasıl mutlu hissediyorsan onu yap
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence mantaliteniz yanlış. Başka birisi için değil de kendiniz istediğiniz için bu ürünleri kullanmalısınız. Sevgilinize güzel gözükmek istiyor olabilirsiniz bu çok normal ama kendi öz saygınız daha önemli, tabi karar sizin. Sevgilinize bunu anlatmanın yoluda oturup konuşmak. Onun için bu ürünleri kullandığınızı açıklayın. Zaten bu uygulamadan bu soruyu sormanız bile onu önemsediğiniz anlamına gelir. Bu arada belki sevgilinizin başka bir problemi olabilir. Bunu size açıklayamadığı için de bu tarz küçük kavgalarla gösteriyordur. Bazen insan zihnini boşaltmadığı için beyin bunu farklı şekilde ifade eder. Sevginizi hissettirin ve gösterin.
00 Yorumla
+1 yılO biraz geri kafa yapısıyla alakalı bir kişi bakıyorsa zaten kendi için bakmalı kimse için değil
53 Yorumla- +1 yıl
Aynen katılıyorum insan herzaman kişisel bakımını yapmalı bir erkek için değil kendisi için şahsen ben öyleyim evde bile pijama giymem o derece
Soran+1 yılaynen öyle, ne yapacağım şimdi ben inandıramıyorum bi şey olmadığına
+1 yılAşırı umursamaktan doğan paronoyaklık evresinde kız arkadaşın. Zamanın da ben de yaşadım. Onu uyarmalısın ve ikna etmeye çalışmalısın. Güzelce anlat, ellerini tut ve onu sevdiğini söyleyerek, ikna edici bir konuşma yap. Bence yumuşayacaktır, yani öyle olması lazım..
11 Yorumla
Soran+1 yılanlattım anlatmaz mıyım aşırı inatçı biri
+1 yılBen ömürüm bitsede bu bayanları çözemiyeceğim, kendine bakarsın aldatıyorsun bakmazsın sen nasıl bu halinle milletin içine çıkıyorsun ya da sen sürekli aynı parfümümü kullanıyorsun veyahutta saçlarının modelini değiştir, ben çözemedim çözemedim çözemedim bu bayanları.
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyle ayyyynen öyle gerçekten iğrenç bi hayat
Bu sanırım daha önce yapmazken birden yapmaya başlamaktır.
İlişki temelinde yapılan hatalar, güven eksiklikleri, iletişim kopuklukları gibi nedenlerle bu şüpheler başlar.
Yetişkin insanların yapması gerekn ilişkinin en başından bu iletişim kopukluğuna engel olmaktır. Güven inşaa etmektir.10 YorumlaAdlatma olarak algılamak kadında kadına değişir nedenide değişir erkek öncede pek bakımlı olmaz birden koku sıkar sık sık düş alır fazla bakarsa aç adam deniyor çok bakımlı olan açtır diyorlar ilişki terapistlerin bazıları
Bide kızdan önce çok kızla olduysan soruncada anlatırsan güvenmez artık milata öncesi dersin geçersin oldu bazı şeyler üstü kapalı şekilde
Nasıl kızlar üstü kapalı konuşuyor sa ilişkilerini sizde yapın sonra güven gidiyor.10 YorumlaSorarsın, sen ne yaşadında bu kadar üstüme geliyorsun diye. Sana ne anlatır bilinmez ama derin bi sıkıntısı olabilir. Belkide çocuk çocuk saçmalamalar belli olmaz. Ego bazen peak yapıyor bazı manitlerde. Aklını başına toplatırsın, olmadı biraz ara verirsin. Kendini dinlesin. Her işte bir hayır vardır.
00 YorumlaBence saçma bir düşünce. Sadece kadınlara özgü bir durum değil bakımlı olmak. Erkeklerin de yapması çok normal ve zaten olması gereken bir durum.
00 Yorumla
+1 yılBöyle bir kıza şahsen katlanmam. Güvenmiyorsan kapı orada, senin havadan nem kapan saçma düşüncelerin beni bağlamıyor derim. Muhtemel başta artislik yapar trip atar birkaç gün yazmaz falan sonra özür diler gelir, tecrübeyle sabit kral.
02 Yorumla
Soran+1 yıl2 yıldır birlikteyiz, böyle bi şey yüzünden ilişkimi bitirmem ama yapmadığım bi şey yüzünden suçlanmak da hoş değil
- +1 yıl
Bitirmezsen de toksik ilişki içerisinde tutulup devam edersin, karar senin 🤝
bakım onemlı bır konu bakımsız gecen bır donemın ardından bır erkek yenıden kendısıne bakmaya başlarsa bu durum kadında oyle bır algıya neden olur bu durum da kadın bence haklı olma ıhtımalı cok yuksektır
00 YorumlaBakım yapan her erkek aldatmaz tabiiki güzel bir şey bu, kişiden kişiye göre değişir bence. Ama kız arkadaşın neden senden şüpheleniyor olabilir bunu düşündün mü? Belki de şüphelendiği bir şey vardır ve bunu bakım yapmana bağlıyordur yani bakım yapmanı bahane ediyordur. Başka bir seçenekse kız arkadaşları da akıl veriyor olabilir. Ama sana karşı genel bir güvensizliği varsa ilişkini gözden geçirmeni öneririm.
02 Yorumla
Soran+1 yılşüpheleneceği bir şey yaptım mı bilmiyorum ama şüpheleneceği bir şey yok ortadan yani
+1 yılBen katılmıyorum bu konuya önemli olan kalbinin güzelliği olacak eğer bir erkek ya da bayan içi fesatsa neyaparsan yap kafada tilkiler dolanır herzaman her iki taraf içinde geçerlidir emaneti asla kabul olmayan allaha havale edip hayatına devam edeceksin...
02 Yorumla
Soran+1 yıl2 yıllık ilişkiyi çöpe mi at diyosun
- +1 yıl
Asla öyle bişey demiyorum elbette ben ilişkiyi yıkan taraf değil kuran tarafındayım herzaman ama böyle ceviz kabuğunu doldurmayan sebeblerle kafayı kurcalarsanız tadı kalmaz ne ilişkinin ne hayatın takmayın böyle şeylere hayatın tadını çıkarın çöpe at demiyorum tabikide
Sana karşı güvensizliği var. Yerinde olsam bakımı bırakırdım. Artık ne derse desin. Hala bakımsız diyorsa sana artık al karşına ve rahatsız olduğum konuyu enine boyuna konuşun.
01 Yorumla
Soran+1 yılyok bu saatten sonra tövbe zaten hayatta uğraşmam şampuan candır
Normalde önem vermeyip bir anda önem verdiysen şüphelenmiş olabilir
22 Yorumla
Soran+1 yılkendi sürekli söyleniyodu ama
+1 yılSevgilinin yaptığı bi psikopatlığı tüm kızlara genelleyemezsin bence ve sorun sevgilinde bu arada
21 Yorumla
Soran+1 yılgenel olarak kendine dikkat eden sevgili kesin aldatıyodur bakış açısı var bizim ülkede
kendine karşı özgüvenin olmasını istemiyordur kız bence aşırı paranoyak biri ya one öyle ben hayatımdaki birinin yanımda bakımlı olmasını isterim hatta bunu yaptı diye ne kadar iyi olmuş hoş duruyo gibi cümleler kullanarak kendine daha da bakmasını sağlarım ayrıl ya one
00 YorumlaTürk erkeğinin geneli bakımsız olunca ve sadece birilerini etkilemek istediği dönem içinde kendine bakınca maalesef senin gibilerin de başına kabak patlıyor geçmiş olsun.
00 Yorumla
+1 yılDeseydin ki aldattığım insan ile konuşmam, gezmem, tekmeyi vururum vurmadığıma göre kandırmış da olmuyorum. Deseydin güzel bir yanıt olurdu. 😅😃🤭 Tartışma tam alevlenirdi. 🙂
02 Yorumla
Soran+1 yılcanımı sokakta bulmadım :D
- +1 yıl
Kızdan mı çekiniyorsun 🤭
Saçma ben isterim sevgilim bana bakımlı gelsin hata ona yardımcı olurum hangi ürünü kullansın felan diye... Sonuçta insan anlamaz mi kim için
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyle işte ama duyduğum cümleler bunlardı
İlginç birisiymiş. Ama sadece bu değildir başka şeyler vardır bunu gün yüzüne çıkarıyordur. Dikkat et bence.
02 Yorumla
Soran+1 yılne yapmalıyım sence
Kardeş sonradan olduysa bence Haklı arkadaşın. Ya fark edilmek ilgi görmek istiyorsundur. Ama bakımlı olmak güzel bir şey.
01 Yorumla
Soran+1 yıldikkat etmediğimde bakımsız diyodu sürekli ben de özen göstermeye başladım bu sefer de aldatan sevgili oldum
Ya karakter meselesi aldatan erkek bakımsız olduğu halde de aldatır, bu o bakım yapmaya başlayan kişinin verdiği güven ile alakalı bir şey.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBence aldatığın için bakim yaptiğina değilde, bakim yaptiginda daha çekici ve yakişikli bulduğu icin baskasi kapar diye, başkalari ilgi verip özgüvenin yükselir o sebebple aldatir/birakirsin diye korkuyordur🤣 Sevgilim kendine bakinca benim hissettiğim bunlardı.
12 Yorumla- +1 yıl
Ayy çok doğru
Soran+1 yılolabilir ama bi şey yapmayınca da bakımsız diyen kendisiydi anlamadım gerçekten
Gizli Üye(30-35)+1 yılDurup dururken yapmandan olabilir mi? Madem bakımlı olmak istiyordun başından beri bakımlı olurdun. Yeni mi aklına geldi? İlginç.
24 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDefinitely
Soran+1 yılbana sürekli kendine bak, bakımsızsın diyen kendisiydi. insan bi yere kadar dayanabiliyo bu cümleleri duymaya
Cevap sahibi+1 yılSorun şu ki bebeğim senin için aldım ben kendime özen göstermek istiyorum senin gözüne güzel görünmek için senin de tavsiyelerin var mı ben bunları aldım deseydin sorun çözlülürdü. Erkekler neden kadın ruhundan anlamıyor? Oldukça basit cümleler bunlar.
- Saç Bakım konusunda 429 cevap paylaştı.
u +1 yılBirden değişmeye ve bakım yapmaya başlarsa, ister istemez şüphe uyandırıyor tabii :D
02 Yorumla
Soran+1 yılkendine bakmayınca da bakımsız demeyi biliyo ama
- +1 yıl
Birden olmayacak o alıştıra alıştıra :D
Her daim bakımsız bir adamım, hep öyle kalacağım 😂
02 Yorumla
Soran+1 yılbilseydim bunların yaşanacağını hiç uğraşmazdım valla devam abi böyle
O gözle bakmak ne bileyim pisikolojik hastalık bence kıskanmak değil !!!
02 Yorumla
Soran+1 yılbiraz hastalık derecesi haklısın da 2 yıldır birlikteyiz abi
+1 yılHiç alakası yok ama başka parametrelerden sonra buna denk geldiyse şüpheleri artmış olabilir
03 Yorumla
Soran+1 yılo ne demek abi
- +1 yıl
Yani başka şüpheleride vardır buda olunca hep kıllanmıştır
Soran+1 yılkeşke bilsem ne yaptığımı da yapmadım yani bi şey
+1 yılSenin kız arkadaşın da taş devrinden kalma yenisine müracaat et
11 Yorumla- +1 yıl
ya yeni adayda ilk çağdan çıkarsa sonra pişman olmasın :P
Erkeklerin bakım yapmalarına neden bu kadar karşılar anlamıyorum 🙄
00 YorumlaBişey dicem yanlış anlamayın kişi kendinden bilir işi ya sevgilinizin çok ciddi özgüven problemi var ya da o sizi aldatma planları içinde sizi soğutup postalayıp başkalarıyla görüşücek ilk aklıma bunlar geldi
11 Yorumla- +1 yıl
zeki kızları seviyorum bakış açını sevdim bak :) aferin :)
+1 yılÇok saçma iyice paranoya bağlamış bakımlı olmak aldatmakmi oluyor daha önce bakmadiysan belki ona sasirmista olabilir bu böyle değilde niye biranda değişti diye
12 Yorumla
Soran+1 yılbir anda değişmedim sadece yaptığım bakım ona yetersiz geliyodu galiba ama şimdi de bu şekilde konuşuyor
- +1 yıl
Nediyor yani
Bu yaptıklarınla birlikte belkide şüphe uyandıracak başka şeyler de yapıyor olabilirsin durduk yere düşünmesi ise önceden yaptıklarınla örtüştürüyor olması olabilir hiç bir şey nedensiz değildir.
02 Yorumla
Soran+1 yıltek yaptığım ilgi göstermek, ilginin fazlası da aldatıyor dedirtiyo dimi
Gizli Üye(36-45)+1 yılO suallere bende maruz kalırdım. Kıskanılıyorsun bence daha çok.
01 Yorumla
Soran+1 yılnasıl başa çıkıcam
Gizli Üye(30-35)+1 yılKızın içine şüphe var ya da arkadaşları ona akıl veriyordur kesin
02 Yorumla
Soran+1 yılaz çekmedim o arkadaşlarından
Cevap sahibi+1 yılO kızlar sizi kıskanıyor sevgilileri olmadığı akıl veriyorlar sevgiline
Gizli Üye(25-29)+1 yılKıskandırmaya çalışıyor olabilir
ya da ego tatmini
Bu ikisinde mümkün01 Yorumla
Soran+1 yılanlamadım kıskandırmaya mı çalışıyodur
senden önce konuştu erkekler onu üzdüğünden olabilirmi? veya sana kaybetmekten korkuyor olabilir seni sevdiginden? pek tavsiye veremedim ve türkcem bok gibi kusura bakma< 3
03 Yorumla
Soran+1 yılilk ciddi ilişkisi benimle
+1 yılOnu öyle algılayanlar kendi özgüvensizliklerinden ve bakımsızlıklarından dolayı böyle bi hissiyata kapılıyor. Aldırmamak lazım ☺️
01 Yorumla
Soran+1 yılaldırmayalım da 2 yıllık ilişki çöpe gidiyo onu napıcam
+1 yılO kıza bı s. ktiri çek bakayım görsün aldatiyomussun ayaklarını ne canım bir kafa yapısı var ya nasıl baş ediyon
02 Yorumla- +1 yıl
Okadar değil ya bence güzel bir dille anlatsın canım ben senin ucin bakıyorum kendime bu tarz düşüncelerin beni rahatsız ediyor belki düzeltir kendini
Soran+1 yılbu gidişle sonumuz öyle olucak galiba
Sana kim nasıl bakıyorsa kendi içinde gizlediklerini dışarı vuruyor veya aynısını kendi yaşıyor başkasının da öyle yaptığını zannediyor
02 Yorumla
Soran+1 yılaldatıyo mu diyosun
+1 yılBenim makyajım saçım ve sakalım saygı duymalısın demelisin o nasıl tonlarca boya sürüyorsa yüzüne sende saçına sakalına bakman gayet normal
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyle işte tam olarak bu durum ama gel de anlat bizim kıza
Erkek bakimliysa kadında bakımlı olmalı veya tam tersi aldatmak nedir hepsi aynı herkes bakımlı olursa kimse kimseyi aldatmaz yahu
02 Yorumla
Soran+1 yıldikkat etmeyince bakımsız diyen kız kendime bakmaya başlayınca beni aldatıyosun diyo saçmalığa bak
+1 yılNe kadardır ilişkiniz var bilmiyorum ama atıyorum 3 ayda sen 3. Ayda bakım yaparsan tabi ki de şüphe duyar
02 Yorumla
Soran+1 yıl2 yıldır birlikteyiz
- +1 yıl
İşte bunu sonradan yaparsan şüphe duyar
+1 yılSadece kendine bakıyor diye aldatıyor diyemeyiz başka delillere gerekir bakım kadın ve erkeğe gerekli
01 Yorumla
Soran+1 yılkesinlikle öyle bence de
+1 yıllann ayrıl ayrıl öyle ilişki yürümez şahsen benim aklıma bile gelmezdi böyle bişi
11 Yorumla
Soran+1 yıl2 yıllık ilişki yapmadığım bi şey yüzünden mi bitsin
+1 yılYüzde %100 aldatıyor senin için bakımlı olsa yine neyse ya da bakımlı biri olsaydı doğuştan gelen bir bakım olurdu 👌🌈
00 Yorumla
+1 yılEğer birlikte olmadan önce bakımlı değilsen birlikte olduktan sonra başladıysan kısmetin mı açıldı noldu aga diye sorarlar adama 😄
00 YorumlaBence çapkınlık yapmaya başlayacak önce kendine öz güven veriyor temelini atıyor bence🤣
01 Yorumla
Soran+1 yılo ne demek anlamadım
+1 yılBence aldatmak anlamına gelmiyor. Ama aldatmaya hazırlık anlamına gelebilir :)
02 Yorumla
Soran+1 yılyok abi valla yok keşke olsa da kavga etsek ama yok yani
- +1 yıl
O zaman aşırı kıskanç. Bu da hiç iyi bişey değil
+1 yılNe alaka belki sevgilisine daha güzel görünmek için yapiyodur belki
02 Yorumla
Soran+1 yılaynen o yüzden yapıyorum da anlamadı işte
- +1 yıl
Kral herkes herkesi kendi gibi sanıyor
bilmem hic sevgilim olmadi deneyimledigim bir sey degil
01 Yorumla
Soran+1 yılolmasın boş ver yalnızlık daha iyi böyle şeylerle uğraşmaktansa
+1 yılDurup dururken yapmaz bence birinden kıskanmıştır seni ya da sana güvenmiyordur.
02 Yorumla
Soran+1 yıl2 yıldır o güveni sağlayamadıysam yuh artık bana
- +1 yıl
Önemli olan yıl değil tutumun ve davranışların.
+1 yılBakımlı olmakla aldatmanın ne alakası var anlamadım. O güveni vermemişin ya da evhamlı
01 Yorumla
Soran+1 yıl2 yıl oldu güvenmediği biriyle kim 2 yıl sevgili kalır ki
Benim eski sevgilimde bana kilo al diyordu aldatma olmasa bile kiskanclik olabiliyor kadinlarda
03 Yorumla
Soran+1 yılnelerle uğraşıyoruz ya kilo al ne demek niye öyle diyodu
Soran+1 yılhayır dinleyip kilo alsan bu sefer de kendine dikkat etmiyosun biraz kilo ver derler
+1 yılKız arkadaşına karşı ilgin azalmış olabilir? Kendini bir sorgula hareketlerini gözden geçir bence
02 Yorumla
Soran+1 yıl2 yıl oldu, ama elimden geldiğince iyi bi sevgili olmaya çalışıyorum
- +1 yıl
Kadınlar ilişkiye duygusal yaklaşır erkekler gibi mantıksal değil demekki bir yerde görüyordur bişeyler ben mesela sezgimle yaklaştım aldatıldıgımı öğrendim kemiriyordur bişeyler onu da bence güzelce al karşına konuş rahatsız olduğun konuları den söyle onu da dinle
+1 yılKarşındaki kişi sana güvenmiyor güvenmediğin biriylede olma bence
01 Yorumla
Soran+1 yıl2 yıl oldu güvenmediği biriyle yapabilir mi bu kadar uzun süre
Ne diyeceğimi bilemedim valla bu baskı ile o ilişkide olman seni yıpratır
02 Yorumla
Soran+1 yılgerçekten bilmiyorum ne yapacağımı
- +1 yıl
Kendimi senin yerine koyunca o kişi yani sevgilim dediğim kişi beni ileride kısıtlar. Arkadaşlarımla görüştürmez vs. vs. ilişkide yaşadığımız her şey bizim psikolojimizi etkiliyor ve ileride bir hastalık olarak karşımıza çıkıyor. İnşallah sen yaşamazsın ama daha kötüsünü yaşarsan eğer baskı olarak , ayrılmanı tavsiye ederim. Yine de beni yanlış anlama 🙏
Bu ben işte bakım yapmaya başladım ilişkim bitti 😊
00 Yorumlasevgilin bi piskologa gorunsun 👻
11 Yorumla
Soran+1 yılbaşka tavsiyen var mı
- Devamını Gör (23)
Devamını Gör(68)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!