Güzellik & Bakım Kızlar, güzellik tutkunları buraya! BB ve CC Krem arasındaki farkları biliyor musunuz, sizin tercihiniz hangisi? (Sayfa 7) Watsons Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 191 Kızlar, güzellik tutkunları buraya! BB ve CC Krem arasındaki farkları biliyor musunuz, sizin tercihiniz hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 20 kişi beğendi
emelasık Takip Et Xper 3 Yaş: 35 +1 yıl Bence kullanmayin en iyisi de olsa deriyi bozuyor ben hic kullanmiyorum yuzume 0 0 Yorumla
minnakgillerden Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl cc krem günlük kullanıma daha uygun farmasininki çok iyi 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bb kullanıyordum ama cc kreme geçsem daha iyi olacak gibi görünüyor 0 0 Yorumla
morviolet Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl bb kremler fondotenlerden daha mantıklı seçimler diye düşünüyorum 0 0 Yorumla
Ysmnwtye Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Bb kullaniyorum gunluk kullanimda hep ihtiyacim olmuyor zaten makyaja 0 0 Yorumla
LeoparHanıım Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl Günlük hayatımda daha çok tercihim bb krem oluyor 😍 0 0 Yorumla
Gereksizgirl Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Bb krem hem kapatiyo hem hafif hem daha canli duruyo ben bb tercih ediyorum 0 0 Yorumla
Carmen2 Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl BB kremin cilde daha az zarar verdiğini düşünüyorum. 0 0 Yorumla
_Moongoddess_ Takip Et Xper 2 Yaş: 32 +1 yıl Bence bb krem daha iyi bir de çok güzel kokuyor benim kullandığım :D 0 0 Yorumla
52pelin52 Takip Et Xper 2 Yaş: 33 +1 yıl Bb kremi tercih ediyorum. Canım cildim bebek gibi... 0 0 Yorumla
Melisbilm Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Günlük hayatımda kesinlikle fondöten kullanmıyorum. CC krem harika ve yeterli bence 0 0 Yorumla
Dolunay2121 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Ben hiç kullanmadım bilemiycem ama baya ovuyorlar cevremde 0 0 Yorumla
ebru1997 Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Ikisinide kullanmiyorum normal fondoten kullaniyorum 0 0 Yorumla
summerxx Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl ben cc tercih ediyordum lakın kapatıcılık özelliği az olduğundan pudra ile geçmek zorunda kalıyorum 0 0 Yorumla
Banana234 Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Bu kremleri kullanan arkadaşlarımiz var bende deneyeceğim 0 0 Yorumla
jojoliko Takip Et Xper 2 Yaş: 32 +1 yıl Bb krem tabi ki günlük kullanım da. Ama tabi markası da önemli 0 0 Yorumla
Ben1ayyasim Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Benim favorim bb krem. Daha önce hiç kullanmadım ama İnşallah nasip olursa ben de, deneyeceğim... 0 0 Yorumla
keslangötüm Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl BB kremi tercih ederim çünkü kapatılıcık görevinide hafiften ele aldığı için daha kullanışlı oluyor 0 0 Yorumla
Rumelikiz Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Kapatıcı için bb en güzeli daha doğal ve yuzde hafif olmasın isityorsam CC tam günlük 💄 0 0 Yorumla
Egzo1112 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Bb kremi tercih ederim genellikle kapaticilik knusunda daha iyi 0 0 Yorumla
srpasl Takip Et Xper 4 Yaş: 38 +1 yıl Cildimdeki renk tonunu dengeledigi icin CC krem kullananlardanım. 0 0 Yorumla
hazalülker27 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl bb kapatmıyor malesef ama günlük kulanım için süper 0 0 Yorumla
HazeLove Takip Et Xper 6 Yaş: 34 +1 yıl Ben BB krem kullanıyorum, cildi daha pürüzsüz gösteriyor. 0 0 Yorumla
yarennn96 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 42% +1 yıl bb cream hayraniyimm... kullaniyorum memnunum 2 0 Yorumla
Berenakts98 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 72% +1 yıl Ikisini de tercih etmiyorum. Tercihim doğallık 😊 1 1 Yorumla 21esra21 +1 yıl 👍🤗🤗🌹🌹🌹 Yorumla
Hayat-Güneşi Takip Et Master Yaş: 44 , eic 32% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 896 cevap paylaştı. İhtiyaç var ama kullanmıyorum. 1 0 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Bence kullanmayin en iyisi de olsa deriyi bozuyor ben hic kullanmiyorum yuzume
cc krem günlük kullanıma daha uygun farmasininki çok iyi
Bb kullanıyordum ama cc kreme geçsem daha iyi olacak gibi görünüyor
bb kremler fondotenlerden daha mantıklı seçimler diye düşünüyorum
Bb kullaniyorum gunluk kullanimda hep ihtiyacim olmuyor zaten makyaja
Günlük hayatımda daha çok tercihim bb krem oluyor 😍
Bb krem hem kapatiyo hem hafif hem daha canli duruyo ben bb tercih ediyorum
BB kremin cilde daha az zarar verdiğini düşünüyorum.
Bence bb krem daha iyi bir de çok güzel kokuyor benim kullandığım :D
Bb kremi tercih ediyorum. Canım cildim bebek gibi...
Günlük hayatımda kesinlikle fondöten kullanmıyorum. CC krem harika ve yeterli bence
Ben hiç kullanmadım bilemiycem ama baya ovuyorlar cevremde
Ikisinide kullanmiyorum normal fondoten kullaniyorum
ben cc tercih ediyordum lakın kapatıcılık özelliği az olduğundan pudra ile geçmek zorunda kalıyorum
Bu kremleri kullanan arkadaşlarımiz var bende deneyeceğim
Bb krem tabi ki günlük kullanım da. Ama tabi markası da önemli
Benim favorim bb krem. Daha önce hiç kullanmadım ama İnşallah nasip olursa ben de, deneyeceğim...
BB kremi tercih ederim çünkü kapatılıcık görevinide hafiften ele aldığı için daha kullanışlı oluyor
Kapatıcı için bb en güzeli daha doğal ve yuzde hafif olmasın isityorsam CC tam günlük 💄
Bb kremi tercih ederim genellikle kapaticilik knusunda daha iyi
Cildimdeki renk tonunu dengeledigi icin CC krem kullananlardanım.
bb kapatmıyor malesef ama günlük kulanım için süper
Ben BB krem kullanıyorum, cildi daha pürüzsüz gösteriyor.
BB tercihimdir çok sık kullanmasam da
bb cream hayraniyimm... kullaniyorum memnunum
Bb krem diyorum güveniyorum çünkü
Bb kullanıyorum c denemedim
Ikisini de tercih etmiyorum. Tercihim doğallık 😊
👍🤗🤗🌹🌹🌹
İhtiyaç var ama kullanmıyorum.
İkisini de kullanıyorum yerine göre