Güzellik & Bakım Kızlar, güzellik tutkunları buraya! BB ve CC Krem arasındaki farkları biliyor musunuz, sizin tercihiniz hangisi? (Sayfa 2) Watsons Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 191 Kızlar, güzellik tutkunları buraya! BB ve CC Krem arasındaki farkları biliyor musunuz, sizin tercihiniz hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 20 kişi beğendi
mrs_winchester Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 30% +1 yıl Kapatıcılığı olduğu için BB krem tercih ediyorum. Ama kızarıklıklar daha fazla olduğu zamanlarda CC krem. 0 0 Yorumla
flowerpoewer Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 72% +1 yıl Günlük kullanımda BB krem daha etkili kapatıcılık konusunda ama cildinde kusur yoksa sadece renk eşitsizliği varsa CC krem rahatlıkla kullanılabilir. 0 0 Yorumla
RubyRouge Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 65% +1 yıl Hiç birini kullanmıyorum.Fakat Pure Beauty'nin white and bright temizleme jelini severek kullanıyordum, hiç bir mağazada bulamıyorum 😡 0 0 Yorumla
MsBayanza Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 80% +1 yıl Özel günlerde bile fondöten yerine BB tercihim oluyor. Hem fondöten gibi kaba durmuyor yüzde hem de kapatıcıligi mükemmel 😊 0 0 Yorumla
KaraMadde Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 43% +1 yıl Şu an nadir de olsa bb krem kullanıyorum ancak kısa zamanda bir cc krem alıp ten rengimi dengelemek için bir şeyler yapmak istiyorum. 0 0 Yorumla
Muhendisolanressam Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 50% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 957 cevap paylaştı. CC kremi tercih ediyorum. Kapaticilik çok önemli değil benim için. Sadece renk tonunu esitlesin kâfi. 0 0 Yorumla
nurarslanr Takip Et Xper 3 Yaş: 28 , eic 58% +1 yıl CC krem çok daha iyi ayrıca ışıltı veriyor ve kızarıklığı da gideriyor, tercih etsem CC krem tercih ederdim 0 0 Yorumla
Alers Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 61% +1 yıl Bb kreem kullandım sadece 🙄Ama güzel seviyorum yani bir iki kere 😂😂😂 ama olsundu az kullanıp öz kullanmak önemli 0 0 Yorumla
pocomotoist Takip Et Master Yaş: 28 , eic 57% +1 yıl İkisini de kullanmıyorumama bir gün kullanacakolursam da BB ve CC kremikarıştırarak uygulama yaparım. 0 0 Yorumla
yellowpan Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 32% +1 yıl Uzun süreli kullanımda o kadar da kalıcı bir bb krem olduğunu düşünmüyorum ama yapısı CC kreme göre daha iyi. 0 0 Yorumla
GöktenDüşenAşk Takip Et Master Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Evet, iki ürünün arasındaki farkı biliyorum. BB krem kullanmıyorum. Cilt tonumu eşitlemesi adına daha çok CC krem tercih ediyorum. 0 0 Yorumla
Onüçüncüyağmur Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 45% +1 yıl Pure beauty bb kremi severek kullanıyorum sanki cildimin tüm ihtiyacını karşılıyor gibi hissediyorum. 0 0 Yorumla
Fettanşey Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 35% +1 yıl Benim biraz gözenek sorunum var genelde BB krem kullanıyorum benim ihtiyacımı o gideriyor. Pure Beauty kullandım çok güzel gerçekten. Yağlı etmiyor. 0 0 Yorumla
Teyador Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 64% +1 yıl bb krem üstüne fondöten suruyorum anca bir ise yariyo yoksa cok yagli hoş degil 1 0 Yorumla
nihangil Takip Et Xper 4 Yaş: 33 , eic 59% +1 yıl Ben Cc krem kullanıyorum, hem kızarıkları gideriyor hem de cilde doğal bir canlılık veriyorum :) 1 0 Yorumla
kizilhatunu Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Ben cc krem tercih ederim herhalde. Daha hiç bu gibi kremleri kullanmadım yüzüm çok güzel yazık etmek istemedim açıkçası.. 0 0 Yorumla
AsilHatunn Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 52% +1 yıl Cc yağlı bb daha hafif bana göre cc sivilceye meyilli ciltlerin kullanmaması gerek 1 0 Yorumla
kariimamaa Takip Et Xper 7 Yaş: 31 +1 yıl Benim tercihim de BB Krem'den yana ama yüzümde çok sivilce yapıyor, çok sıvı olduğu için bende ara-sıra kullanıyorum 0 0 Yorumla
Meryemcek001 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 58% +1 yıl Koku önemli benim için portakallı ve çilekli yapın şu kremleri yiyelim 0 0 Yorumla
cœurnoir Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 32% +1 yıl CC krem yüze hem işilti katiyor hemde canlandiriyor 0 0 Yorumla
XSorunluxx Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 48% +1 yıl Cc kremi tercih ediyorum cilt tonunu dengelediği için 0 0 Yorumla
prenses0018 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 33% +1 yıl Bebe krem cok iyidir makyaj yapanlar fondoten yerine bebe crem kullanmali 0 0 Yorumla
Crntsrm Takip Et Xper 4 Yaş: 29 , eic 60% +1 yıl İkisini de kullanıyorum ama coğunlukla BB den yanayım cnkü fondoten etkisi var 0 0 Yorumla
Öylesinebirii68 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 79% +1 yıl Çok şık makyaj yapmam ama tercihim Bb krem tabiki kapaticilik onemli 0 0 Yorumla
mutluolmakcokzor Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 60% +1 yıl Ben bu tur urunleri cildimden dolayi kullanamiyorum hemen sivilce cikiyor 0 0 Yorumla
Gamzeyazeldeniz Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 32% +1 yıl Cilt tonun esit degil ikiside var ama BB kremi hic sevmedim ha fondoten ha o CC kremi daha denemedim 0 0 Yorumla
Melmartinezlendim Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 65% +1 yıl Bb krem çunku cildim icin en iyisi parlak temiz ferah bir sonuc elde ediliyor. 0 0 Yorumla
ucrub88 Takip Et Xper 4 Yaş: 40 , eic 54% +1 yıl fondöten ile barisamadim bir türlü 😣en iyisi kullanmamak benim için 👍 0 0 Yorumla
buseyilmaz9 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 , eic 43% +1 yıl CC daha hafif belli belirsiz etki yarattığı için tercihim bu oluyor 0 0 Yorumla
venusthemalll Takip Et Xper 4 Yaş: 28 , eic 77% +1 yıl cilt tonumu eşitlemesi ve canlılık kazanmak için tabii CC krem 0 0 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Kapatıcılığı olduğu için BB krem tercih ediyorum. Ama kızarıklıklar daha fazla olduğu zamanlarda CC krem.
Günlük kullanımda BB krem daha etkili kapatıcılık konusunda ama cildinde kusur yoksa sadece renk eşitsizliği varsa CC krem rahatlıkla kullanılabilir.
Hiç birini kullanmıyorum.
Fakat Pure Beauty'nin white and bright temizleme jelini severek kullanıyordum, hiç bir mağazada bulamıyorum 😡
Özel günlerde bile fondöten yerine BB tercihim oluyor. Hem fondöten gibi kaba durmuyor yüzde hem de kapatıcıligi mükemmel 😊
Şu an nadir de olsa bb krem kullanıyorum ancak kısa zamanda bir cc krem alıp ten rengimi dengelemek için bir şeyler yapmak istiyorum.
CC kremi tercih ediyorum. Kapaticilik çok önemli değil benim için. Sadece renk tonunu esitlesin kâfi.
CC krem çok daha iyi ayrıca ışıltı veriyor ve kızarıklığı da gideriyor, tercih etsem CC krem tercih ederdim
Bb kreem kullandım sadece 🙄
Ama güzel seviyorum yani bir iki kere 😂😂😂 ama olsundu az kullanıp öz kullanmak önemli
İkisini de kullanmıyorum
ama bir gün kullanacak
olursam da BB ve CC kremi
karıştırarak uygulama yaparım.
Uzun süreli kullanımda o kadar da kalıcı bir bb krem olduğunu düşünmüyorum ama yapısı CC kreme göre daha iyi.
Evet, iki ürünün arasındaki farkı biliyorum. BB krem kullanmıyorum. Cilt tonumu eşitlemesi adına daha çok CC krem tercih ediyorum.
Pure beauty bb kremi severek kullanıyorum sanki cildimin tüm ihtiyacını karşılıyor gibi hissediyorum.
Benim biraz gözenek sorunum var genelde BB krem kullanıyorum benim ihtiyacımı o gideriyor. Pure Beauty kullandım çok güzel gerçekten. Yağlı etmiyor.
bb krem üstüne fondöten suruyorum anca bir ise yariyo yoksa cok yagli hoş degil
Ben Cc krem kullanıyorum, hem kızarıkları gideriyor hem de cilde doğal bir canlılık veriyorum :)
Ben cc krem tercih ederim herhalde. Daha hiç bu gibi kremleri kullanmadım yüzüm çok güzel yazık etmek istemedim açıkçası..
Cc yağlı bb daha hafif bana göre cc sivilceye meyilli ciltlerin kullanmaması gerek
Benim tercihim de BB Krem'den yana ama yüzümde çok sivilce yapıyor, çok sıvı olduğu için bende ara-sıra kullanıyorum
Koku önemli benim için portakallı ve çilekli yapın şu kremleri yiyelim
CC krem yüze hem işilti katiyor hemde canlandiriyor
Cc kremi tercih ediyorum cilt tonunu dengelediği için
Bebe krem cok iyidir makyaj yapanlar fondoten yerine bebe crem kullanmali
İkisini de kullanıyorum ama coğunlukla BB den yanayım cnkü fondoten etkisi var
Çok şık makyaj yapmam ama tercihim Bb krem tabiki kapaticilik onemli
Ben bu tur urunleri cildimden dolayi kullanamiyorum hemen sivilce cikiyor
Cilt tonun esit degil ikiside var ama BB kremi hic sevmedim ha fondoten ha o CC kremi daha denemedim
Bb krem çunku cildim icin en iyisi parlak temiz ferah bir sonuc elde ediliyor.
fondöten ile barisamadim bir türlü 😣en iyisi kullanmamak benim için 👍
CC daha hafif belli belirsiz etki yarattığı için tercihim bu oluyor
cilt tonumu eşitlemesi ve canlılık kazanmak için tabii CC krem