Güzellik & Bakım Kızlar, güzellik tutkunları buraya! BB ve CC Krem arasındaki farkları biliyor musunuz, sizin tercihiniz hangisi? (Sayfa 10) Watsons Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 191 Kızlar, güzellik tutkunları buraya! BB ve CC Krem arasındaki farkları biliyor musunuz, sizin tercihiniz hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 20 kişi beğendi
busrarrr Takip Et Xper 4 Yaş: 27 , eic 43% +1 yıl Bb krem oluyor çoğunluk cc kremi denemedim 0 0 Yorumla
heeyyoo Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 31% +1 yıl Ben bb tercih ediyorum daha hafif daha doğal 0 0 Yorumla
sen321de Takip Et Xper 4 Yaş: 27 , eic 55% +1 yıl 2 kremide kullandim ve cok memnunum ya 💕 0 0 Yorumla
elsaalily Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 49% +1 yıl kapatıcı dışında yüzüme birşey kullanmıyorum. 0 0 Yorumla
reiss0000 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 60% +1 yıl Evet biliyorumm ama ben bb kullanyrm cc değil 0 0 Yorumla
2Almilasss Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 67% +1 yıl İkiside güzel ama benim tercihim bb kremmm 0 0 Yorumla
NihtTwwish Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 53% +1 yıl Cc krem daha kulanisli bb kremden cok daha iyi 0 0 Yorumla
selinayakut Takip Et Xper 4 Yaş: 27 , eic 44% +1 yıl Fondöten kullanmıyorum doğal güzelim ben 😂 0 0 Yorumla
sahraay Takip Et Xper 3 Yaş: 37 , eic 30% +1 yıl bb krem kullnıyordum ama faydalarını bilmeden:) 0 0 Yorumla
Storrmygirl Takip Et Xper 2 Yaş: 26 , eic 35% +1 yıl Bence Bb dahi iyi ben cok faydasini gordum 0 0 Yorumla
sanamısorcammm Takip Et Master Yaş: 31 , eic 48% +1 yıl Bb krem kesinlikle yüzüme çok uygun 0 0 Yorumla
Yurterielif Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 61% +1 yıl İkisinide kullandım ama cc yi daha çok seviyorum 0 0 Yorumla
cazyapmabe Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 79% +1 yıl Aydinlik gorunmesi icin cc krem kullaniyorum. 0 0 Yorumla
Pamukpisiy Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 65% +1 yıl Bb krem kullanıyorum, cc kullanmadım hiç. 0 0 Yorumla
Hayrung-Yon-ung Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 40% +1 yıl Ben çok nadir BB krem kullanıyorumm 0 0 Yorumla
kübrayysarı Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 37% +1 yıl Cc daha aydınlık bit görünüm veriyor 0 0 Yorumla
Evlimusmutlucocuklu Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 55% +1 yıl BB krem kullaniyorum cok memnunum. 0 0 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Bb krem oluyor çoğunluk cc kremi denemedim
Ben bb tercih ediyorum daha hafif daha doğal
2 kremide kullandim ve cok memnunum ya 💕
CC krem kullanıyorum memnunum
Bb daha az yıpratıyor yüzü
Ben şimdilik bb farkı pek bilmiyorum
Cc lekelere etkili daha yoğun kapatııclı
kapatıcı dışında yüzüme birşey kullanmıyorum.
Bb krem candır gerisi heyecandır.
CC cream ne işe yarıyor🤤
Evet biliyorumm ama ben bb kullanyrm cc değil
İkiside güzel ama benim tercihim bb kremmm
Cc krem daha kulanisli bb kremden cok daha iyi
Fondöten kullanmıyorum doğal güzelim ben 😂
Arada bb krem kullanıyorum çokta memnunum
BB krem daha çok fondötene yakın
bb krem kullnıyordum ama faydalarını bilmeden:)
Bence Bb dahi iyi ben cok faydasini gordum
Bb krem kesinlikle yüzüme çok uygun
Cc doğal ve renk tonu eşitliği isterim
Bb krem daha iyi hafif olduğu için
bb krem gayet iyi ben çok memnunum.
İkisinide kullandım ama cc yi daha çok seviyorum
Aydinlik gorunmesi icin cc krem kullaniyorum.
CC candır gerisi heyecandır ;)
Cc kullanıyorum yeterli oluyor.
Bb krem kullanıyorum, cc kullanmadım hiç.
Ben çok nadir BB krem kullanıyorumm
Cc daha aydınlık bit görünüm veriyor
BB krem kullaniyorum cok memnunum.