Güzellik & Bakım Kızlar, güzellik tutkunları buraya! BB ve CC Krem arasındaki farkları biliyor musunuz, sizin tercihiniz hangisi? (Sayfa 8) Watsons Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 191 Kızlar, güzellik tutkunları buraya! BB ve CC Krem arasındaki farkları biliyor musunuz, sizin tercihiniz hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 20 kişi beğendi
Lapasionaria5 Takip Et Xper 4 Yaş: 33 , eic 45% +1 yıl Gece makyajı haricinde ihtiyaç duymuyorum 1 0 Yorumla
hayattaskin Takip Et Xper 2 Yaş: 28 , eic 36% +1 yıl Ben bb kulaniyorum. Cokda memnunum yani 0 0 Yorumla
lalanda Takip Et Xper 4 Yaş: 30 , eic 30% +1 yıl Bb kulanıyom oda bir işe yaramıyor galiba 0 0 Yorumla
KırmızıBezelyeTanesi Takip Et Xper 4 Yaş: 33 , eic 35% +1 yıl Bb krem tercihim, kapatıcılık lazım 0 0 Yorumla
Meleklikkk Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 72% +1 yıl Bb çünkü kapatıcı özelliği olması gerekiyor 0 0 Yorumla
Roviii Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 37% +1 yıl Aydınlık bir görünüm kazandırdığı için CC krem 0 0 Yorumla
Aybenşokşok Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 46% +1 yıl Bence bb krem harika bisy kurtaricim 0 0 Yorumla
Amazoonnn Takip Et Xper 4 Yaş: 29 , eic 55% +1 yıl Bb krem kullanıyorum kapatıcılık yönünden iyi 0 0 Yorumla
KafalarınSushisi Takip Et Xper 5 Yaş: 105 , eic 33% +1 yıl Bence CC daha iyi ben onu kullanıyorum 0 0 Yorumla
PandaHaniim Takip Et Xper 3 Yaş: 28 , eic 45% +1 yıl BB krem kullanıyorum CC krem hiç kullanmadım 0 0 Yorumla
sevmekacıtır Takip Et Xper 4 Yaş: 33 , eic 38% +1 yıl cc her zaman tercihim benim cildime giden o çünkü 0 0 Yorumla
Xzogo Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 69% +1 yıl Ne bb ne cc kullaniyorum. Halimden memnunum. 0 0 Yorumla
Deliruhlu Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 44% +1 yıl Bb seviyorum bn ya ama ince cc de güzel oluyor 0 0 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Gece makyajı haricinde ihtiyaç duymuyorum
bb krem daha çok seviyorum
Hep bb kullandım cc nasil acaba?
BB krem daha çok işimi görüyor.
Ben bb kulaniyorum. Cokda memnunum yani
Bb kulanıyom oda bir işe yaramıyor galiba
Bb krem tercihim, kapatıcılık lazım
Bb cream her zaman tercihimdir
Genellik cc kremi tercih ediyorum
Bb tabiki
kuru bir cildim var.
Bb çünkü kapatıcı özelliği olması gerekiyor
Hep bb kullandım çok memnunum
Aydınlık bir görünüm kazandırdığı için CC krem
Fondöten sürüyom ben 10 kat
Bb krem bence en guzeli ve etkilisi
İkisini de kullanıyorum.. Yerine göre
Bb creme öneriyorum süper birsey
Renk tonu eşitlediydim için cc kreem
Bb tercih ediyorum hafif olduğu için
Bence bb krem harika bisy kurtaricim
BB krem tercihim oluyor genelde
Bb krem kullanıyorum kapatıcılık yönünden iyi
Bence CC daha iyi ben onu kullanıyorum
BB kremleri terchi ederim.
BB krem kullanıyorum CC krem hiç kullanmadım
cc her zaman tercihim benim cildime giden o çünkü
Bb daha kapatıcı , tercihim bb
Ne bb ne cc kullaniyorum. Halimden memnunum.
cc kullanıyorum oda bazen
Bb seviyorum bn ya ama ince cc de güzel oluyor