Güzellik & Bakım Kızlar, güzellik tutkunları buraya! BB ve CC Krem arasındaki farkları biliyor musunuz, sizin tercihiniz hangisi? (Sayfa 11) Watsons Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 191 Kızlar, güzellik tutkunları buraya! BB ve CC Krem arasındaki farkları biliyor musunuz, sizin tercihiniz hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 20 kişi beğendi
Benartıkkayboldum Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 47% +1 yıl Bb kremi daha çok seviyorum. 💕 0 0 Yorumla
UppDestLee Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 63% +1 yıl Peki cc kremle fondöten arasında ne fark var? 0 0 Yorumla
SonAda_ Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 54% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 411 cevap paylaştı. İkiside bb gibi krem gibi geliyor bana 0 0 Yorumla
MaçaKızı_ Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 41% +1 yıl Bb krem kullanıyorum senelrdir. Gayette memnunum. 0 0 Yorumla
betbett Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 35% +1 yıl cc kullanıyorum cok güzel ve gayet kalıcı. 0 0 Yorumla
Vildan1903 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 50% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 342 cevap paylaştı. Arada sırada olsa da kullandığım, BB👍 0 0 Yorumla
Ebrussca Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 32% +1 yıl Bb krem tabiki de ama yeteri kdr iyi gelmiyor 0 0 Yorumla
Haeso Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 35% +1 yıl Çok krem vb kullanmam ama cc süper tam beblik 0 0 Yorumla
ZamanınÖtesindeki Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 50% +1 yıl CC krem daha mı yoğun BB ye göre? 0 0 Yorumla
Aybbbus Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 35% +1 yıl Bb kesinlikle tercihim cc yi tercih etmiyorum 0 0 Yorumla
blogist Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 60% +1 yıl Garnier kullanıyorum. Ama bunu da deneyeceğim. 0 0 Yorumla
Kfbfjfbbdbf Takip Et Xper 6 Yaş: 27 +1 yıl Iyi güzel ama genellikle böyle seyleri kullanmam 0 0 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Bb krem güzel cc çok kötü
Bb kremi daha çok seviyorum. 💕
Genelde BB krem tercih ediyorum. 😊🍂
Peki cc kremle fondöten arasında ne fark var?
Bb ve cc kremler sivilce yapar mı?
Cc krem tercihimdir genelde
Her ikisinde tercih ederim
Cc kremi kullanirim bazen
İkiside bb gibi krem gibi geliyor bana
Bb krem kullanıyorum senelrdir. Gayette memnunum.
Günlük kullanımda Mükemmel kalite.
cc kullanıyorum cok güzel ve gayet kalıcı.
Arada sırada olsa da kullandığım, BB👍
Bb özel günler için ideal cc de günlük
Bb krem tabiki de ama yeteri kdr iyi gelmiyor
Çok krem vb kullanmam ama cc süper tam beblik
CC krem daha mı yoğun BB ye göre?
Cc kullaniyodum. Memnunum
Bb krem kullanıyorum ve çok seviyorum
Bb kesinlikle tercihim cc yi tercih etmiyorum
Garnier kullanıyorum. Ama bunu da deneyeceğim.
BB krem kullanıyorum ve çok memnunum 💫
bb krem kullanıyorum ve memnunum
Kapatici oldugu icin bb krem
Tercihim her zaman BB'den yana🙋
iyi kaliteli seçip kullanmak lazım
Teşekkürler, çok yardımcı oldunuz
Iyi güzel ama genellikle böyle seyleri kullanmam
Hiç kullanmadım yahu 😅
Biömiyım o yüzden
BB tercih ediyoru #Watsons