ÇÖLYAK HASTALIĞI GLUTENSİZ YAŞAM TANISI?

Arkadaşlar ben 4 yıl önce hastaneye karın ağrısı şikayeti ile gittim bana kan testi yaptılar gluten hassasiyeti kontrolü için ve sonra bu gluten hassasiyeti bende çıktı. Sonra randevu al endoskopi yapılacak dedi tamam dedim sonra o gün geldi çattı endoskopiye girdim çölyak çıktım beni diyete bağladılar hiçbir şey yiyemiyorum internet üzerinden aylık ortalama 6 Bin TL maaş alıyorum yetmiyor ama benim için asıl önemli olan çocukluk hayalim yolunda koşarken çok fena takıldım ve düştüm çağresizim beni diyete bağladılar aileme diyorum büyüme geriliğim başladı yok sana öyle geliyor diyorlar ben iyice bıktım anlayan yok beni.. Birçok araştırmam var kendi üzerimde denediğim ve başardığım çalışmalarım da olmuştu il milli eğitim bakanı bile gelmişti neyse asıl konumuz arkadaş kendim Polis olmak istiyorum ailem istemiyor ben Polis olabilmek için 4 yıl 3 il gezdim eğitim aldım şu an hazırım eğitmenlerim olursun %100 dediler %99 olur demiyoruz %100 dediler ailem istemediği için zamanında doktoru doldurmuşlar abuk subuk biligilerle benim dışarı çıkmamı isteyip. Kısacası ailemin yüzünden çok kötü duruma geldim istediğim mesleği yapmak istiyorum engel oluyorlar doktora dedim diyeti bırakırsam nolur birsürü ölümle sonuçlanacak şeyler söyledi bende diyorum diyeti bırakıyım evlenmeyip özel harekata geçip şehit oluyum en azından Vatana hayrım olur yoksa intihar etmeyi düşünüyorum kendim sosyoloji konusunda çok ilerletmeme rağmen.. Sizin düşünceleriniz nedir arkadaşlar özellikle bu hastalığı geçiren bildiğiniz ilaç var mı ben araştırdım var ama tam kanıtlanmamış 1200 euro diyor ilaca kanıtlansa alacağim ama kanıtlanmamış desteklerinizi ve yorumlarinızı bekliyorum.
ÇÖLYAK HASTALIĞI GLUTENSİZ YAŞAM TANISI?