Saçlarımın gitgide azalmaya başladığını hissediyorum. Uçları da bir hayli güçsüzleştiği ve kırıldığı için en iyi saç kremi hangisiyse onu almak istiyorum. Mesele saç olunca piyasada yüzlerce ürün var. Ancak hangisi etkili insan emin olamıyor.en iyi saç kremiSizce hangi ürünü kullanmalıyım?
Saç dökülmesi maalesef en sık yaşanan saç problemlerinden bir tanesi. Yoğun saç dökülmesi beraberinde kelliğe de davetiye çıkarabiliyor ya da saçlarınız çok fazla seyrekleşip, sönük bir hal alıyor.
Saç dökülmesi neden olur?
Saç dökülmesinin nedenleri arasında mevsimsel değişiklikler, stres, beslenme alışkanlıkları, demir eksikliği ve hormon bozuklukları baş sırayı alıyor. Saç dökülmesinin önüne geçmek için bu başlıca nedenlerden olabildiğince uzak durmak gerekiyor. Özellikle stressiz, sakin bir hayat yaşamak ve beslenme alışkanlığına dikkat etmek çok önemli. Elbette bakım ürünlerimizin de yeri çok büyük.
Elidor 7/24 Şekillendirici Bakım Kremleri ile tanış saçlarını hem besle hem de şeklini uzun süre koru!
Elidor 7/24 Şekillendirici Bakım Kremi, kalsiyum ve keratin içeren özel formülüyle tüm saç tellerine eşsiz bir bakım yapıyor. Ayrıca hem yıpranmış saçların onarılmasına yardım ediyor, hem de saçların uzun süre şeklini korumasına destek oluyor.
Siz de benim gibi elektriklenen saçlara sahipseniz bu ürünü çok seveceğinize eminim. İçeriğinde bulunan argan yağı ve bal sayesinde gün boyu elektriklenmeyen ve pürüzsüz saçlara sahip olmanızı sağlıyor.
Elidor Belirgin Bukleler 7/24 Şekillendirici Bakım Kremi
Bukleli saçlara sahip olmanın en güzel yanı saçları şekillendirmek için ekstra bir zamana gerek olmamasıdır. Ancak göz kamaştırıcı ve elektriklenmeyen bukleler için Elidor Belirgin Bukleler 7/24 Şekillendirici Bakım kremi en büyük kurtarıcım oluyor. Formülündeki elastin ve badem sütü sayesinde gün boyu göz alıcı buklelere sahip olmamı sağlıyor. ❤️
Elidor Onarıcı Etki 7/24 Şekillendirici Bakım Kremi
Boya, fön, saç şekillendiriciler ve yaz aylarında deniz, havuz keyfi derken yıpranan saçlara sahipseniz bu konuda imdadınıza tabi ki Elidor Onarıcı Etki 7/24 Şekillendirici Bakım Kremi yetişiyor! İçeriğindeki keratin ve çay ağacı yağı sayesinde yıpranan saçlarınızın tepeden tırnağa onarılmasına ve eski canlılığına kavuşmasına yardımcı oluyor. ❤️
🌟"Elidor saç bakım kremi ve onarıcı" kesinlikle almanızı öneririm. Benimde saçlarım çok uzun olduğu için sağlıklı ve bakımlı tutmam gerekiyor. Hem șampuanım, hemde saç bakım kremim muhakak "Elidor" başka herhangi bir markaya güvenmiyorum. Bir de argan yağı öneririm. Saçlarınızda dökülme veya herhangi bir problem asla olmayacaktır. Argan yağı hem besler, hemde saçları güçleştirir.
Selam, Bu sorun bende de vardı daha önce. Elidor saç dökülmelerine karşı bakım kremiyle tanıştığım için çok şanslıyım diyebilirim, sen de tanışmalısın mutlaka. Saç dökülmelerim eskisine nazaran oldukça azaldı, tabii stres de önemli saçı dökmekte bu yüzden her şey bir kreme bağlı değil ama stresi de hayatından atarsan bu ürünün faydasını göreceğini umuyorum.
Hepsinide kullandım çöpp bunların hiç biride iyi değil. benim saç tipim ince telli ve ombre uygulamalı boya ve bunların hiç biride saçlarımı canlı bakımlı ve parlak göstermedi ama elsev mucizevi yağ kullanıyorum mükemmel bir ürün saçlarımda keratin ve botoks etkisi yarattı. bunları değil onu tavsiye ederim.
Kerastase ciment anti-usure Pahali ama cok etkili Kirilmalari onleyip saci guclendiriyor ve diger bakim maskeleri gibi saca agirlik vermiyor.. maskesi de cok iyi bu serinin. Kuaforlerden alabilirsin.
1- Saçı dışarıdan beslemeye çalışmak, insanların yaptığını en büyük yanlışlardandır. Çinko ve biotin içeren destekler kullanırsanız, bu tür zırvalara gerek kalmaz. Kaldı ki aslında her şeyin dengeli beslenme ile düzeleceğinin; hele ki bu cahil toplumun bunu asla farkedemeyeceğini de adınız gibi biliyorsunuz. Ha babam kullanıyorsunuz..
2- Bu şampuan denilen zilletlerin hepsi aynı. oktur ve bildiğimiz deterjan içerirler. İşte bu yüzden insanların saçlarını bu şampuanlarla bozup, bir de üzerine bu bozulmayı düzeltmek için envai çeşit ürün satmaya çalışıyor, eşeği önce kaybettirip sonra da bulduruyorsunuz.
En İyi Cevaplar