Size Göre Hangisi olmalı? ( Güzellik kavramı erkekleride kapsamaktadır.)

erkekler genelde kusursuz fiziğe daha çok ilgi gösteriyor sanırım.. yüzü idare eder olsa bile fizik harikaysa sorun kalmıyor.. ama tersi de geçerli öte yandan.. kızın yüzü çok güzeldir.. fiziği eh iştedir.. bunu da tercih eder erkekler... yalnız.. ikisinin arasında bir fark var..
kusursuz fizik - eeh işte yüz olan bir kıza yürüyen bir erkeğin niyeti muhtemelen bozuktur..
güzel bir yüz ve eeeh işte olan bir fiziğe yürüyen erkeğin ise daha çok kız hakikaten hoşuna gitmiş demektir..
şöyle düşün.. sen kalçalarına göğüslerine orana burana dikkat kesilmiş bir erkeği mi daha iyi niyetli görürsün sana karşı.. yoksa gözünün içine bakan bir erkeği mi..
Güzel bir yüz insanın ona ilk bakıştaki görüşünü etkiler ama güzellik sadece görünürde değil tabi ki doğal olabilir ama bakımlı bir insanda güzel olabilir ama seçim sunulsa sanırım neyi seçeceğimi bilemezdim :)
sosyal medya kullanmiyorum pek
günlük hayatta vücut bence
fazla kilosu olan biri direkt kaybediyor
yüz de önemli ama makyajla, saç kesimiyle kurtarmak mümkün
gideyim de azıcık spor yapayım iyi oldu bu soru 😂😂😂
dislike i ben attım bir şişman sever olarak özellikle kilolu kızları tercih eden onları daha çekici daha kadınsı daha seksi bulan erkekler de var öz güvenini düşürme etrafında senin kıvrimlı kadınsı vucudun için sana köle olabilecek yakışıklılar da vardır belki kim bilir :D
bence yüz olmalı doğal çünkü vucüda şekil verirsin sporla ama yüz ameliyatsız olmaz
mantıklı hem fizik kilo çocuk vs gibi şeylerle çok çabuk bozulabilen bişey ilişkileri pamuk ipliğine bağlamamak lazım şimdi ben fiziğimi her daim korurum diyen çıkar ama ksamaya ne gerek var yüz güzelliği bile solar * yine de yüz vucuda göre daha değişmez geliyor
@Babyfaced2 öyle
Cevap
11Cevap
görseldeki kızın vücudu da güzel bence ama güzel yüz karşımdaki kız 130 kilo da olsa onu seçmem için kuvvetli bir dış görünüş sebebidir
hatun cidden çok seksiymiş bu arada
@nominative sence bu kızın fiziği kötü mü?
Hepsi var ise âlâ olur yoksa yüz güzelliği derim çünkü yüz güzelliği Allah vergisi ama vücudu sporla estetik hale getirebilirsiniz😉
Herkes direkt vücuda bakmaz. Yüz güzelliği önemlidir.
bana göre vücut olmalı
kusursuz hiçbişi yoktur..
Genel geçer güzellik kavramına çok uygun diyelim :) o zaman
Yüz güzelliği..
Kusursuz vucut tabiki
Kusursuz vücut sosyal medyada
Kusursuz yuz vucut uyumu
İlk bakışta yüzdür...
Kusursuz yüz.. Fizik elbet düzelir
Kusursuz Vücut
yüz iyidir
Yüzdür