Ona karşı gerçek düşüncelerimi dile getirsem büyük ihtimal üyeliğim silinir. Siyasetten anlamayan cahil insan topluluğunun 'öbiz bu adamı seviyoruz, o ne dese ne yapsa haklıdır'' diyip yücelttiği karaktersiz ve basit bir insan. Başka hiçbir şey değil.
Ortaya bir kıstas koyda ona göre değerlendirelim Mesela son yirmi yılda yılda yapılanlar 80 senede yapılanın 10 katı değilde, ülkede bir şey kalmadı 2 kat geriye gittik de. Ben pandemiye diğer hükümetler zamanın da girmediğimize şükrediyorum, devletin bel direkleri ve güvenliğini , eliktirik telekom bankalar, tekek, turban sattılar , bizide satarlar yerlerdi. Normal zamanda 500 milyon $ bulamadık be, 70 cent meselesine hiç gelmeyelim. Şu anda g20 desin
Milleti aptal yerine koyan ve cok da guzel yalanlari yediren biri. kitleleri pesinden surukleme ozelligine sahip. turkiyenin yuzde ellisinde itibar sahibi. geriye kalan yuzde elli ve dunya milletleri tarafindan diktator olarak goruluyor. Nufus mudurlugunden belediye zabita amirligine kadar her isten anliyor ve yorum yapiyor. arada kadinlarin bacak arasina ve etek boyuna da karisiyor. Genelde gundem degistirmek icin alakasiz konularda bilir kisi edasiyla konusuyor. mavi marmara sehitlerini aninda 20 milyon dolara satip giderken bana mi sordunuz diyerek arkadan hancerlemeleriyle meshur. tarih daha bir cok garabetini yaziyor. Halk icin kopru yapiyor ama kopruden gececek araba yok. gazetecileri iceri attiemasiyla meshur. bugunun ortaklarini yarin teror orgutu ilan ediyor ve kendisini magdur gosteriyor.
Mavi marmara devlet izniyle mi oldu aptalmısın sen? Kafana göre ambargo olan yere yardım yapmaya çalışmak ne oluyor çok mu gücün var? amerikamısın rusyamısın, ülke de sen kişi olarak bile doğru düzgün işini yapmazken dilin en baştakine nasıl uzanıyor?
@aynurplt38 keşke biraz araştırsan.. Hadi sen söyle oyu kime vermemiz gerekiyor bu ülke bundan önce nasılmış araştırdın mı? Şuanki başkan olmadan önce ekonomi nasılmış araştırdın mı? Şu zamana kadar hiç kimse bu adam hakkında laf etmiyordu ne zaman ekonomi bozuldu o zaman halk batıya özenmeye saçma sapan hareketler yapmaya başladı. Şimdi siz işinize gelmeyince cahil zihniyete bak falan dersiniz biraz düşünmelisiniz bundan sonra ne olur olmaz diye. Kim neyi hazmedemiyormuş kendine sor şimdi
inançlı biriyim kemalistte değilim ama emin olduğum bişey varsa oda bu adamın dini istismar ettiğidir akp hep kötünün iyisi olarak zirvededir gözümde başka alternatif kalmadığı için...
@emredmrl19 kardsm burda pek fazla siyaset yapmıyorum ama tayip o sahte darbeyi yapdikdam sonra sevmdm kardsm benim patronum örgüt kurmkdn 8 yıl hapis yedi yani siyasetin içinden çıktım
rızkını kimse vermio sen git her nerdeysen orda yaşa suriyelilere laf edeceğine gel ülkene sahip çık ordan hristiyan beyninle bize laf yapma boş boş konuşma
hepsi üretilecek merak etmeyin ayrıca kim dio bilim yok Die en iii en zeki adamlar türk ama şimdiye kadar önü kesiliodu kaç ASELSAN mühendisi öldürüldü şimdi o reis sayesinde neler üretildi döndü bir bak canım
@emredmrl19 lan yürü git andaval türküm kırım tatarıyım sie yürü git işine arapçı asıl türk olmayan biri varsa oda sensin. türklüğüme laf etme hadi yol allll
doğru olan benim sölediklerimdir müslüman olan herkes kardeşimizdir diğer dinleri kendi haline bırakıyoruz mal hala konuşuo istediğin kadar tarih bil bilgili ol ama boş bilgiyi napayım ben bikere beyin olsa müslüman olurdun zaten
Atatürke mi tapıosun biz hiç bir zaman kula tapmayız sadece fikirlerini severiz hakkın yanındaysa överiz sizin gibi heykelini dikip ününde eğilerek putlaştırmayız rezilsiniz
@emredmrl19 ben Atatürk'ü hiçbir zaman sevmedim kardeşim Allah dan başka kimseyede tapmam ben ve kardeşim herkezin görüşü farklıdır ben ister soverim bundan sanane napabilicen ki düşünce özgürlüğü var kardeşim uzatma hadi ne biliyorsan o herşey zamanla olur zaten herşeyi zamanla görürsün tamam hakkını yemicem bu ülkeye çok şey yapdi yapmasına yapdi ama neyse ağzımı bozmak istemiyorum kardeşim uzatmaya gerek yok :)
Ülkemizdeki halkın artık bu saçmalığa bir dur demesi gerekiyor. Çünkü hayır diyenleri terörist ilan edenlere destek verip hâlâ umursamaz bir biçimde milyonları görmezden gelen bir kimsedir kendisi.
Kendisini sevmiyorum faaliyetlerinide hiç beğenmiyorum. Ama burada sorunda ve görüşlerde yaptığınız çok yanlış ve ayıp. R. T. Erdoğan'ı seven milyonların bulunduğu bir ülkede ona saygısızlık yapılmamalı. Birbirimize düşmenin manası yok. Provokatif olmayın.
Dur yahu çaktırmasana, teker teker topluyorum ben onları, yakında evlerine kağıt geldiğinde cumhurbaşkanına hakaretin suç olduğu konusunda şüpheleri kalmayacak :)
İnsanlar zamanla değişir. Bazıları çok değişir. Bazen iyi değişir bazen kötü değişir. Karakterli kişi gücü kendisine köle yapar hizmet ettirir. Bazıları güce hizmet eder. Siz karar verin.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Genel evlerden açıklama gelmiş.40 yıllık oros. puyuz böyle kardeşim görmedik demişler
En İyi Cevaplar