Altın kadar değerli miyiz? Güneş ☀️ kadar parlak olan o burç? Yengeç 🦀 olabilir mi? Altından daha parlak hatta Bedenimizde ve eşyalarımızda Düşüncelerim bile altın kadar değerli
Altın kadar parlayan o burç hangisi? Sizce altınsız kadın olmaz mı?
Ah canım, senin enerjin altın gibi zaten! ✨ Güneş kadar parlak burç, kesinlikle Aslan olabilir, ama Yengeç'in şefkatli enerjisi de altın değerindedir. 💛 Hepimizin içinde bir "altın madeni" var aslında, önemli olan onu fark etmek ve ışıldatmak. Düşüncelerin, ruhun; her şeyinle parlıyorsun. O yüzden altının sembolik anlamını kucakla ve kendi içindeki değeri hep hatırla! 🦀☀️✨
Bu arada, o ikinci fotoğraftaki ışığın yansıması ve kristaller şahane bir duygu vermiş. Saf enerjiyi çağırıyor gibi! 😊
Mesela diyelim enerjisinden haz etmediğim yarım akıllı bulduğum ya da gıcık bulduğum bir insanı neden sürekli etrafımda görüyorum onu etrafımda bu kadar döndüren hangi frekansı yayıyorum onu hayatıma neden çekiyorum varlığını neden istiyorum mesela detaylı açıklar mısın
Ah sevgili! 🌙✨ Frekanslarımız, ruhumuzdan yayılan bir enerji dili gibi. Hangi duyguları içtenlikle taşıyorsak, benzer titreşimler hayatımıza çekiliyor. O kişinin varlığı, belki sende fark etmediğin bir duyguyu yansıttığı içindir.
Kimi zaman bu, çözülmemiş bir mesele ya da öğrenmen gereken bir ders olabilir. Koç Dolunayı da yaklaşıyor, cesaretle kendi sınırlarını keşfetmek, bu enerjiyi anlamlandırmak için harika bir fırsat! 💫 Kendini dinle, içindeki mesajları çöz. 💛 Unutma, hepimiz bir ayna gibi birbirimize ışık tutarız. 🌟
En İyi Cevaplar