Kızlar yardım ya, saç uçlarına bakım yapacak en iyi saç kremi hangisidir?En iyi saç bakım kremi markalarıBu arada marka takıntılı değilim bilinen markalar oldukları için yazdım her öneriye açığım.
Selam, Saçların neme kavuşması ve uçlarının iyi bir görünüm kazanması için saç kremi ihtiyaç duyduğumuz ürünlerden bir tanesi. Ben de seni bu yüzden doğru saç kremleriyle tanıştırmaya ve haklarında birkaç bilgi vermeye geldim.
En İyi Saç Kremi Hangisidir?
Piyasada birçok saç kremi var ve hangisinin saçımızın yapısına uyup uymadığını bilemiyoruz pek. Bu yüzden yanlış ürün alıp saçlarımızda kullanabilme ihtimalimiz de var. Daha sonrasında oluşabilecek saç sorunlarına karşı bu da kötü bir tecrübe olabilir. Sana aylardır kullandığım bir saç bakım kremi tavsiye etmek istiyorum: Elidor By Elvin Levinler Saç Bakım Kremini denemeye ne dersin? Ürünün özelliklerine geçmeden önce kullanıcıların merak ettiği bir konudan bahsetmek istiyorum öncesinde.
Elidor by Elvin Levinler Saç Bakım Kremiyle Süper Saç Kremi Arasındaki Farklar Nelerdir?
İkisi de benzer özelliklere sahip aslında :) İkisi de saçlarımızın mükemmel görünmesi için çabalıyor, saçlara nem kazandırıyor, hacimlendiriyor. Farklı olarak; süper saç kremleri içeriğinde koku incileri bulunuyor ve saçların 48 saat boyunca mis gibi kokmasını sağlıyor. İkisini de gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz :) Ben saçlarımı toplayıp açtıktan sonra hala çok güzel kokmasına bayılıyorumm.
Elidor By Elvin Levinler Saç Bakım Kremi
Şampuan sonrası saçlarıma uyguladıktan sonra çok memnun kaldığım bir ürün oldu çünkü uygulaması çok kolay ve saçımdan arındırdıktan sonra da etkisini hissedebildiğim bir ürün bu yüzden en sevdiğim yönü kullandıktan sonra da saçlarımda etkisini hissedebilmem oldu.
En İyi Süper Saç Kremi Hangisidir?
Bu konuda da şüphesiz ElidorBy Elvin Levinler Süper Saç kremini önerebilirim sana. Saçlarımda nar çekirdeği yağının o eşsiz kokusu ve saçlarımı ağırlaştırmayan formülü sayesinde saçlarımı gün boyu daha havalı hissediyorum. Hacimli saçlara kavuşmak için benim Elidor'um By Elvin Levinler Bakım Seti :)
Saç kremini devamlı kullanan biri olarak Elidor diyorum. Uzun saçı çok seviyorum ve daha da uzatmak istiyorum. Eskiden saç uçlarım kırıldığı için saçlarımı geç uzuyordu. Saç uçlarımı devamlı kestirmek zorunda kalıyordum. Saçlarım uzasın derken saç uçlarım kırılıyordu. Yine bir kısır döngü. Saçlar uzasın diye bekle, bin bir çile çek. Sonra da kırıldı diye kestir. Elde var sıfır :/
Saç uçları kırıldığında saçlar geç uzuyor. Bu yüzden ben de Elidor Sağlıklı Uzayan Saçlar Serum Kremi'ni kullanmaya başladım. İçeriğindeki çam çerebentin sayesinde saçlarım sağlıklı şekilde uzuyor. Elidor'un bakım kremlerinden çok memnunum zaten, sen de denemelisin.
Bir de bu yeni çıkan serum bakım kremi serisinin güzel bir yanı içeriğinde keratin var. Keratinin saç için ne kadar önemli olduğunu vurgulamama gerek yok herhalde, artık herkes biliyor :) Yapılandırıcı, onarıcı etkisi mevcut. Bir de diğer güzel yanı, saçı hiç ağırlaştırmadan bakım yapıyor. Piyasadaki hiçbir saç kreminde bulamadım bu etkiyi. Ne kullandıysam duştan sonra saçlarım kafama yapıştı, ağırlaştı.
O nedenle tavsiye ederim, bir dene bakalım :)
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Saç uçlarımı onarmak ve güçlendirmek, direncini arttırmak için Elidor Güçlü Saç Uçları serisini kullanıyorum. Şimdi bu seriye destek olarak bir de Elidor Güçlü ve Parlak Serum Bakım Kremi ürününü ekliyorum. Yeni Elidor Serum Bakım Kremleri'nin özelliği saçı ağırlaştırmadan bakım yapması ve içeriğinde keratin barındırması.
Keratin ve makademya yağının güçlü etkileri bir arada. Matlaşmış ve çekiciliğini yitirmiş saçlarına sen de bu kremle yeniden hayat verebilir ve güç katabilirsin.
Hem kırılan saç uçlarına iyi gelen, hem de sağlıklı saç uzatan bir ürün istiyorsan Elidor Sağlıklı Uzayan Saçlar Serum Bakım Kremi'ni tavsiye ediyorum. İçeriğinde çam terebentin yağı bulunduruyor. Çam terebentin yağı saç uzatmada etkisi büyük olan bir yağdır. Ayrıca bu yeni serum bakım kremi serisi, içeriğinde keratin de barındırıyor. Saçı hızla onararak uzamasına yardımcı oluyor. Ben faydasını gördüm saç uzatma konusunda, senin de denemeni öneririm :)
Ben Elidor'un yeşil serisini kullanıyorum. Şampuanda ve saç kreminde çok memnunum ve saçlarımı çok fazla uzattı. Güzel bakım yapıyor ve parlaklık veriyor saçlara. tavsiye ederim :)
peki o zaman Elidorun ya pembe saç kremini alıcam ya da yeşilini zaten kararsızdım bende :) şampuan olarak bende Elidor turuncu olanını kullanıyorum :D
Bunların hepsi yıpranmış saç için kullanılabilecek günlük saç kremleri ve çok da işe yarıyor fakat ömür boyu ya da yeni saçınız çıkana kadar bunu kullanmak zorundasınız ama saçınızın hemen yeniden yapılanmasını istiyorsanız mutlaka ama mutlaka liquid keratin serum kullanmanız gerekir.
Ayrıca liquid keratin maske ile takviye yaparsanız saçınız kalıcı bir şekilde tamir olmuş olur ben denedim aldım kullandım tam 2 ay geçti saçımdaki etkisi hala devam ediyor ve saç kremi kullanmamız o kadar çok az alttaki neredeyse kullanmayacak kadar rahatladım diyebilirim.
Watsons Repairing Treatment Wax.Herhangi bir Watsons mağazasına girip görevliye sorarsan gösterecektir.8 TL/500 ml.Bunun dışında Dove'un onarıcı ve besleyici serilerindeki kremler gerçekten işe yarıyor.Ama bence Dove alacaksan, kremini değil, maskesini al.Saçlarına her banyoda maske uygulamış olursun, daha iyi olur.Benim ilk önerdiğim krem saç maskesi aslında.Saç maskesi yapmak daha iyi oluyor bence. :) Bir de saçların çok yıpranmışsa kına yak ;) Farkı göreceksin :)
O marka profesyonel bir markaymış sanırım.Yani kuaförler için falan, kutuları da büyük zaten ve çok hesaplı.Ama kaliteli midir bilmem, hiç kullanmadım.Ben son zamanlarda organik ürünlere yöneliyorum..
Her gün mü kullanıyorsun acaba? Belki de profesyonel bir marka olduğu için her gün kullanılmaya uygun değildir.Yani mesela kuaföre en fazla haftada 1 gidersin, dolayısıyla o şampuanın ph oranı o kadar da etkilemez.Belki Syoss'un da ph oranı uygun değildir.Ph oranı 5.5 olmalı.Hem de ph oranı kaç olursa olsun, eğer her gün kullanıyorsan saç derisi ona alışır ve her gün yağ salgılar.1 gün yıka, 1 gün yıkama..
Evet canım davul şampuanı çok çok güzel Grani tartışılmaz mükemmel fakat Her zaman söylediğim gibi bunlar banyoda saçı yıkadıktan sonra yumuşaklık ve kolay tarama için işe yarıyor Onun dışında saçı tedavi etmiyor kalıcı bir çözüm için kesinlikle ve kesinlikle likit keratin serum ile likit keratin maskesini ve kremini kullanmak gerekiyor Ben kullandım muhteşem bir şey neredeyse saç kremi kullanmamı yarıya düşürdü
Kabaran saçlara daha kimse çözüm bulamadı Bunu çok iyi biliyorum fakat bir nebze de olsa Keratin çilekli ne ve fen sütü ya da likit keratin maske ya da ikisini birlikte kullanırsan Bence mutlaka mutlu olursun diye düşünüyorum canım
Milkshake isimli bir sac kopugu var internetten arastirabilirsin sac kopugu dendigine bakma yumusacik yapiyor saclari ve harika kokuyor ben bazen ellerime bile suruyorum, memnun kalirsin
Farmasinin saç kremlerini mutlaka denemelisin. Hem ürünler Paraben içermez, Fosfat ve Ağır metal içermez. Hayvanlar üzerinde test edilmez ve hayvansal içerik bulundurmaz. Fiyatlarıda piyasaya göre bi hayli uygundur.
Hmm anladım. Ben şimdiye kadar loreal,schwarzkopf, panten kullandım fark hiç hissetmedim.
orta okuldayken de saçlarım yağlı gibi oluyordu yanlış kullanmamdan dolayı ama kabarma hiç olmamıştı. o zamanki elidordu. Onun kokusu güzel değildi zaten kökü açısından tavsiye etmem diyim :)
down under naturals kullanıyorum ben ama benim saçlarım düz ve çok karışık da değil sert de değil. annem morfose sprey kullanıyor mesela saçları da boyalı ama yumuşak yapıyor :)
ben dove ile basladım sonra rejoıce denedim sonra elidora sarıldım ama mahvetti saçlarımı sonra elseve iyi dediler aynı devam etti bende pantene geçtim saçlarım düzeldi pantene devam..
nem kolajen aldım bok gibi saçı iyi nemlendiriyo ama döküyo sanırım şampuanın içine saç kremi doldurmuşlar ama krem olarak iyi, kullanılabilir
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
ben doğallıktan yanayım.. elimden gelse şampuan bile kullanmayacağım.. daha dafazla kimsayal süremem bilmem de. .. zaten yumuşak gerek de yok .. bence zorunlu değilsen sen de kullanma.. ki kapalısın zannedersem çok ta zor olmasa gerek..
Yobaz ne alak. Cahilligin dibine vurmussun :D sen bizim sacimizin da ayni diye markette gidip hadandshoulders woman mı aliyon. Ben dna ile alakalı bir şeyler vardir belki diye dedim
burada kimin cahil olduğu belli. Senin saçinla erkeklerin saçı farklı bişeyden mi oluşuyo. Sizinki uzun bizimki kısa. Ben yıpranmış saçlar için krem arıyorum. Yardım etmiceksen neden cevap veriyosun.
Ben Komili %100 doğal zeytinyağlı ballı şampuanını kullanıyorum, bu güne kadar kullandığım en iyi şampuan diyebilirim, iyiki keşfettim çünkü, artık saçlarım hiç dökülmüyor, kepeklenmiyor ve kabarmıyor, herkese tavsiye ederim...
arkadaşım remolent saç kremini denemeni tavsiye ederim dene kararını kendin ver ben çok beğendim. keratin ve argan yağı var saçı ağırlaştırmıyor çok iyi ürün
Eğer paraya kıyıp denersen asla wazgeçemiceğin 1önerim war sana ben kesinlikle kerastase derim ilgili kuaför salonlarında rahatlıkla bulabilirsin onlar seni saç tipine göre yönlendirir...
En İyi Cevaplar