Güzellik & Bakım Kızlar, güzellik tutkunları buraya! BB ve CC Krem arasındaki farkları biliyor musunuz, sizin tercihiniz hangisi? (Sayfa 9) Watsons Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 191 Kızlar, güzellik tutkunları buraya! BB ve CC Krem arasındaki farkları biliyor musunuz, sizin tercihiniz hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 20 kişi beğendi
ftmdncrrr Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 53% +1 yıl evet kKapatıcılık istediğim için Bb krem 0 0 Yorumla
Wierdo Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 48% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 540 cevap paylaştı. Hiçbirine bu aralar ihtiyaç duymuyorum 0 0 Yorumla
benimadimsila Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 37% +1 yıl Bb krem cildime cok iyi geliyor 👍👍 0 0 Yorumla
_Rainbow_ Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 53% +1 yıl Bence herkes bilmeli farkii elinize saglik 0 0 Yorumla
Birtakımfikirler Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 75% +1 yıl Ben bb kremi seviyorum daha güzel kapatıyor 0 0 Yorumla
Banabulaşmayın Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 42% +1 yıl Bb kullandım iyidir. Ama farkları bilmiyorum 0 0 Yorumla
esraningunluguu Takip Et Xper 4 Yaş: 30 , eic 56% +1 yıl harika bir ürün ya ben açıkçası çok beğendim 0 0 Yorumla
-ramizinselması- Takip Et Xper 3 Yaş: 30 , eic 35% +1 yıl Kapatıcılık tercihim bb bu yüzden 0 0 Yorumla
Odysseyy Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 33% +1 yıl CC krem. Cildimin beslenmeye ihtiyacı var. 0 0 Yorumla
BitterÇikolata001 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 36% +1 yıl BB krem kullanıyorum fondoten gibi işe yarıyor 0 0 Yorumla
eylülnalan Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 43% +1 yıl Bende üyeni öğrendim gerçekten çok güzelmiş 😊 0 0 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Açıkcası ben Bb krem kullanıyorum.
evet kKapatıcılık istediğim için Bb krem
Hiçbirine bu aralar ihtiyaç duymuyorum
Hiç denemedim bb krem benlikmiş
Kapaticilik ve nem vermsi icin BB
Bb koyu tonu kullanıyorum.
Bb krem kalp ben tercihim yanii
bilmiyorum ama zamanla öğrenirim.
Cc herzaman tercihimdir :)
Bb kremi tercih ediyorum bende
İkisini karıştırarak kullanıyorum.
Her zaman BB kremi tercih ediyorum.🙏🌺
Bb krem kullaniyorum tereli geliyor
Bb krem cildime cok iyi geliyor 👍👍
Bence herkes bilmeli farkii elinize saglik
Kullanmadım bilmiyorum, denemek gerek
Ben bb kremi seviyorum daha güzel kapatıyor
Bu bilgi için teşekkürler :)
Bb kullandım iyidir. Ama farkları bilmiyorum
teşekkürler. öğrendik sayenizde.
harika bir ürün ya ben açıkçası çok beğendim
Bilmiyoduk öprendik saolllun ;ksjd
Kapatıcılık tercihim bb bu yüzden
İkisininde yeri ayrı bence
CC krem. Cildimin beslenmeye ihtiyacı var.
Ben BB kremi tercih ediyorum
BB krem kullanıyorum fondoten gibi işe yarıyor
Sürekli kullanmasamda tercihim BB
İkiside birbirinden güzel
Bende üyeni öğrendim gerçekten çok güzelmiş 😊