Arkadaşlar keçi sütlü sabun kullanan var mı ben kullanmak istiyorum ama güvenemiyorum güvendiğiniz bir marka var mı faydasını gördünüz mü tam olarak ne işe yarıyor
Cevabın nedir?
+1 yılArkadaşlar keçi sütü sabunu kullanan var mı hiç bilmiyorum ama ben bundan 6 ay önce eşşek sütü şampuanı almıştım ve bu 6 ay boyunca kullanıp kullanamayacağı mı karaa kara düşünüp durdum ki benim saçlarım 10 ila 12 yıl önce dökülmeye başladı ve dökülmeler gittikçe çoğalmaya başladı bu durum çıkmaz bir hal alınca Ankara'da gitmediğim yer kullanmadığım ilaç ve şampuan kalmadıbu arada saçlarımın önü komple bir tutam saçtan hariç hiç kalmadı çocuğum olmadığı için bütün sevgimi ilgimi saçlarıma vermiştim bu arada pskolojimde yerle yeksan olmuştu birde hastanelere gitmek zorunda kalıyordum ilaçlar iğneler tedaviler derken biz bu saçın dökülmesini durduramadık haddinden fazla dökülmeye başlamıştı çünkü, ve sonunda acı son o bebege bakar gibi ilgilendiğim kucağına alıp öperek sarıp uyuduğum güzelim saçlarımı kökten ağlayan ağlaya kazıttım Çok ağladım hemde çok, şu an saçlarım 2 aydan bu yana yok 5 defa jitete verdim 2 defa ustraya verdim ve 2 defa ustaya daha vereceğim bu arada o aldığım Eşşek sütü şampuanını ve doktorun verdiği spreyi ve ilaçları kullanıyorum şampuan bende etkisini çok iyi gösteridi o Figen kökünden dökülen saçlarım çok şükür yeniden gelmeye başlıyor ama bu eşşek sütü şampuanın bende olduğu gibi başkasındada böyle güzel etkisi olur mu onunda bilemem çünkü insan yapısı kişiye göre farklıdır...
10 Yorumla
+1 yılTatlım eğer aktif sivilcen yoksa kullan çünkü peeling etkili bir sabun
13 Yorumla
Soran+1 yılSivilcem yok siyah nokta ve cillerim var yüzüm pürüzsüz olsun istiyorum
- +1 yıl
O zaman kullan ama orijinal olsun thalia diye bir marka var onu arastirabilirsin
- +1 yıl
Teşekkürler 🤗
Cildin yağlıysa öneririm aksi taktirde baya kurutuyor
10 Yorumla
İlk defa duydum
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
3Cevap
Eşek sütü olanları tercih et biraz sana pahalı gelebilir o da eşek sütü az bulunduğundan.
13 Yorumla
Soran+1 yılDalga mi geçiyorsun ciddi misin
- +1 yıl
Şifa diye eşek kanı içirirler ama
A101dekinden alacaksan hiç alma anlamsız gereksiz bişey
00 Yorumla
+1 yılAnnem kulanıyor yüz yıkamak için yüzü nemlendiriyor.
10 Yorumla
+1 yılZiaja nın keçi sütü kişisel bakım ürünleri harika..
00 YorumlaYuzumu baya kuruttu ve yanaklarımda kırmızı şeyler çıktı. Kullanmadan önce doktorunuza danışın kesinlikle her cilde iyi gelmiyor. Cildim yagli değil ama şu an baya kuruttu yuzumu ve yanaklarım kıpkırmızı sevmedim geçer umarım
00 Yorumla
+1 yılAktardan aldım ben
Abim için aldım saçları dökülüyordu00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGözenekleri toparliyor ve beyazlatiyor cidden kullan yani
00 Yorumla
+1 yılKeçi sütünden sabun da mı yapmışlar?
00 YorumlaBen kullanmıştım faydası yok, cildi kurutuyor
00 Yorumla
+1 yılBiz genelde eşşek sütü kullanıyorduk ama
00 Yorumla
+1 yılne işe yarıyormuş
04 Yorumla- +1 yıl
Sivilce izlerini geçiyor ve beyazlastiriyor
- +1 yıl
@Nurellaa00 teşekkürler bilgi için
- +1 yıl
Ne demek canım 😍
- +1 yıl