Tabi bunun bir cok sebebi olabilir aldatmasi sart degil onemsemiyodur ilgisini cekmiyordur ancak bi kadinla hem ilgili oldugunu soyleyip evlencegine kadar ikna edip ilgisiz birakan erkek icin sorum acik ve net bu sekilde bir cok erkek görüyorum uzun zamandir bir iliskim yok bi kadina nasil davranilacagini bilmiyorum diyor ama etrafinda bi hayli kadin var ve surekli de olsa kisa kisa iliskileri olmus.. yani kadinsiz kalmamis. Tabii hayatinda kadin gormeyip biriyle iliski yaşamayan erkek mustesna ilgisizlik yapacagini düşünmüyorum aldatacagini da sanmam.
Davet için tsk Hem evet olabilir hem olamayabilir İlişkilerin uzerinden zaman geçtikçe monotonluk olur Bu kişiden kişiye değişir Romantiklik yaklaşım ilgi hepsi bir başkadır ve zaman bunları kişilerin karakteri ve bu konulara verdikleri ilgi ile doğru orantılı olarak azaltır ya da çoğaltır Onun için aldatıyor demek için bir sebep olabilirde olmayabilirde İlgisi azalmayla aldatmayi eşleştirmek istiyorsak aniden oluşan ilgi azalması ancak bir işaret olarak öncelikli göz önüne alinabilir
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Benim ilgi duyduğum birisi var. Son zamanlarda pandeminin de etkisiyle, normal arkadaşlık ve flört arasında sıkıştık kaldık. Genelde sürekli mesajlaşırız ama sık sık yüz yüze görüşememekten de ilerletemiyor olabiliriz. Onunla 2 senedir tanışıyoruz fakat geçen seneye kadar erkek arkadaşı olduğundan normal arkadaş gibiydik, o ayrıldıktan sonra işler biraz değişti. Onun da bana karşı olan hal, söz, hareketlerinden dolayı birşeyler hissettiğini görebiliyorum.
Geçen hafta son görüşmemizden dolayı bir anda kendisinden soğuduğumu hissettim. Soğumamın nedeni de buluşmaya biraz bakımsız olarak, cildi solmuş, gözleri şiş, saçları biraz kötü ve kilo almış olarak gelmesi diye düşünüyorum. Ama uzun süredir görüştüğüm birisiyle bir anda soğumamın böyle bir sebebi olmasına bende anlam veremiyorum ki problem kesinlikle bende. Ben her zaman kendim gibi sağlığına, hayatına dikkat eden birisini yanıma yakıştırdığım için ön yargılı davranıyorum sanırım, bu problemi nasıl çözeceğimi de bilmiyorum.
Bu yazıyı yardım istemek için yazmıyorum, soruyu görünce kendi durumumu düşündüm ve biraz içimi dökmek için yazıyorum 😊
Evet, şahsen etkilendim. Ben, gerek sağlık olsun, gerek spor olsun, genel olarak hayatıma oldukça dikkat etmeye çalışan birisiyim. Görüştüğüm kişi de ahım şahım güzellikte, manken gibi bir kadın değil, sadece güzel vakit geçirdiğimizi düşünüyorum. İnsanları yargılıyor olabilirim ama maalesef hayatıma alacağım kişinin sürekli hastalanmasını, bakımsız olmasını istemem çünkü bu beni rahatsız eder, enerji ve motivasyonumu düşürür.
Konu açıldığı zaman hayatımda ciddi ilişki yaşayabileceğim insanların bu konularda daha özenli olması gerektiğini açıkça belirtmem gerekiyor belki de. Bu sayede kendi sağlığına, dış görünüşüne özen göstermesini sağlayarak, bu konuyu çözebileceğimi düşünüyorum. Umarım birşeyleri yanlış düşünmüyorumdur.
Aldatma başka bir boyut, erkeklerin geneli köprüyü geçene kadar olan kısmı hesaplar. Her zaman ilişkinin başlangıcında karşılarındaki kişinin hoşuna gidecek kişi rolü yapar. İleri zamanda ilişki normalleşme ve standart çlaşmaya başlayınca bu roller azalır ve gerçek kişilikler ortaya cıkar
Maalesef, etraf "ilgili oldugunu soyleyip evlencegine kadar ikna edip ilgisiz birakan erkek"lerle dolu. Çünkü menfaati için evleniyor insanlar. Sevdiği için evlenenin niye ilgisi azalsın ki? Daha da mutlu olur yani sevdiğime kavuşmuşum huzurumu bulmuşum diye.
İnsan hedef ve amaç uğruna yaşar. Amacına uygun hedefşini seçer. Hedefe ulaşıpta amacına ulaşamayacağını anlayınca yarıda bırakıp kaçar. Seven ve amacı evlilik olan erkek, karşı cinsin kalbini kazandıktan sonra evliliğe doğru koşarken daha çok bağlanır vbe ilgi gösterir. Sadece o kadını elde edebilirmiyim düşüncesinde olan erkek ise, karşı tarafın kalbini kazanınca maçı kazanmış olur. Bitmiş maç için mücadele ihtiyacı hissetmez.
İlgi azalması bir çok nedene bağlı olabilir. Bunu direk aldatmaya yormamak gerekir. Aile içi ve manevi olarak maddi olarak bir takım sorunları olabilir.
Kişinin içini bilemeyiz hiç. Kesin aldatıyor da diyemeyiz. Karşı tarafın davranışlarına bağlı olarak zamanla birikimden dolayı sevgisi azalıyor da olabilir.
bana kalırsa seni cepte tutup başka kadınlarla kısa kısa ilişkiler yaşayan erkek tipine benziyor. ben her haltı yiyeyim sen kenarda bekle belki evlenirim kafası. ya da seni evlenilcek kız diye bekletip başka kızlarla fingirdeşen tip. seni öyle görmesi iyi ama ne sadakat var ne saygı ne ilgi böyle ilişki olmaz. böyle erkekten uzak dur. evet aldatılırsın