Güzellik & Bakım Kızlar, güzellik tutkunları buraya! BB ve CC Krem arasındaki farkları biliyor musunuz, sizin tercihiniz hangisi? (Sayfa 6) Watsons Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 191 Kızlar, güzellik tutkunları buraya! BB ve CC Krem arasındaki farkları biliyor musunuz, sizin tercihiniz hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 20 kişi beğendi
iyiinsanol Takip Et Bilge Yaş: 30 +1 yıl Yüzümde kırmızı sivilce izleri kaldı hangisi olur ki 0 0 Yorumla
arielmermaid Takip Et Xper 6 Yaş: 25 +1 yıl Bb krem kullanıyorum bende günlük olmasa da dışarıya çıktığım zaman felan 0 0 Yorumla
Malkız_ Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Hiçbiri makyaj yapmıyorum tipsiz gezmeyi tercih ediyorum insanlari dolandirmak yerine 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bb krem kapatma aciisndan iyi ama. cc kremde besledigi için onu tercih ederim. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl ırlaşhep merak etmişimdir . ama şimdi net değil yine bb cildi ağırlaştırmıyosa bb daha mı iyi oluyı. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Cc tercihim bana cc ve bb kremler fondotenin yapısına göre çok dhaa iyi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hiç kullanmadım ve çok denemek istiyorum karma ciltliyim yüzümde fondöten pek durmuyor yani terle hemen gidiyor bunlar nasıl? 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Süper güzel - Cildi güneşin zararlı etkilerinden korumaya yardımcı olur. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl BB krem ciltle bir bütün oluyo yapay aşırı parlak veya kuru durmuyo 👍 0 0 Yorumla
00DERİN00 Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Kapatıcılık istediğim için Bb krem tercihim oluyor. 0 0 Yorumla
tumblrdank Takip Et Xper 7 Yaş: 31 +1 yıl Cc krem hic denemedim. Bb krem kullaniyorum ve fondoten kullanmiyorun 0 0 Yorumla
Güzelnickbulamadım Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Flormar cc krem kullanıyorum renk eşitleyici olarak çok memnunum 0 0 Yorumla
pinkiepiem Takip Et Xper 6 Yaş: 25 +1 yıl BB krem kullanıyorum ve yanlız olmadığımı bilmek güzel 0 0 Yorumla
Turkeresma Takip Et Xper 2 Yaş: 33 +1 yıl Cc ve bb krem cok güzel ama Bn kullanmıyorum cunku gerek yok 0 0 Yorumla
FNaFLover730 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Bb krem daha iyi oluyor. siyah noktaları da Cc krem kapatıyor 1 0 Yorumla
KalpKalbeKarşıDerler Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Bb krem candır. Gerisi laftır 😘 gerci cc nin de hakkını yememek lazım ama tercihim bb den yana 0 0 Yorumla
yazaryazar23 Takip Et Xper 4 Yaş: 55 +1 yıl İlk defa duyuyorum, nasıl size göre? kore ürününden emin olamadım. 0 0 Yorumla
missqizemli Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 743 cevap paylaştı. Bb krem tercihim hem pratik hem tahris etmiyor cildimi kolay cikiyor 0 0 Yorumla
Lukapum Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl CC krem kızarıklığı da alıyor aynı zamanda. Bazen ihtiyaç duyuyorum 0 0 Yorumla
Masumbikız Takip Et Xper 7 Yaş: 27 +1 yıl Kuru ciltli olmana rağmen CC kremi cildime uygun bulmuyorum 0 0 Yorumla
E_Aleyna07 Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl gündelik hayatta BB krem tercih ederim cc krem ara sıra 0 0 Yorumla
Bükedeniz Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Bb daha çok tercihim kapatıcılık konusunda fondöten yerine kullandığım zamanlar oluyor 0 0 Yorumla
kekeee Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Bb krem daha iyi bence bazen onu kulaniyorum fondoten e daha yakin 0 0 Yorumla
MerveSwais Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Bb ve cc kremlere bayilirim iyi ki varsinizi saygilarSizleri seviyorum 0 0 Yorumla
Nightbird33 Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Kapatıcılık tercih ettiğim için bb krem kullanıyorum yani bb kremi beğenerek kulllanıyorum çok güzel bir ürün 0 0 Yorumla
Septemberx Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Hiçbirini kullanmadım çünkü cildim Allah’a şükür güzel yani ben beğeniyorum. Kullansaydım BB kullanırdım 0 0 Yorumla
ezgısolmaz Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl bb krem her zaman daha hayat kurtarıcı oluyor bence 0 0 Yorumla
masumiyet59 Takip Et Xper 3 Yaş: 34 +1 yıl Bb krem kullanıyorum günlük yetiyor o bana cc kullanmadım hiç cildim eşit 😂😂 0 0 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Yüzümde kırmızı sivilce izleri kaldı hangisi olur ki
Bb krem kullanıyorum bende günlük olmasa da dışarıya çıktığım zaman felan
Hiçbiri makyaj yapmıyorum tipsiz gezmeyi tercih ediyorum insanlari dolandirmak yerine
Bb krem kapatma aciisndan iyi ama. cc kremde besledigi için onu tercih ederim.
ırlaşhep merak etmişimdir . ama şimdi net değil yine bb cildi ağırlaştırmıyosa bb daha mı iyi oluyı.
Cc tercihim bana cc ve bb kremler fondotenin yapısına göre çok dhaa iyi
Hiç kullanmadım ve çok denemek istiyorum karma ciltliyim yüzümde fondöten pek durmuyor yani terle hemen gidiyor bunlar nasıl?
Süper güzel - Cildi güneşin zararlı etkilerinden korumaya yardımcı olur.
BB krem ciltle bir bütün oluyo yapay aşırı parlak veya kuru durmuyo 👍
Makyajdan zerre anlamam ama CC Kreme ihtiyacim var anlaşılan
Sadece BB krem kullanırım. CC nin farkı nedir peki?
Kapatıcılık istediğim için Bb krem tercihim oluyor.
Cc krem hic denemedim. Bb krem kullaniyorum ve fondoten kullanmiyorun
Flormar cc krem kullanıyorum renk eşitleyici olarak çok memnunum
BB krem kullanıyorum ve yanlız olmadığımı bilmek güzel
Cc ve bb krem cok güzel ama Bn kullanmıyorum cunku gerek yok
Bb krem daha iyi oluyor. siyah noktaları da Cc krem kapatıyor
Bb krem candır. Gerisi laftır 😘 gerci cc nin de hakkını yememek lazım ama tercihim bb den yana
İlk defa duyuyorum, nasıl size göre? kore ürününden emin olamadım.
Bb krem tercihim hem pratik hem tahris etmiyor cildimi kolay cikiyor
CC krem kızarıklığı da alıyor aynı zamanda. Bazen ihtiyaç duyuyorum
Kuru ciltli olmana rağmen CC kremi cildime uygun bulmuyorum
gündelik hayatta BB krem tercih ederim cc krem ara sıra
Bb daha çok tercihim kapatıcılık konusunda fondöten yerine kullandığım zamanlar oluyor
Bb krem daha iyi bence bazen onu kulaniyorum fondoten e daha yakin
Bb ve cc kremlere bayilirim iyi ki varsinizi saygilar
Sizleri seviyorum
Kapatıcılık tercih ettiğim için bb krem kullanıyorum yani bb kremi beğenerek kulllanıyorum çok güzel bir ürün
Hiçbirini kullanmadım çünkü cildim Allah’a şükür güzel yani ben beğeniyorum. Kullansaydım BB kullanırdım
bb krem her zaman daha hayat kurtarıcı oluyor bence
Bb krem kullanıyorum günlük yetiyor o bana cc kullanmadım hiç cildim eşit 😂😂