Güzellik & Bakım Kızlar, güzellik tutkunları buraya! BB ve CC Krem arasındaki farkları biliyor musunuz, sizin tercihiniz hangisi? (Sayfa 4) Watsons Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 191 Kızlar, güzellik tutkunları buraya! BB ve CC Krem arasındaki farkları biliyor musunuz, sizin tercihiniz hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 20 kişi beğendi
portakalçiçeğim Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 38% +1 yıl bir kaç yıldır bb sini kullanıyorum. Günlük kullanım için çok güzel. 👍🏻 0 0 Yorumla
sizzlly Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 42% +1 yıl Cc krem fazla kullanmıyorum bb kreme göre yapısı daha sıvı geliyor ve dokusu hoşuma gitmiyor pek 0 0 Yorumla
Hillssmoonn Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 63% +1 yıl Kapatıcılık sağladığı için BB krem tercihim ancak çok sık kullandığım olmazsa olmazım değil. 0 0 Yorumla
delisorular96 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 30% +1 yıl Pure beauty cc cream... şu an elimde 3 kutu var, yenisini de alacağım 0 0 Yorumla
Şanıışer_Aşığı Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 33% +1 yıl Bb krem de cc krem de kullanmıyorum çünkü ihtiyacım yok :) 0 0 Yorumla
holistik Takip Et Xper 5 Yaş: 39 , eic 34% +1 yıl Bu tarz şeylere çok ihtiyaç duymuyorum ama acil durumlarda bb krem güzel 0 0 Yorumla
canselcanım Takip Et Master Yaş: 38 , eic 83% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 370 cevap paylaştı. Eskiden bu aradaki farkı bilmediğimden BB krem kullanıyordum. Şimdi sadece fondöten kullanıyorum. 0 0 Yorumla
spritum1 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 73% +1 yıl Pure beauty nin bb ve cc ni karıştırarak kullanıyorum 0 0 Yorumla
bahardan Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 41% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 362 cevap paylaştı. Bunların ikisini de watsonsdan aldım. BB daha hafif, CC daha iyi kapatıyor. Ikisinden de memnunum. 0 0 Yorumla
camethereaper Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 34% +1 yıl İlla birini seçiceksem CC krem, ama ben yüzüme nemlendiriciden başka bişey uygulamıyorum 0 0 Yorumla
Sjsjshhkmj Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 51% +1 yıl Bb tercih ediyorum hem normal günlerde hem özel günlerde 0 0 Yorumla
saribagyan Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 40% +1 yıl cc krem tercihimdir daha parlaksı bir görünümü var ve doğal duruyor 😊 0 0 Yorumla
Pooffpooff Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 44% +1 yıl Ben pek ayrımını bilmiyorum ama arada bb krem kullanıyorum 0 0 Yorumla
atombombasietkisiii Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 64% +1 yıl Siyah noktaları giderici BB fondöten krem kullanıyorum. Aynı zamanda ferahlatıcı bi' etkisi de var. 0 0 Yorumla
Kardelence Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Bu paylaşımdan sonra denemek istiyorum teşekkürler 👍🏻 0 0 Yorumla
Hell_no Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 33% +1 yıl Bb krem ve cc kremi kariştirip ortaya mükemmel bir şey çikaran bir tek ben miyim? 0 0 Yorumla
opuujem Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 47% +1 yıl bb sürüyom ara sıra pazardan alıyorum ama mağaza çok kazık be😂😂😂 0 0 Yorumla
Mireya Takip Et Master Yaş: 27 , eic 39% +1 yıl Pure beauty gerçekten çok güzel bir ürün. Ben BB kremini tercih ediyorum. 0 0 Yorumla
alfa0alfa Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 73% +1 yıl Bb krem kullanıyorum kapaticiligi daha fazla doğal gözüküyor cc daha parlak oldugu icin sevmiyorum 0 0 Yorumla
Gözlerikoyu Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 53% +1 yıl CC kremi tercih ediyorum ben. Renk tonunu dengeliyor 0 0 Yorumla
klishe Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 47% +1 yıl bu markanın bb kremini kulanıyorum çok damemnunum tavsiye ederim:) 0 0 Yorumla
omzunda_iz_bırakma Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 38% +1 yıl Aradaki farkı bilmiyordum, ikisini de kullanmadım henüz. Teşekkürler farkı biliyorum artık 😊 0 0 Yorumla
SenKimsinAcabaaağ Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 39% +1 yıl Cc krem kullanıyorum ben o da çok nadir bb iyi gelmiyor bana 0 0 Yorumla
Blackhorn8 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 +1 yıl Ben bb kremi tercih ediyorum yapısı cildime daha uygun. 0 0 Yorumla
deryaleeez Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl cc krem daha doğal duruyor bence renk dengesini eşitlemekte daha iyi 0 0 Yorumla
İmneziqw Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Ortak yön olarak yağlı ciltlerde sivilceye neden olğunu söyleyebilirim. 0 0 Yorumla
Aylin___ Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Krem kullanmıyorum Ama cildi problemli olanlar için şahane ürünler 1 0 Yorumla
ebrl07 Takip Et Bilge Yaş: 32 +1 yıl Birisi blemish leke önleme merhemi diğeri ise complexion correcter yani ten rengi düzeltici 0 0 Yorumla
Sjdkdöocmdpskcjenxk Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Benimki BB güneş kremi gibi ve kapatıyor besliyor 👌🏻 0 0 Yorumla
aycaak Takip Et Xper 7 Yaş: 31 +1 yıl Hangi cc kremi tavsiye edersiniz peki t bölgesi yağlı olan biri için kızlar 😊 0 0 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
bir kaç yıldır bb sini kullanıyorum. Günlük kullanım için çok güzel. 👍🏻
Cc krem fazla kullanmıyorum bb kreme göre yapısı daha sıvı geliyor ve dokusu hoşuma gitmiyor pek
Kapatıcılık sağladığı için BB krem tercihim ancak çok sık kullandığım olmazsa olmazım değil.
Pure beauty cc cream... şu an elimde 3 kutu var, yenisini de alacağım
Bb krem de cc krem de kullanmıyorum çünkü ihtiyacım yok :)
Bu tarz şeylere çok ihtiyaç duymuyorum ama acil durumlarda bb krem güzel
Eskiden bu aradaki farkı bilmediğimden BB krem kullanıyordum. Şimdi sadece fondöten kullanıyorum.
Pure beauty nin bb ve cc ni karıştırarak kullanıyorum
Bunların ikisini de watsonsdan aldım. BB daha hafif, CC daha iyi kapatıyor. Ikisinden de memnunum.
İlla birini seçiceksem CC krem, ama ben yüzüme nemlendiriciden başka bişey uygulamıyorum
Bb tercih ediyorum hem normal günlerde hem özel günlerde
cc krem tercihimdir daha parlaksı bir görünümü var ve doğal duruyor 😊
Ben pek ayrımını bilmiyorum ama arada bb krem kullanıyorum
Siyah noktaları giderici BB fondöten krem kullanıyorum. Aynı zamanda ferahlatıcı bi' etkisi de var.
Bu paylaşımdan sonra denemek istiyorum teşekkürler 👍🏻
Bb krem ve cc kremi kariştirip ortaya mükemmel bir şey çikaran bir tek ben miyim?
bb sürüyom ara sıra pazardan alıyorum ama mağaza çok kazık be😂😂😂
Pure beauty gerçekten çok güzel bir ürün. Ben BB kremini tercih ediyorum.
Bb krem kullanıyorum kapaticiligi daha fazla doğal gözüküyor cc daha parlak oldugu icin sevmiyorum
CC kremi tercih ediyorum ben. Renk tonunu dengeliyor
bu markanın bb kremini kulanıyorum çok damemnunum tavsiye ederim:)
Aradaki farkı bilmiyordum, ikisini de kullanmadım henüz.
Teşekkürler farkı biliyorum artık 😊
Cc krem kullanıyorum ben o da çok nadir bb iyi gelmiyor bana
Ben bb kremi tercih ediyorum yapısı cildime daha uygun.
cc krem daha doğal duruyor bence renk dengesini eşitlemekte daha iyi
Ortak yön olarak yağlı ciltlerde sivilceye neden olğunu söyleyebilirim.
Krem kullanmıyorum
Ama cildi problemli olanlar için şahane ürünler
Birisi blemish leke önleme merhemi diğeri ise complexion correcter yani ten rengi düzeltici
Benimki BB güneş kremi gibi ve kapatıyor besliyor 👌🏻
Hangi cc kremi tavsiye edersiniz peki t bölgesi yağlı olan biri için kızlar 😊