Recep Tayyip Erdoğani kafası çalışanlar çok önemli ve hayatı bir lider diye düşünür, ama kafası basmayanlar için ha köyün muhtarı ha cumhurbaşkanı hiç farketmez kaç donem secimle gelmiş bir liderin sadece eli öpülür, bazıları çamur atar bazilarida çamura inanır.
17 yıllık iktidarın ilk 10 senesinde iyi işler yapan, ama son 7 yılında batıran, an itibariyle ruhsal problemleri olan, türkiyenin başına bela olmuş bir insan...
Şu ülkenin ekonomisi ne zaman düzelecek, meyve sebze fiyatları, et fiyatları ne zaman normale dönecek, ne zaman gençler işsiz kalmayacak, ne zaman patronlar, çalışanın, işçinin hakkını yemeyecek, ne zaman yüksek teknoloji ürünlerini ithal etmek yerine ihraç edeceğimiz günleri görebileceğiz bunları düşünüyorum..
Erdoğan olmasaydı ordu hala ABD tarafından yönetilecekti İmamoğlu camide kuran okudu diye hapise atılacaktı her 10 yılda bir darbe yapılacak pkk suriyede devlet kuracaktı.
Erdoğan olmasaydı suriyede hiç bir zaman karışıklık olmayacaktı. Bu ülkede değil 4 milyon, 4 bin Suriyeli bile olmayacaktı. Halen daha arapları zenci veya esmer diye bilecektin. Irak yıkılmayacaktı. Ve hepimiz genede iPhone veya Samsung kullanabilecektik. Çünkü o icatlar erdoğan sayesinde olmadı
Siyaset adamı benim için Kemal neyse Devlet neyse Erdoğan da o. Hiçbir siyasetçi ve adamını savunmam. Muhsin Yazıcıoğlu na Allah rahmet eylesin bir o var sevdiğim gayrısı yok.
Başlarda güzel işler yapmış olan, zamanla her beşer gibi gücün ihtişamına kapılarak çıktığı yolu unutan, artık miladı dolan ve yerine yenisinin gelmesi gereken bir dayımız..
Halkla olan ilişkileri ve siyaseti iyi biliyor. Dıger partileri parti başkanıyken çok zorluyordu. Ama bakan seçimlerini doğru bulmuyorum. O konuda nerede beceremeyen insan var onları seçiyor
Demekki yarıdan çoğu sevmiyor tayyip i yargılansın siz görün nasıl insan fetocu kim gorursunuz duzmeceleri seçimde bile seçilmiş insanı al aşağı etmek istediler yapdik lari herseyi bok kadınlar nete el attılar sa sicti
Vallahi adam gibi adamdır.. ümmetin lideridir.. inşallah Allahın izniyle başımızdan eksik olmayacak. . Vallahi kılıçdaroğlu başa geçse müslüman kardeşlerimize rahat yüzü göstermeyecektir. Allah seni islam dünyasının başından eksik etmesin
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Reisimin asaletine bak be. İyiki varsın reisim. <3 kalp RTE
En İyi Cevaplar