Sık sık saç kremi değiştiren biri olduğum için bu aralar favorim Elidor By Melisa Şenolsun Kırmızı Yosun Özlü saç kreminden oldukça memnun kaldım. Kırmızı yosun özlü içeriği ile yıpranmış saçlarımı fazlasıyla güçlendirdi. Malum yaz aylarında deniz, güneş ve rüzgârın yıpratıcı etkileriyle cansızlaşan saçlarımı her koşulda dayanıklı, yumuşacık ve göz alıcı bir hale getirdi. :)
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Bu konuda sana harika bir tavsiyem var. Elidor Güçlü ve Parlak Serum Bakım Kremi. Öncelikle bu ürünü neden çok sevdiğimi söyleyeyim. Saç kremleri genelde saçtan zor durulanır, saça ağırlık yapar, şekillendirme mümkün olmaz ve yağlı değilken bile yağlı görünüm verir.
Bu saç bakım kremi kesinlikle çok farklı. Saçta sadece 30 saniye bekletmek yeterli oluyor. Saçtan durulaması çok kolay bir kere. Saça kesinlikle ağır vermeyen bir yapısı var. Hatta saçın daha kolay şekillenmesini sağlıyor. Yağlı bir görünüm asla vermiyor. Saç çok daha güçlü ve sağlıklı görünüyor.
İçeriğinden de bahsetmek istiyorum. Keratin ve makademya bulunuyor. Keratinin saç onarma özelliği olduğu için saçlar kısa sürede onarılıyor ve makademya yağı ile doğal canlılık veriyor.
Bir kere odamdan saç kremini almaya üşendiğim için duştan saç kremi uygulamadan çıkmıştım :D Saçlarımın daha sert olduğunu hissettim, kolay da şekil almamıştı o gün :) Bu yüzden saç kremi olmadan asla diyenlerdenim. Saçlarımın yumuşak ve sağlıklı olmasını saç kremime borçluyum da diyebilirim.
Ben şu an yeni Elidor Güçlü ve Parlak Serum Bakım Kremini kullanıyorum. Sana da tavsiye ederim. Yeni, keratin+makedemya yağı ile güçlendirilmiş serum formül. Saçları ağırlaştırmadan beslemesi harika bir özellik. Saç kremi seçiminde aradığım en önemli özelliklerden biri saçlarımı ağırlaştırmamasıdır.
Saçlarımı dipten uca besleyerek, dış etkenlerden korunmasını sağlıyor. Saçlarım artık eskisinden daha güçlü ve canlı duruyor.