- Gündem konusunda 791 cevap paylaştı.
1 yılSayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a belli bir oranda sevgi ve saygı duyuyorum fakat, gerek ekonomimizin durumu olsun, gerek sıkıntılı işleyen adalet ve eğitim sistemimiz olsun, artık ülkeyi eskisi gibi iyi yönetemediğini, bu nedenle artık bir sonraki seçimde aday olmak yerine emekli olup, iktidarı bırakmasının, güzel memleketimiz ve güzel milletimiz için hayırlı olacağına inanıyorum.
Kısaca; Sayın Erdoğan, bir lider olarak efsanedir. Geçmişte Türkiye ve Türkiye milleti için takdire şayan, hayırlı ve güzel işler yapmıştır. Şüphesiz. Ama zirvede bırakmalıdır. Yeni liderler gelmelidir. Ve yeni politikalar ile halkımızın sorunları ve dertleri giderilmelidir.
Ben parti tutmuyorum veya siyasi bir ideolojiyi savunmuyorum.
Fakat ben, Sayın Erdoğan'a muhalif olan vatandaşlarımızın haklı öfkesini anlıyorum.
Ve muhalefeti destekliyorum.
Sayın Erdoğan emekli olmalıdır.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
erdoğan hakkında olumlu düşünen biri erdoğan ne yapsa fikrini değiştirmez. çünkü olumlu düşünmesini sağlayan tek şey erdoğanın kendi medyasıdır.
Seçim zamanı neden hiç rakiplerinin karşısına geçip münazara edemediğini dahi düşünmez.. korkudan iki lafı bir araya getiremeyeceği bellidir. ama promtırdan yazılanı okuyarak siyaset yapan birine fazla anlam yüklediklerinden fikirleri de değişmez.
30 Yorumla
Erdoğan babadır amcadir dayidir dededir abidir candır candan öte canandir canandan önce namustur haysiyettir komutandir o olmasaydı koleydik baba amca dayı dede değildik canımız var mı yokmu belli değildi haysiyetimiz namusunuz kalirmiydi bilinmez kimse bu adamın hakkını ödeyemez Allah yar yardımcısı olsun Allahım basimizdan eksik etmesin
13 Yorumla- 1 yıl
Yanlış anlama abi ama şu soruma cevap ver Allah rızası için peygamberşmşz Hz Muhammed hürmetine Allah rızası için şunsoruma cevap ver. Nasıl olur da insan kendisibe kötülük yapan kendisine zulüm edeni sevip ona hayır duası eder? Acı çekmek güzelse söyle biliyim sayın abi
- 1 yıl
Hatasız kul olmaz kardeşim hatasız kul olmaz peki sen söyle kardeşim belli başlı bazı olaylardan yola çıkarak örnek vermek istiyorum bu millete silah sikanlarla beraber olanlara mi oy vereyim ne konuştuğunu bilmeyen bir dediğini bir dediği tutmayan sahislarami en son gelismelere bakarsak bir yolsuzami yoksa Gazze'de Filistin'de infaz edilen canice masum cocuklara kiyanlari boykot etmeyipte kendi milletini boykot eden haysiyet yoksunu sahislarami oy vereyim
- Gündem konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılSosyal medyada "kansız" yazdığım için 11 ay 20 gün hapis cezam var. Hâkim hükmün açıklanmasını beş yıl geriye bıraktı.
Kendisini cumhurbaşkanım veya akp genel başkanı olarak görmüyorum.
Bop eşbaşkanı olarak görüyorum.
23 Yorumla- 1 yıl
Duyduğuma çok üzüldğm Allah sabır versin Rabnim kolaylık versin maalesef cumhur baikanımız duygularımızı anlamıyor keşke hapise herkezi dıkmak yerine bir kez olsun duygularımızo anlasa sen üzülme abi kıyamey gün hak senin sen üzme abi bu zorlu günler de geçer nasıl olsa hayata değilmeyen gek şey değişimdir illa bir gün hükğmet değişecek
- 1 yıl
@KüçükYazarx teşekkür ederim. Çok büyütecek bir şey yok. Hapse girmeyeceğim.
- 1 yıl
Sevindim o halde senin adına artık bunaldım kime baksam hapise giriyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
1 yılDüşüncelerimi söyleyerek geleceğimi hapishanedelerde geçirmek istemediğimden dolayı susmam lazım.
52 Yorumla- 1 yıl
Doğru diyorsun
Gündem konusunda 1,7b cevap paylaştı. İlk günden beri düşüncem aynı sevmedim sevmiyorum . Kibirli ve halkı hakir gördüğü için.
20 YorumlaDüşüncelerimi açık açık buraya yazarsam ertesi gün hapise girme ihtimalim yüksek.
20 Yorumla
1 yılErdoğan ya da başkası halk değişmedikçe isim fark etmiyor
10 Yorumla
1 yılErdoğan Atatürkten sonra en başarılı cumhurbaşkanıdır. 2016-2018’e kadar tabii. Artık emekli olması ülke için ve kendisi için daha makul
00 Yorumlaen başından beri sevmem hala aynı. seveni varsada engellesin engel atmaya korkan varsada söylesin ben egellerim
10 YorumlaGündem konusunda 1,1b cevap paylaştı. üstüne düşünülüp zaman harcanacak biri olarak görmüyorum
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılKendisi TC ne gelmiş en mükemmel lider. Ve sizler de şu anda yolsuzlukla suçlanan birinin ardından gidecek kadar zavallisiniz. Sizler bu ülke için bir virüsten farksizsiniz.
13 Yorumla- 1 yıl
Abi sözlerin gerçekten kırıcı zulme uğruyan canı yanan herkeze virüs zavalı demek gerçekten anlamış değilim insan nasıl oluyorda kendisine kötülğk yapanı sevebiliypr şayet cumhur başkanom zulmetmek yerine bir zere şevkat bir zere merhamet bir zere halkını sevse insanlar ona karşı muhalif olmayı borak baş tacı yapardık
Cevap sahibi1 yıl@KüçükYazarx kime zulmetmis ki mesela
- 1 yıl
Emin misin abi? Ya ben manyak mıyım kimseye zulmetmese ben neden onu sevöeyim neden baş tacı yapmıyım? Yinede soruma cevabınız için teşekürler ben kimseyle kavga etmek değil sadexe çok üzgübüm bence bir başkan tarafından halkın vatandaşın değersiz oşması çok üzücü ilk on yıl iyiyken değilmesi çok kalbimi kırdı sevmek için sebep arıyoeum yok en çok gücendiren de tamam kendine laf edenleri hapise at ama neden suçkular sernest kalıyor kedi köpekler neden öldürülüyoe bilmiyorum keşke hapis yerine duygularımızı anlasa keşke azıcok bir zerre merhaöet etsin kölesi olayım
- Gündem konusunda 726 cevap paylaştı.
1 yılVatana ihanetten yargılandığı günü görmek dileğiyle
30 Yorumla
1 yılReisin ayakkabı çok herhalde bir dönem ülke ayakkabı kutularından bahsediyordu
00 Yorumla- Gündem konusunda 925 cevap paylaştı.
1 yılMazlumların sesi erdoğann... Bu siyaset aşkıyla bi 20 yıl daha konuşur 😂
00 Yorumla Fikrim sabitti hala sabit, ben ve benim gibiler kukla olanlarla değil...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılFikrim hep aynıydı, hala da aynı, hiçbir zaman da değişmeyecek. Hep zarar hep ziyan
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılNe yapmaya çalıştığını anlamadım açıkçası. Pek bir şey düşünmüyorum ama diktatör olduğunu doğrularım
00 Yorumla- Gündem konusunda 3,4b cevap paylaştı.
1 yılGidici bir de bahçeli ölmüş diyorlar harbi öldü mü 😂
00 Yorumla
1 yılBelirli bi yere getirsede ulkeyi bişeyler konusunda bi o kadar da ekonomi eğitim tarim konusunda bittik desek yanliş olmaz..
00 YorumlaSevmem. Kitlesi de Türkçe bilmiyor. Xd
31 Yorumla- 1 yıl
Hdhdhsjd
Zihnimi yoramam faşiste
10 YorumlaYani biseviyorum bı sevmiyorum nötr siyaset sevmem ben
00 Yorumla
1 yılDüşüncesi bile kötü. 🫠😄
10 Yorumla
1 yılDüşünceme değmez
10 Yorumla
1 yılYazmak riskli
11 Yorumla- 1 yıl
Hakaret etmedikten sonra eleştirebilirsin
Gizli Üye(30-35)1 yılOy vermedim asla da vermem
32 Yorumla- 1 yıl
Nikah masasına oturabiliriz
Cevap sahibi1 yıl@İnstadmgel 😄
Artık pek bisey düşünmüyorum djdjjdd 😂
00 Yorumla80 yaşındaki bir dede
00 YorumlaÜzerinde yetim hakkı var.
00 YorumlaArtık düşündüğümü söylemek istemiyorum. 🤐
00 Yorumla
1 yılSiyasetle ilgilenmiyorum
00 Yorumla
1 yılyorumlardakiler vergi oduyormu?
00 YorumlaDüşünmek bile suç...
00 YorumlaSoğan ekmek yemeye devam
31 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılAllah onun ömrünü uzun etsin aslan aslan
11 Yorumla- 1 yıl
Abi Allah rısası için cebapla bir insan nasıl kendisine zulüm eden için hayır duası yapar? Neden yani?
Gizli Üye(25-29)1 yılEn buyuk mu bilmiyorum ama cok buyuk
16 Yorumla- 1 yıl
Ya bir zerre merhameti olsa başımın yerinde tavı var ama merhametsizliği hak edecek ne günah işledik?
Cevap sahibi1 yılBu kadar cahil bir millet olmak yeterli
- 1 yıl
Ama kurunun yanında yaş da yanıyor abi🥲
Cevap sahibi1 yılAbi demeseydin iyiydi de. Ona çare yok. Boykotlar var niye bir sebebi var değil mi? Boykot kiricilarin maksadi ne peki? Bu cehaletten daha fazlasi bu
Cevap sahibi1 yılBir partiye tapmak bu cahillikte degil bu güruha bir seh yapilamaz
- 1 yıl
Yani yaşını bilmiyorum benim sitede gözükenle aynı değil küçük yaşı kabul etmiyor site. Çoğu kişi anlıyamadım ama bu parti için ölüyor ama etrafımda yakın çevremde bu partiyi sevmiyende var kurunun yanında yaş da yanır zaten ülkenin halkını hiç anlamıyorum
Gizli Üye(30-35)1 yılSeviyorduk hala seviyoruz…
11 Yorumla- 1 yıl
Abla güzel abla bir insan neden kendisine kötülük edeni sever ha güzel abla?
1 yılSoylersem evimden gelip alirlar.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBenden bu hayatta oy alamaz
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılYinede kötünün iyisi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAllah başımızdan eksik etmesin reis 🇹🇷🇹🇷
011 Yorumla- 1 yıl
Neden bir insan kendisine kötülğk edeni sever hayır duasımeder ha güzel abla?
Cevap sahibi1 yılNe kötülüğünu gördünüz? Hizmetse hizmet terörle mücadeleyse mücadele her şey harika gidiyor faydası var zararı yok reisin
- 1 yıl
Haberleri izlersen anlarsın abla şimdi tüm yaptuğı kmtülüklerini söylesem kesin hapise atar çünkü öyle yapıyor ifade özgürlüğü yok ilk on yıl melek gibiydi ilk on yıl geçti tek adam rejimi geçildi sonra 360 derece döndü şu an ilk on yılki ve bundan sonrası ile dağlar arasımda farklılık var yani kısaca herkes aç, şikayet eden hapis, suçlular serbest adam öldüren sokakta, terörle müvadele ediyor dedin abduşah öcan mı ne adını da bilmiyprum çoğu bebek öğretmenler saymak bitmez çoğu kişi boşuna bir hiç uğruna mı öldü? Neden serbesf bırakoypr kürt oyu için ya zaten iyi bir başkan olsaydı bir zerrecik bile merhamet etse ona oy vermeyi bırak başımızın üzerinde taşırdık dediğim gibi tüm haberleri izle youtube de anlarsın yinede soruma cevap verdiğin için teşejürşer ben kimseyle kavga etmek istemiyorum ama başkanı da sevemiyorum ilk on yıl sonra neden böyle oldu bilmiyorum gerçekten çok kırgın çok üzgün hisediyprum cidden vşr başkanın halkına değer vermemesi insanı çok üzüyor ben çok üzülüyorum da
Cevap sahibi1 yılİyi tamamda tek adam rejiminde başkasi kazansaydi başkası onun yerinde aynı şekil olcakti. Ve chp başa gelse emin ol suanki halden bin beter hale geliriz ulan diyorlarki İngiltere kardeşimiz bilmem neyimiz İngiltere'ye bizi şikayet etmiş. Ve Türk ürünlerini nasıl boykot edebilir? Ekonomi kötü kötü diyenler bu boykotu uyguladığında bu ekonomi daha kotu olmucakmi? Kesinlikle türk ve Türkiye düşmanları vatanını seven türk olan onlara oy vermez onları savunmaz
Cevap sahibi1 yılEn basit örnek boykot ne demek ya Türkiye ürünlerini boykot etmek ne demek
- 1 yıl
Öncelikle yprumuma karşı beni yarhılamadınız bana kızmadığınoz içim teşekür ederim. Her partiliye saygım sonsuz ben hiç bir parti turkuyorum bana gşre zaten hepsi aynı ama başkanımın bazı eylemleri gerçekten bemi çok kırıyor ve çok üzüyor keşkr ilk on yıl ki Tayip nasıl sa aynı olsaydı bemi en çokta kedi köpekleri öldürmesi üzdü bazen youtube videolarında denk geliyor çocuklara nasıl şefkatle davrandığını görüyorum keşke ağaçları yıkmasa kedi köpekleri öldürmese ve bir şey söylediğimizde bizi hapise atmak yerine duygularımızı anlasa aynı şefkat ve merhametle yaklaşsa biz belki de sadece dıygularımızo anlasın bizi kıran şeyi anlasın ve yapmadın düseltsin istiyor olabiliriz empsti yapmamadı çok kırıco ve bir başkanın halkına bu davranışları çidden dünyadaki en avı şeymiş gibi geliyor ve sonra insan merak ediyprnya bu adam bu kadar kötü davranıyorkem nasıl onu sevenler var oluyor zaten kötü bir niyet değil akp li olanların duygularını düşüncelerini ve kötülüğe rağmen neden sevdiklerini onların bakış açıdını fsrklı bir bakış açıdan bakmak istedim açıkçası kızarsınız sandım korkarak yazdım soruma cebap verdiğiniz ve bana kızmadığınız için teşekğr ederim abla
Cevap sahibi1 yılRica ederim kızacak bir şey yok sizinde illaki haklı yonleriniz vardır amaaaa bir şey söylediğimiz de hapse atmıyor küfür hakaret edepsizce konuşanları alıyor ki haklı adamın vefat etmiş annesine küfrettiler yav kim kabul edebilir bunu yazık günah o karşı tarafın ne Allah'tan korkusu var ne ölüden ne diriden kedileri öldüren devlet değil bu arada köpekler toplandı evet çünkü seçim gibi düşün çok insan köpeklerden şikayetçi oldu saldırganlar diye halk hangisini daha çok istiyorsa çoğunluk neyse o yapılıyor 10 yıl öncesinde reis seçim için verdiği vaatlerin hepsi gerçekleştirdi hepsini yaptı araştırın sadece biraz bu sosyal medyanın oyununa gelmeyin gerçekleri görün
- 1 yıl
Brnim söz diye kasetiğim küfür değil mesela ne diyim ha mesela ben Tayip Erdoğan'nın karşısına çıksam ona neden desem eylemleriniz kırıyor dedem beni de hapise atar mrsela bir kız var hani instregam vb uygulamaların kapanmadı brni üzdü drdi hapise atıldı benim kasetiğim bu yoksa küfür vs hakaretler cahiliğin işidir kendini bilen insan sorunu konuşarak çöser küfür hakaret yapmaz evet çoğu kişi şikayetçi ben sokak haviyvanlatın toplanmadından değil öldürülmesimden mesela bir anne ile yavru köpekleri de kedileri de öldürdüler bu beni üzdü onun haricinde ben zaten soysal medya karşıyitıyım kullanmıyorum safece youtubeye bakıyorum şuana kadar her şeyi izliyorum yani onun haricinde sorularıma düşüncelerğme karşı açıklamalarınız için teşekür ederim bazen bazı insanlar kızabiliyor bu konulara siz kızmadınız teşekğr ederim abla
Cevap sahibi1 yılKüfür hakaret devleti karalama halkı kin nefrete düşürme ve benzeri şeyler yüzünden alınıyolar o kızin illaki vardır biseyi emin ol durduk yere niye alsınlar içeri kardeşim elestiri yapılabilir tabii amaaaaa düzgün bir dilde yani eleştiri yaparken çok dikkatli cümleler kurmak gerek bu herkes için geçerli ki. sosyal medyada mesela biri küfür etse birine gider şikayet eder adam derki bunadam bana küfür hakaret etti dava eder. Diğer konuya da gelirsek devleti karalamak kötülemek isteyen çok bizim düşmanlarimiz içimizde de var o yüzden propagandalara gelmeyin her habere inanmayın YouTube da olsa haber kanallarından bak gerçek TV kanallarindan bak sosyal medya kullanma zaten pi. slik içinde sosyal medya en güzelini yapıyorsun helal olsun rica ederim ne demek kızacak bir şey yok sen saygıyla geldin ben sevgiyle 🌹
- 1 yıl
Teşekür ederim cevabınız için 🥰
Cevap sahibi1 yılRica ederim
1 yılNefret ediyorum
10 YorumlaSevmiyorum
11 Yorumla- 1 yıl
Ben sevmeye çalılıyorum elimden geleni yapıyorum ama her geçen gün nefretim artıyor
- Gündem konusunda 772 cevap paylaştı.
1 yılYorum yapamam başıma bir iş gelmesin
00 Yorumla - Gündem konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılEnflasyon
10 Yorumla
1 yılOo tanrım
01 Yorumla- 1 yıl
🤣🤣🤣
Gizli Üye(30-35)1 yılSevmem
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılReissssssss her zmn reissss
11 Yorumla- 1 yıl
Bir insan neden kendisine kötülük edeni sever?
Gizli Üye(18-24)1 yılReisim
01 Yorumla- 1 yıl
Neden
Gizli Üye(25-29)1 yılDeğişmedi
00 YorumlaAdam gibi adam
13 Yorumla- 1 yıl
Adam gibi adam ama neden merhamet yok açım merhamete
- 1 yıl
@KüçükYazarx boşuna uğraşma ne kadar anlatsanda değişmeyecekler
- 1 yıl
Haklısın abla insanlar hayatı neye göre yaşıyor neden akıl kullanmıyorlar bilmiyorum 😞
Gizli Üye(36-45)1 yılSeveriz
01 Yorumla- 1 yıl
Neden
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne