Güzellik & Bakım Kızlar, güzellik tutkunları buraya! BB ve CC Krem arasındaki farkları biliyor musunuz, sizin tercihiniz hangisi? (Sayfa 5) Watsons Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 191 Kızlar, güzellik tutkunları buraya! BB ve CC Krem arasındaki farkları biliyor musunuz, sizin tercihiniz hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 20 kişi beğendi
levlahanım Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl İkisdinide seviyorum ve pure beauty efsane güzel byence. jm 0 0 Yorumla
Beyza346 Takip Et Yoda Yaş: 29 +1 yıl Pure Beauty' bin BB kremini kullanıyordum. Kullandığım zaman. Memnundum. 0 0 Yorumla
esilasi11 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 +1 yıl Bb krem en pratiği bence. Ayrıca hafif bir dokusu var. Günlük kullanım için uygun. 0 0 Yorumla
Lapasionaria12 Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl Çok nadir makyaj yapacağım zaman kullanıyorum bu ürünları genelde kullanmıyorum sanki cildim hava almıyormuş gibi geliyor 0 0 Yorumla
WetWater_ Takip Et Xper 7 Yaş: 28 +1 yıl Yağlı gösteriyor ben krem değil mat fondoten ve pudra kullanıyorum.. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bb krem cc ye göre daha ağır ve kapatıcı oluyor genelde. Cildim az kusurlu olduğu için sadece Renk eşitlemesi açısından cc kremi tercih ediyorum 0 0 Yorumla
Sessizligin_cıglıgı Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl Bb krem fondöten etkisi yaratıyor cc krem cilt tonunu eşitliyor 0 0 Yorumla
SmileSomewhat Takip Et Yoda Yaş: 26 +1 yıl Bb krem tercih ediyorum çünkü günlük kullanıma uygun ve abartılı durmuyor 0 0 Yorumla
Jüpiteres Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Normalde yüzüme birşey kullanmıyorum ihtiyaç olduğunda bb krem kullanıyorum 0 0 Yorumla
Cıcekgll Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl Hic bir fondeten kullanmiyorum sivilce yapiyor cildimde 0 0 Yorumla
Denizanşen Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Kesinlikle bb krem bb kremler daha çok doğal gosteriyor 0 0 Yorumla
Shewollff2 Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl CC kremin yapısı daha kalın ve kapatıcılık özelliği daha fazla :D 0 0 Yorumla
eflatunmavii Takip Et Guru Yaş: 27 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 409 cevap paylaştı. Bb krem iyidir Fondöten yerine bb krem kullanıyorum ben 0 0 Yorumla
0JustNight0 Takip Et Xper 5 Yaş: 87 +1 yıl Birinin +1kalite sınıf puanı var , . bknz basic logics 0 0 Yorumla
cankızsevda Takip Et Yoda Yaş: 41 +1 yıl fondöten yerine tercihim bb krem oluyor daha rahat hissediyorum. cc kremi ilk kez duyuyorum 0 0 Yorumla
000111222333 Takip Et Xper 4 Yaş: 43 +1 yıl Cc daha hafif cildi yormuyor bb de daha iyi kapatıyor ben de ikisinden combo yapıyorum. 0 0 Yorumla
lovemost Takip Et Bilge Yaş: 32 +1 yıl yaklaşık 1 senedir bb kullanıyorum. aramız çok iyi 😊 0 0 Yorumla
MaSksTeR Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 785 cevap paylaştı. BB ilk tercihiniz olsun diğeri ten rengini tonunu değiştiriyor 0 0 Yorumla
Goodnightcaffe Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Bb krem vazgeçilmezim günlük kullanımda bb krem kullanıyorum hem çok hafif oluyor ağırlık hissetmiyorum hem kapatıcılığıda güzel 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Mac’in face and body foundation’ı işimi oldukça görüyor ama Kore ürünlerini merak ediyorum bu aralar o yüzden deneyebilirim 🌸 0 0 Yorumla
Blondiiee Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl İnce yapılı olduğu için bb krem cilde daha az zarar veriyor ve ciltte daha doğal duruyor. 0 0 Yorumla
Bebegimcokadisin Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Bb kullanıyorum aradaki fark ilgi alanıma girmiyor :// 0 0 Yorumla
senveben73 Takip Et Xper 2 Yaş: 32 +1 yıl kapatıcılık ve dengeli bir yüz için bb krem tercih ediyorum 0 0 Yorumla
Hatunkişisi2 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Korkuyorm bu tarz seylerı kullanmaya hıc kullanmadm cunkum 0 0 Yorumla
süslü1koko Takip Et Xper 5 Yaş: 59 +1 yıl BB Krem kullanıyorum günlük yaşantımda ve memnunum güzel kapatıyor 0 0 Yorumla
KirmiiziOjemm Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Ben BBCC ile uğraşmam direkt ultra HD kapatıcı fondötenle benim işim😂😂 0 0 Yorumla
fenerli17 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl esmer olduğum için ve daha iyi kapattığı için BB Krem tabiki :) 0 0 Yorumla
Zooey Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Evet, biliyorum. Ben BB krem kullanmayı tercih ediyorum. 0 0 Yorumla
melimo Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Kapatıcılık istediğim için Bb krem tercihim oluyor. 0 0 Yorumla
My_Perfect Takip Et Xper 7 Yaş: 26 +1 yıl Ben aradaki farkı bilmeden benim için doğru olanı kullanıyomuşum😊 Bb candır 0 0 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
İkisdinide seviyorum ve pure beauty efsane güzel byence
. jm
Pure Beauty' bin BB kremini kullanıyordum. Kullandığım zaman. Memnundum.
Bb krem en pratiği bence. Ayrıca hafif bir dokusu var. Günlük kullanım için uygun.
Çok nadir makyaj yapacağım zaman kullanıyorum bu ürünları genelde kullanmıyorum sanki cildim hava almıyormuş gibi geliyor
Yağlı gösteriyor ben krem değil mat fondoten ve pudra kullanıyorum..
Bb krem cc ye göre daha ağır ve kapatıcı oluyor genelde. Cildim az kusurlu olduğu için sadece Renk eşitlemesi açısından cc kremi tercih ediyorum
Bb krem fondöten etkisi yaratıyor cc krem cilt tonunu eşitliyor
Bb krem tercih ediyorum çünkü günlük kullanıma uygun ve abartılı durmuyor
Normalde yüzüme birşey kullanmıyorum ihtiyaç olduğunda bb krem kullanıyorum
Hic bir fondeten kullanmiyorum sivilce yapiyor cildimde
Kesinlikle bb krem bb kremler daha çok doğal gosteriyor
CC kremin yapısı daha kalın ve kapatıcılık özelliği daha fazla :D
Bb krem iyidir Fondöten yerine bb krem kullanıyorum ben
Birinin +1kalite sınıf puanı var , . bknz basic logics
fondöten yerine tercihim bb krem oluyor daha rahat hissediyorum. cc kremi ilk kez duyuyorum
Cc daha hafif cildi yormuyor bb de daha iyi kapatıyor ben de ikisinden combo yapıyorum.
yaklaşık 1 senedir bb kullanıyorum.
aramız çok iyi 😊
BB ilk tercihiniz olsun diğeri ten rengini tonunu değiştiriyor
Bb krem vazgeçilmezim günlük kullanımda bb krem kullanıyorum hem çok hafif oluyor ağırlık hissetmiyorum hem kapatıcılığıda güzel
Mac’in face and body foundation’ı işimi oldukça görüyor ama Kore ürünlerini merak ediyorum bu aralar o yüzden deneyebilirim 🌸
İnce yapılı olduğu için bb krem cilde daha az zarar veriyor ve ciltte daha doğal duruyor.
Bb kullanıyorum aradaki fark ilgi alanıma girmiyor ://
kapatıcılık ve dengeli bir yüz için bb krem tercih ediyorum
Korkuyorm bu tarz seylerı kullanmaya hıc kullanmadm cunkum
BB Krem kullanıyorum günlük yaşantımda ve memnunum güzel kapatıyor
Ben BBCC ile uğraşmam direkt ultra HD kapatıcı fondötenle benim işim😂😂
esmer olduğum için ve daha iyi kapattığı için BB Krem tabiki :)
Evet, biliyorum. Ben BB krem kullanmayı tercih ediyorum.
Kapatıcılık istediğim için Bb krem tercihim oluyor.
Ben aradaki farkı bilmeden benim için doğru olanı kullanıyomuşum😊 Bb candır