Güzellik & Bakım Altın orana göre Beren Saat kusursuz yüz hatlarına sahip! Peki siz kusursuz güzelliğin formülü, altın orana sahip misiniz? _DelininBiri_ Takip Et Yoda Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Ünlü kadınların yüz hatları altın orana göre hesaplandı! Hesaplamalara göre ilk sırayı Beren Saat, ikinci sırayı ise güzel oyuncu Fahriye Evcen aldı.Türkiye'nin diğer 'altın kızları' ise şöyle: 3. Burcu Esmersoy4. Serenay Sarıkaya5. Özge Ulusoy6. Ebru Akel7. Bensu SoralAltın orana göre Beren Saat kusursuz yüz hatlarına sahip! Altın orana göre Beren Saat kusursuz yüz hatlarına sahip! Peki siz kusursuz güzelliğin formülü, altın orana sahip misiniz? Cevapla Kadın Soruları Oyun Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
GingerLady Takip Et FenomenGuru Yaş: 38 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 923 cevap paylaştı. Bensu Soral ve Beren Saat dışında diğerlerini beğenmiyorum. Benim için o kadar önemli değil demek ki. 2 0 Yorumla
X_Açelya_X Takip Et Xper 5 Yaş: 41 +1 yıl Onunda vardır bir kusuru. yüz güzelliği yeterli değil bebişim. 1 0 Yorumla
tutkuylasevbeni Takip Et Xper 6 Yaş: 35 +1 yıl Ebru Akel kusursuz güzelse ben best model of world ‘üm. 😁 1 0 Yorumla
black_hat Takip Et Yoda Yaş: 44 +1 yıl benimki olsa olsa bakır oran olur 1 2 Yorumla black_hat +1 yıl teşekkürler Yorumla _DelininBiri_ +1 yıl Rica ederim. Yorumla
pazzos Takip Et Xper 3 Yaş: 28 , eic 36% +1 yıl serenay o suratla altın orana sahipse iyi ki değilim 3 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Pekiii altın oranı estetiğe göre mi hesaplamışlarrr 🤪😂 2 2 Yorumla darkleyl96 +1 yıl Mantıklı Yorumla Zzser +1 yıl Hyr estetikle bir alakası yok Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 29 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7,2b cevap paylaştı. Berenn♡♡♡ haketmis 3 1 Yorumla Zzser +1 yıl Aynne kadın bir içim su ya Yorumla
Huksimal Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 34% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 306 cevap paylaştı. Beren saat çok güzel cidden 2 1 Yorumla Zzser +1 yıl Kesinlikle Yorumla
grisehir06 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 53% +1 yıl beren saat gerçekten çok güzel bir kadın 1 0 Yorumla
CatKing Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sahip değilim 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Beren saat bitiyorum bu kadına 1 1 Yorumla Zzser +1 yıl Aynenn be Türkiye deki en güzel kadın Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Fahriye berene bin basar 0 1 Yorumla Zzser +1 yıl Nereye basıyor be Beren varken Fahriye în f și geçmez Yorumla
darkleyl96 Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bilmem 0 0 Yorumla
En İyi Cevaplar