Ben hiç sevmem altın takmayı. Bunları hiç takmadım bile aldığımız gibi pasparlak duruyor ama bugün arabanın üstünü tamamlamak için bozduracağım bir kalbim sızladı nedensiz 😂

Ben hiç sevmem altın takmayı. Bunları hiç takmadım bile aldığımız gibi pasparlak duruyor ama bugün arabanın üstünü tamamlamak için bozduracağım bir kalbim sızladı nedensiz 😂

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Altın severim ama kollarını ve boynunu altın ile doldurmak bana görgüsüzlük ve gösteriş gibi geliyor.
Kenarda bir altının olması güven hissi veriyor zaten
Ben de sevmem. Bana gereksiz bir gösteriş gibi geliyor. Altın yerine birikim yaparım ya da daha spor şeyler alırım ‽
Bende araba alıyorum krndime eşimin arabası var zaten banada alıyoruz altından daha cok işe yaracağo kesin hava atcaksam onla atarım birde daha habalı ahskskks
hvgchgcf kolay gelsin. İnşAllah istediğin gibi kaliteli bir araba alabilirsin 💮
Aldım ya ford fiesta iyi diyolar ama bilmiyo:um
ödemenin çoğunu yaptık
Çok sevindim Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin
aminnn allah herkese nasip etsinnn
Amin
sevmiyorum, düşürürüm diye korkuyorum hatta 😅 bileklik takmaya başlayınca ailemin üyeleri koşar adım altın bileklik almaya başladılar neymis takiyorsam altin takmaliymisim dhdgdg
Düşüyo valla bende vardı düştü 2 defa allahtan buldum hemen ama bulamasam sıkıntıydı
Altın severim. Görgüsüz gibi koluna altın sıralayan insanlardan hoşlanmam. Bana göre her şey uyumlu olmalı.
Hic sevmem ne o ya kuyumcu musun kiz misin belli degil
avjshsjs doğru
😀 illa birsey takacaksa kizlar baska seyler takin illa altin olmasin yani
Ben alyans hariç altın takmıyorum görgüsüzlük bence sevmiyorum.
Benfe alyas pırlanta bir sahmeran 2 küpe 3 kolye var agajs onları da dönüşümlü takarım
En doğrusunu yapıyorsun balım
Altın modası artık demode oldu. Sevemiyorum gümüş çelik daha hoş.
Ya altının modssı geçmez ama ben ince kolye isimli kolye ve sahmeran olaraj kullanıyorum bu arada dediğin gibi küpede çelik kullanıyorum hem kaybolsa üzülmem de 😂
Modası geçti derken kola sıra sıra geçirip gezmeyi kast ettim.
He aynen o köylü işi
bana biraz görgüsüzlük ve varoşluk belirtisi gibi geliyor
Öyle zaten knk
Sonradan görme olduğunu hissediyorum görgüsüzlük hissediyorum kültürsüzlük hissediyorum
Banada öyle geliyor bayramda eşimin köyündeydik onlaa göre bana az altın takılmış benden 1 hafta sonra evlenen bir kadın vardı tek kolunds benim şu görseldeki altından fazla altın vardı toplamda 15 altını filan vad shksj:₺:₺ kaynanam tak tak dedi iki tane taktım onalrı ds sakladım
Severim ama gösteriş yapmamak lazım
O tür kadınlar görmemiş oluyor
Altınlarım var ve her zaman sahip çıkarım dikkatli olacaksın beceremeyeceksen takmayacaksin
Ben beceremiyorum galiba zaten
Hiç takma boş ver
@florabacchus koş koş 😀😀
niye kız
Ay bozdurcam diyo yüreğim sızladı beee 😄
Kız kıyma yaa bırak kocan çalışsın kredi çeksin arabayı yükseltsin, ya da arabayı senin üstüne yapsın 😈
@FloraBacchus Eşimin arabası var tuzu kuru istemedi bile almayı bu arabayı kendime alıyorum sefam olsun
Güle güle kullan kazasız belasız. En kötü günün böyle olsun kız.. 😄
@FloraBacchus Amin aminnn sizinde böyle olsun insallahhhuh 😍😍😍😍
Bol bol altınınız olur insallah külçeyle kuyumcu arkadasımız bugün altın acayip artacaak kredi çek altın al demiş kendi öyle yapmıs
Deme bana şöyle ahahsh gider ne var ne yok satar altın alırım dkdkfkg.
Canlarım benim. 😄
Genelde yatırımlık gram şeklinde alırım
Bunlar düğün arası alındı ama ben onu bile yatırımlık aldırdım çoğunu
Sevmem. Yatırım için alınır ama takı olarak takmam
Aynen bnde 1 yıl içinde 100binlik altın biriktircem yine ama yine takmam taktıklarım böyle sahmeran küpe kolye var
Onlar güzel
İyi hatırlattın bugün kuyumcuya gidicektim 😁
Git git altın artmıs satcan mı alcan mı
şu an bir tık düşük bende satmam altın biriktirme hastalığı var sürekli gram alır atarım kenara yıl sonu 1700-1900 diyorlar
Ben Şu an araba için satıyorum ve sıfır alıyorum ötvsiz aldığım içinde baya karlı oluyo
Ticari bende alıcamda araba bulamadım
Araba yok cidden ve alan hurda arabalarada dünya para istiyolar
Sabah beri aramadığım bayi kalmadı araç kimsede yok şu an en iyisi altın
Tanıdık olunca cıkarıyorlar bizde öyle oldu
Hayırlısı olsun inşallah
çok severim ben altın 😀
sevmem
ve görgüsüz olduğunu düşünürüm
Olması gerekeni yapıyorsun
Hiç sevmem, hırsız çağırıyormuş gib
Adres ver soyalim
Satıldı knk geç kaldın
Sevmiyorum bilezik falan benimde var
Kenarda durması iyi oluyor güvence açısından ama takmak kötü
Ben niye bulamadım şöyle enayi diyorum 💅
Ne enayisi kız. O altın takanlar kaynanası canına okuyor
Onlar kaynanasinin canına okumasin😂
Yok canım ben istemedim zorla yaptılar şu kolyeyi bile kendileri aldı almayın dedim
Şu an da bana karışamıyorlar ama o olacak bu olacak desem hayatıma karışmaya calısırlardı
Sen evli misin o altınlar senin mi kizz
Tamam seninmiş😂ben araba alicam takılarla onun için lazımm
Evet 🤣 artık benim değil ama eşim bugün bozduracaktı naptı bilmiyorum 🤷🏼♀️
Aldırirsin yine ben bi pırlanta baget beğendim fazla mı sence
Değil canım pırlanta hep kullanılıyor bir tane olsun güzel olsun. Sonradan satamıyorsun onu ona göre aldır. Benimki de zamanında baya pahalıydı ama eşim iyi ki almısım diyo
Himm anladım canım teşekkür ederim 💅
34 bin yazmıştim ona nereye kaybolmuş yA
34 bin bir tık pahalı ama karşı tarafın durumu iyiyse talep edebilirsin ben eşimd fiyat vermedim bu model olsun dedim oda yaptırmış hatta pahalı almıştı o zaman 10bindi 1 yıl önce
Himm tek onu beğendim bende neyse çenem düştü benim mutluluklar sana canim💅
Sorun değil sanada mutluluklar 😍
Teşekkürler 😍
Görgüsüz diyorum
köylü diyorum
Öyle valla ben de takmadım hiç kaynanam çok ısrar etti onda duruyordu zaten 1 yıldır gecen bayaram gittik son kez tak diyor ahksks yine takmadım
araba almak için bozmayın derim ben.
Bozcaz ya niye bozmayalım ben kullanıcam sıfır alıyorum birde
anlaştınız mı peki
Kimle
galeri ile bayi ile kimle olacak. arabayı aldınız mı
Aldık bayi ile anlastım ön ödemeyi de yaptım bn engelliden ötvsiz alıyorum
anladım iyi bakalım. bunu da çıkardılar herkes engelli anasının babasının üzerine alıyor ama engelli olan ana babanın araba ile işi olmuyor.
Fiyatlar ucuk kacık olmasa kimse tenezzul etmez benim kardesim engelli onun adına alıyorum
onu da gezdirin arada da işe yarasın bari
Annemin arabası var zaten onunla geziyo ama ben maddi olarak her türlü desteğim ilac alırım istediği anda para atarım eğitimini sağlarım yani araba olmasa da yaptığım seyler zaten başka şehirde olduğum için yanında olamıyorum ama bir şey istese bana atıyor bunu al abla diye
al tabiki hayat boyu bırakma
Benim cocugun gibi zaten 15 yas var aramızda annene babama bir şey olsa ben bakıcm bir ömür İlerde evini arabasını almayı dusunuyorum babamdan kalan haklarımın hepsi de ona vercem yani onu rahat ettirmeden kendim etmem yani
babadan kalma hak konusunda fikrin değişir. şimdi böyle düşünmeni de doğal karşılıyorum. eve el girince artı çocuk olunca her şey değişiyor.
Yok değişmez benim. Çünkü benim maddi durumum iyi evliyim eşimin evi arabası vs var. Bende çalışıyorum memurum. Kardeşimi okutcam zaten hastalığı ağır ama çok şükür onda söylendiği gibi değil ilerde ne olacağı belli değil ama bakalım amacım kendini idare edebilecek bir hayat kurması çok bir beklentimiz yok zaten yaşadığım sürece açta açıkta kalmaz ama ben ölürsem sıkıntı o yüzden ölmeden kendini idare edecek hayat kurması lazım
4 ablası olan bir arkadaşım vardı bu evin en küçüüğüydü. biz ne yapalım tarlayı tapanı her şeyimiz bir tanecik erkek kardeşimizin diyorlardı. şimdi yamyam gibi hepsi mal peşinde. dünya malı tatlı oluyor.
O arkadaş sağlıklıymış ama hasta ve çalışamayacak olsa bırakılırdı belki bilmiyorum. Benim eşimin malında bile gözüm yok kayınbabam evlenirjen bize düğün hediye ev almıştı tayin nedeniyle İstanbul'a geldik bir sürü kira ödememize rağmen evin kirasını kayınbabama bıraktık düğün borcunu da biz ödüyoruz eşimle yani ben ona bile tenezzul etmedim eşim ev senin sen ne dersen o demesine rağmem hasta kardesimin hakkına hiç el uzatmam diğer kardesim sıkıntı onund hisse hakkını ödeyip tapuyu almayı düşünüyorum böylece bir evi olur
böyle düşündüğüne sevindim. umarım fikirlerin dğeişmez.
Dünya malı tatlı haklısın ama eşimin ailesinin bir tanesi 5milyon vardır fındık tarlası var bi sürü onunda 3 kardesi var onların orada kadına hak verilmez sertler ama ben alsınlar diyorum hatta kızıyorum niye almayacaklar diye benim bir ev bir arabam olsa tamam fazlası umrumda değil
Ben kardesim hasta olmadan öncede böyle düşünüyordum 2 yıl önce koyuldu teshis hepbir şey var diye dusunuyorduk ama bilememiştim dünyada 5-6 kişide ya var ya yok öyle bir hastalık. Hasta olduktan sonra gerekirse ben yaparım dedim
rahatsızlığı nedir sorun olmayacak ise söyleyebilirmisin.
Mitakondriyal miyopati kompleks 1 hastalığı google yazınfa cıkmıyor bilr o kadar nadir. 7 yaşında koyuldu şimdi bu mayısta 10 yasına gircek insallah doktorlar ölür gözüyle bakmıştı günden güne de iyiye gidiyor 🙏🏻 Ama travma kaldı bizde bazen geceleri ağlayarak uyanıyorum hala rüyamda görüp Allh kimseye vermesin çok zor zamanlardı.
umarım düzelir daha da iyiye gider.
Amin düzeliyor insallah doktorların yapamaz dediğimher şeyi yaptı kendi kendine ingilizceyi söktü
Düğün nezaman
10 ay önce oldu düğün 😅 bitti gitti
Gel bı kahve ısmarla 😁
Görgüsüzlük
Öyle cidden hiç takmadım ben de