Güzellik & Bakım Kızlar, güzellik tutkunları buraya! BB ve CC Krem arasındaki farkları biliyor musunuz, sizin tercihiniz hangisi? (Sayfa 3) Watsons Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 191 Kızlar, güzellik tutkunları buraya! BB ve CC Krem arasındaki farkları biliyor musunuz, sizin tercihiniz hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 20 kişi beğendi
YaşamınYeşili Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 40% +1 yıl Ne bb ne de cc. Aleo vera konsantresi tuketmeye basladigimdan beri cildim cok berraklasti 0 0 Yorumla
Irene_ Takip Et Xper 4 Yaş: 25 , eic 30% +1 yıl BB krem kullanıyorum ^^ yağlı bir cildim olduğu için BB krem daha iyi geliyor 0 0 Yorumla
Knrazrlu Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 44% +1 yıl Bu önerilen BB ve CC denemedim ama tercihim doğallik ne kadar makyaj o kadar cilde zarar 0 0 Yorumla
Blackgirll_1453 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 55% +1 yıl Bilmiyorum hiç-bir bilgim yok, bb kullandım sadece güzeldi 0 0 Yorumla
Birgaripbilirkisi Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 82% +1 yıl Ben hiçbirini kullanmıyorum. Yüzümde maske varmış hissi veriyor...😂😂😂 0 0 Yorumla
Biseksüelyazar Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 54% +1 yıl Bb krem sadece kapatıcılıkda kullanıyorum iş görüyor 0 0 Yorumla
Alexisss Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 48% +1 yıl Bb krem kapaticilikta daha etkili o yuzde bb krem tercihim 😊 0 0 Yorumla
Necacluc Takip Et Xper 5 Yaş: 51 , eic 80% +1 yıl Bence bb daha iyi sonuç verir daha geñc görünürsün yüzün güzel olur 😀😀 0 0 Yorumla
righelloliçę Takip Et Xper 3 Yaş: 26 , eic 76% +1 yıl Hiçbirini tercih etmiyorum , cildimin ihtiyacı yok çok şükür. 0 0 Yorumla
burcushe Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 33% +1 yıl Biliyorum. Pure beauty kullanmıştım rengi çok açık gelmişti. Ben fondötene devam. 0 0 Yorumla
Yağmurları_Sev Takip Et Xper 5 Yaş: 43 , eic 46% +1 yıl CC daha hafif daha doğal görüntü veriyor ve tabaka olmuyor yüzde 0 0 Yorumla
Ruhsuuzzz Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 48% +1 yıl Bilmiyordum tercihim bb krem.. bu görüşte mı kısa hay 0 0 Yorumla
latteeeee Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 39% +1 yıl ben sadece bb krem kullanıyorum hem doğal hemde kapatıcı oluyor 0 0 Yorumla
Halimw Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 40% +1 yıl Tabi'ki Tercihim BB❤Canlı Görünüm Veriyo Gayete Menmunum. 0 0 Yorumla
melike80 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 47% +1 yıl Günlük olarak bb kullanıyorum cc de güzel bilemedim şimdi 0 0 Yorumla
Nilooyyaa Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 67% +1 yıl Acil çıkmam gerektiğinde en iyi yardımcım BB krem :) 0 0 Yorumla
YeşilElaGözlü Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 51% +1 yıl 3 rengin kombinasyonu ile ışıltılı bir görünüm sağlayan Pure Beauty CC Krem Watsons 0 0 Yorumla
çavşinnnur Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 33% +1 yıl CC krem kullanmadım ama BB krem kullanmayı tercih ederim😊 0 0 Yorumla
Ser4pyalcin Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 70% +1 yıl Cc krem kullanıyorum, aksi halde turşu gibi dolaşıyorum otalıkta 0 0 Yorumla
Fushiaaa Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 56% +1 yıl BB daha güzel, ben zaten mat görüntü tercih ediyorum. 0 0 Yorumla
KaranlıkÇağınKontesi Takip Et Master Yaş: 27 , eic 33% +1 yıl Sanırım karar veremedim :/ zaman zaman değişiyor çünkü istediğim şeyler. İkisini de deyim. 0 0 Yorumla
Anonim050918 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 35% +1 yıl Gündelik hayatında bb krem kullanıyorum ama cc kremin yüzündeki duruşunu daha çok seviyorum 0 0 Yorumla
ZehirLiiii Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 68% +1 yıl bende bb kullanmayı düşünüyorum hiç kullanmadım arayıştaydım bende 0 0 Yorumla
asyaecrin Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 44% +1 yıl kullanırsam bb kulanıyorum. Ama cilt tonunu eşitlediği için cc kremi denemek istiyorum :) 0 0 Yorumla
Sindirella01 Takip Et Xper 4 Yaş: 34 , eic 89% +1 yıl Kesinlikle Bb krem.Cilt tonunu daha güzel eşitliyor ben çok memnunum 0 0 Yorumla
Gzm97 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 32% +1 yıl ben bb yı daha çok seviyorum ama farklarını bilmiyordum 0 0 Yorumla
vizyonsuzhazretleri Takip Et Xper 4 Yaş: 25 , eic 40% +1 yıl Bb daha fazla kapatıcılığa sahip olduğu için bana daha uygun 0 0 Yorumla
Polpollu Takip Et Xper 4 Yaş: 27 , eic 72% +1 yıl Bb krem cok dogal bir kapaticiligi var gunluk kapatici tercihim kesinlikle. 0 0 Yorumla
MaHiii Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 58% +1 yıl Ben nemlendirici krem üstüne fondöten kullaniyorum ikisinide denemedm 0 0 Yorumla
Dinozorkalıntısı Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 58% +1 yıl Cc aynı zamanda güneş kremi ve kapatıcıdır Bb sadece kapatıcı 0 0 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Ne bb ne de cc. Aleo vera konsantresi tuketmeye basladigimdan beri cildim cok berraklasti
BB krem kullanıyorum ^^ yağlı bir cildim olduğu için BB krem daha iyi geliyor
Bu önerilen BB ve CC denemedim ama tercihim doğallik ne kadar makyaj o kadar cilde zarar
Bilmiyorum hiç-bir bilgim yok, bb kullandım sadece güzeldi
Ben hiçbirini kullanmıyorum. Yüzümde maske varmış hissi veriyor...😂😂😂
Bb krem sadece kapatıcılıkda kullanıyorum iş görüyor
Bb krem kapaticilikta daha etkili o yuzde bb krem tercihim 😊
Bence bb daha iyi sonuç verir daha geñc görünürsün yüzün güzel olur 😀😀
Hiçbirini tercih etmiyorum , cildimin ihtiyacı yok çok şükür.
Biliyorum. Pure beauty kullanmıştım rengi çok açık gelmişti. Ben fondötene devam.
CC daha hafif daha doğal görüntü veriyor ve tabaka olmuyor yüzde
Bilmiyordum tercihim bb krem.. bu görüşte mı kısa hay
ben sadece bb krem kullanıyorum hem doğal hemde kapatıcı oluyor
Tabi'ki Tercihim BB❤
Canlı Görünüm Veriyo Gayete Menmunum.
Günlük olarak bb kullanıyorum cc de güzel bilemedim şimdi
Acil çıkmam gerektiğinde en iyi yardımcım BB krem :)
3 rengin kombinasyonu ile ışıltılı bir görünüm sağlayan Pure Beauty CC Krem Watsons
CC krem kullanmadım ama BB krem kullanmayı tercih ederim😊
Cc krem kullanıyorum, aksi halde turşu gibi dolaşıyorum otalıkta
BB daha güzel, ben zaten mat görüntü tercih ediyorum.
Sanırım karar veremedim :/ zaman zaman değişiyor çünkü istediğim şeyler. İkisini de deyim.
Gündelik hayatında bb krem kullanıyorum ama cc kremin yüzündeki duruşunu daha çok seviyorum
bende bb kullanmayı düşünüyorum hiç kullanmadım arayıştaydım bende
kullanırsam bb kulanıyorum. Ama cilt tonunu eşitlediği için cc kremi denemek istiyorum :)
Kesinlikle Bb krem.
Cilt tonunu daha güzel eşitliyor ben çok memnunum
ben bb yı daha çok seviyorum ama farklarını bilmiyordum
Bb daha fazla kapatıcılığa sahip olduğu için bana daha uygun
Bb krem cok dogal bir kapaticiligi var gunluk kapatici tercihim kesinlikle.
Ben nemlendirici krem üstüne fondöten kullaniyorum ikisinide denemedm
Cc aynı zamanda güneş kremi ve kapatıcıdır
Bb sadece kapatıcı