Hep merak etmişimdir Atatürk'ü kötüleyen çok akp li ve tayyipci gordum hdpliler bile Atatürk'e bu kadar dusmanca davrandiklarini gormedim ayrica chpli misin diye laf atanlar olacak onlarada soylim Mhp liyim
Cevabın nedir?
+1 yılatatürk'ü sevmicek tabi çünkü hala onun kadar zeki kültürlü vizyon sahibi değiller siyasetciler özellikle tayyip erdoğan, gerci tayyip erdogan onu gercektenmi sevmiyor bundan emin değilim, ama cok afedersiniz tarih bilmiyen bir kitleyiz, bu kitle yüzünden öyle görünmeside icap ediyo olabilir, gerci üni diplaması olmasada umuyorumki t. c cumhurbaşkanı olarak tarih okumuştur, bence kitlesi bunu yaptıgı içinde yapıyor olabilir, yani atatürk nasıl bir milli mücadele başlatıp tekrar topraklarımızı türk topragı yaptıgını yalnız tayyip in kitlesi görmemiş onun sebebi zaten belli coğunluyla cahil okumuyan bir toplumuz, okumaktan kastım tabiki üni degil, cünkü üni insanı yalnızca meslek sahibi yapar, herşeyi okumamız lazım kısacası, bide atatürk dine karşıydı felan cok yalnış böyle bir cümle kurmana gercekten üzüldüm:( 161 dini kitab okumuş insan dine değil ancak dini kullananlara karşı olur. zaten bunuda bir konuşmasında şöyle belirtmiştir. gariban halkımız yıllarca hep din kisvesi altında kandırala gelmiştir, türkiye devleti şeyh ler şığ lar veya meczuplar devleti olamaz, hayattaki en dogru tarikat medeniyet tarikatıdır. yani tabi ülke 7 iltilaf devletine paylaştırlmış, vahdettin tarafından istanbulun anatarı igilizlere verilmiş, ve ingiltereye sıgınma talep etmiş, dönemin kralı sakıncalı diyen kabül görmemiş ve bir ingiliz gemisi işe maltaya bir adaya bırakılmıştır, ve tarihte başöğretmen sıfatında tek devlet adamıdır. dünyanın 34 yerinde büst ve sözleri bulunmaktadır, ve bü yüzden vefat ettiği gün italy da bir gazetenin atığı başlık büyüklüğündendir, napolyon sezar iskender ayağı kalkın büyüğünüz geliyo😞
32 Yorumla
Soran+1 yılÇok güzel anlattınız tesekkur ederim elinize saglik 😊
- +1 yıl
bilgi paylaştıkca güzel
En İyi Cevaplar
+1 yılTayip saygı duyuyo enazından bikaç kere sevdiğüni söyledi gerçekmi bilmem ama genelde ak partililer saygısız lar ve çoğunluğu cahiller tarih bilmezler dinle kandırılırlar bende onları sevmem
30 Yorumla
+1 yılAtaturku sevmeyen Osmanlıyı savunuyor şu zamana kadar hiç bir siyasetçi Osmanlı demedi ne zaman Tayyip çıktı tcyi kaldırcaz Osmanlı sevdasına duştu bu koyunlarda arkasından gitti. Ataturku sevmezler dini kotuluyor diyor fakat Allah ona Tcyi kurmayı bu ülkede devrim yapmayı nasip etmiş ya sana ne nasip etmiş diye sorarım😂 Allah istemiş başa gelmiş sussunlar bir zahmet😂
20 Yorumla
+1 yılAkpye oy verenler genelde muhafazakar kesim ve Atatürkü de dinsiz olarak gördükleri için sevmezler. Oysa Atatürk dinsiz değildir fakat dinsiz olsa bile kimseyi ilgilendirmez yaptıklarına bakmak gerek 😂
31 Yorumla- +1 yıl
atatürk ile dinsiz lafını nasıl yan yana getiriyosunuz anlamış degilim
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
35Cevap
Aklı olan bir durup düşünür. Düşünen insan da Atatürk'ün ne denli azametli ve lider vasıflı, tuttuğunu koparan bir adam olduğunu görür. Görmeyen, göremeyen zekasızlara diyecek laf yok, osuruk sesi onlar için zaten fazlasıyla anlam ifade eder.
Yapılan bu politika Atatürk'ü ezdirme hatta yok etme politikasından başka bir şey değildir. Ama şunu söyleyeyim, ellerine bir halt geçmeyecek.
Dünya da ki son Türk son nefesini verene kadar Atatürk hepimizin ruhunda olacaktır. Bu ruh sonradan elde edilemez bir ruhtur. Bu ruh çalışılarak elde edilemeyecek bir ruhtur. Bu ruh Türklüğün, Atatürk'ün ruhudur. Bu ruh bağımsızlıktır!40 YorumlaBu insanlar sadece bizim yaşadığımız zamanın nesilleri. Bundan öncede Adnan Menderes taraftarları vardı. Bu insanların toplandığı nokta dindir. Bu ortak noktaları aynı zamanda en zayıf noktaları. Nasıl zamanında ezan Türkçe okundu diye provakasyon yapıldıysa şimdi de Akp iktidarının en büyük kozu din.
Atatürk ; hilafeti kaldırması , laikçi politikaları ve daha birçok icraatı sonucu dincilerde çoğunlukla kötü bir imaja sahiptir.10 Yorumla- Gündem konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılatatürkü severler atatürkte hiç bir problem yok problem olan
onlar DAYATMACI ve Dini olan ne varsa İRTİCAİ TEHDİT olarak
gören ben ATATÜRKÇÜYÜM diyen zihniyettedir her dini olayın
laiklik olmadığından olduğunu bahane ederek DİREKT DAYATMACI
BİR ŞEKİLDE BÜTÜN DİNİ DEĞERLERİ EZEREK GEÇEN VE BAŞÖRTÜSÜ
DÜŞMANLIĞI YAPIP BUNU BASTIRMAK İSTEYENLEREDİR..
bunların atatürke verdiği zarar büyüktür10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBIz ATATÜRKÜ degil, ATATÜRKÜ maske yapip, insanlara zulmeden, yasaklar koyan, zorla heykele ibadet ettiren, kendilerini ilerici tanitip modernligi cagdasligi ingilizin ahlaksizligini yasamak zaneden, yillardir ATATÜRKÜN biraktigi mirasi yemekten baska birsey yapmayan, üretmeyen Atatürkcüleri sevmiyoruz..
ATATÜRK olmasaydi diyenler, GAZIANTEP Atatürksüz Gazi, Türkiye CANAKKALEDE sehitlerinin sayesinde bugünlerde..50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAtatürk büyük yanlıs yaptı kızım
Biz neyiz türküz dilimiz ne olmalı arap harflerinden olmalı türkçe olmamalı
Atatürk geldi arap harflerini kaldırdı ya
Bizim en büyük sızımız bunadır
Bide ayyaşmış diyorlar
Bunu diyenlerde şuna bir bakıyım diyorum ayyaş olmasıyla eleştiriyor bu adam gibi adammı acaba mutlaka bir bku çıkıyor
Yani eleştirebilmek için senin tertemiz on numaa adam olman lazım diyorum elestirenlere
İçki içtiyse içti kime zararı olmus biri maddi manevi zarar görmüş mü yoo
Akp li olmak böyle birşey işte herneyse
Bize vatan verdi düşmandan kurtardı milli bilinci ondan baskası harekete geçiremezdi kolay kolay çünkü o zamanki toplumun bilinci padisaha kul olmaya yani tabiri caizse koyun kültürü vardı
Ben minnetttarım
Sevmeyenlerde atatürkün devleti kurtarmak için içerde savastığı düşmanların torunlarıdır.20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen ne diyon ya adam yol yaptı yol diyen yünlüler, liderimizi sevmiyorsan onun yaptığı yoldan geçmeyeceksin diyor.
Bende diyorum ki, Atatürk'ü sevmiyorsan onun kurduğu devlette yaşamayacaksın.101 Yorumla
Soran+1 yılDogru ama saygi gostermeyen cok kisi var artik...
+1 yılAtatürk laikliği savunur onlar şeriatı
Atatürk aklı, bilmi, felsefeyi savunur onlar dini
Atatürk kadınlara değer verir onlar kendi uçkurlarına
Atatürk milliyetçidir onlar ırkçı
Atatürkün sermayesi akıldır onların sermayesi dindir.32 Yorumla
Soran+1 yılDinle Ülkeyi yönetmek zordur zaten Her daim akıl mantık lazım ama iste aklını mantıgını kullanacaklarina kendilerini dine bagliyorlar hatta dini siyasete alet ediyorlar uzucu...
- +1 yıl
din bir grup kesimi kontrol altına almak için uydurulmuş zırvalıktan başka bir şey değil. Devir akıl devri bilim devri..
Eski hesapları var da ondan. Başımızdakiler ermeni kürt vs kökenli.
Tarihte istediklerini alamadılar bu topraklardan. Atatürk komutanlığında alayını toprağa gömdük denize döktük bunların dedelerini. Eh bu kadar kin normal.30 Yorumla
+1 yılerdoğana sultan diyen akp'lilerin Atatürk'ü sevmesini nasıl bekliyosun acaba?
46 Yorumla
Soran+1 yılNr bileyim en azindan saygi gosterseler...
- +1 yıl
ya bırak saygı maygı ne gezer onlarda? Atatürk'ü putlaştırmayın derler ama kendileri g. tünün kılıyım derler. geçen büstünü yaptılar. bu ülkeyi Atatürk değil askerler kurtardı derler. ulan gerizekalıı savaş çıksaa o başkomutan dediğin adam tek başına mı hücum edecek?
Soran+1 yılFark ettiysen darbe gunu korkudan goruntulu konustu tayyib Ataturk olsa dagin basina cikar askerlere cesaret verip hep birlikte savasirlardi mesela
- +1 yıl
adam zaten darbeden bir hafta önce kaçmış. kimse de bilmiyomuş nerde kaldığını. bir marmaris miydi orda kaldığını söylemiş o kadar. zaten bu darbeden sonra kendisi de Atatürk izinde gitmeye başladı azcık. işte korkudan
Soran+1 yıl😂😂 Laikligin faydasini yeni kesfetti cok sukur
- +1 yıl
ya Atatürk neden laikliği getirdi bir bilseler işte. en basit örnek:
www.estanbul.com/...k-ve-bakara-suresi-121049.html
1. si bu soruyu neden gizliden sordun? ikincisi ulkedeki insanların okuma düzeylerine bak sonra neden tayyoşun gö. tünü yaladıklarını anlarsın
32 Yorumla
Soran+1 yılGizli sormamın sebebi cahillerle muhattap olmak istemedigim icin gorunursem rahatsizlik verecekler bir cahille ugrasacak zamanim yok
Laiklik ilkesinden dolayi. Fetö dan sonra laiklik ilkesinin önemini görduk.
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin
+1 yılAkpliler veya tayipciler ataturku degil ataturkcu gibi yapanlari sevmezler.. olayin asli muslumanlikla yogrulan bu yurtta muslumani istemeyenleri sevmezler... musluman olmayana lafimiz yok fakat musluman olmayanlar neden muslumani istemezler onu anlamiyorum..
Kisa bir not akpli veyahut tayyipci degilimm02 Yorumla- +1 yıl
gercekten gülünç bir yorum👏👏👏
- +1 yıl
Bak simdi atatürkçü gbi yapanlarıda sevmiyolar ama bu atatürkle ilgili bir paylaşım olsa veya atatürkcu oldugunu bilsele hicbi şekilde meslek bulamazsın hayatın kararır okul sıkıntıdı çekersin is sıkıntısı çekersin gevim sıkıntısı çekersin atatürk'ü sevdigin icin bu yuzden is bulamayan insanlar gordum ben tamam mı
Analarını İngiliz kocadan mahrum bıraktı Atatürk kötü biri.
50 Yorumla
+1 yılmüslüman olan bırınden Atatürk ü sevmesini bekleyemessin eger sevıyosada muslumanlıgı bılmıyodur bazı andavallar var Atatürk olmasaydı ne halde olurdular demıs sankı mokor dunyaya gelırken anne babasını secmıs
16 Yorumla- +1 yıl
seninle aynı havayı solumaktan gercekten cok üzügünüm😔olamaz ya insan bir tarih yazmış liderinin hayatını hiçmi okumaz ya 🤔
- +1 yıl
bunların geneli okumuyo takma boşver
- +1 yıl
@sezginkara ıste zekandan kısa bır kesıt sunmussun kımın ne kadar okudugu cok net anlasılıyo gelelım dıger boyuta dinini gercekten bılen kımse Atatürk ü senmez denemesı bedava ıstedıgıne sor
- +1 yıl
dini okadar iyi bilmediğini adım kadar biliyorum bildiğini sanıyorsun sen dinle kandırılmaya devam et
- +1 yıl
@sezginkara emın ol sulalende benım kadar bılen yoktur fakat sadece bılmen yetmez olayları durumları degerlendırmen lazım sen hıc bırsey bılmıyosun tabı oda ayrı bı konu
- +1 yıl
ok.
+1 yılSen neyine güvenerek bu soruyu soruyorsun. Atatürkü sevmez die bir tabir yok arkadaşım severler lakin. Atatürk cumhuriyeti ilan etmiş ama senin diline dinine müdahale ettiği için günümüzde hoş karşılanmaz atatürkün devri nitti chpnin atatürkle de alakası yok izinden gittiğini sanıyolar ama Tayyip düşmanlığı yiyip bitiyor onları ı yüzden de onlarda sevilmezler yani memleket değil olayları. Tayyip gitsin de memleket yerin dibine batsın kafasındalar. Din dğşmanlığı da var sakallıya sarıklıya başörtüsüne dilde Uzatıyolar atatürkde bunlar varmış snn anlayacağın şekilde yazdım sende biraz aç tarih oku anlarsın.
35 Yorumla
Soran+1 yılBen sadece Atatürk'e neden saygı gostermediklerini sordum kötü bir niyetle sormadim burda bir kac arkadasim tayyipci ve Ataturk'e hakaret ediyorlardi surekli bende arkadasligimi kestim en azindan saygi gostersinler
- +1 yıl
Sordaydın arkadaşım snn arkadaşın dmi nir sormadın benm arkadaşım etse sorarım hayırdır kanka nie ne oldu derim.. Dmiii soracaksın okuyacaksın öğreneceksin
- +1 yıl
badboyyyss:yani birde okuyacaksın öğreniceksin gibi cümleler kurarak gülünç duruma düşüyosunuz, biraz okumuş olsan burda sıkmasın zaten, senin atatürkle ilgili bütün merak ettigin sıruları cvp lıycak bütün donanıma sahibim ama, biliyorumki ne yaparsam yapım kafandaki putları kıramıcam, o yüzden yapmış oldugun yoruma bir t. c vatandaşı olarak sadece ve gercekten üzülüyorum
- +1 yıl
@karakalpak sadece sana şu video yu atacam işim var tartışıcak durumda değilim. Bekle video atacam
- +1 yıl
@karakalpak https://m.youtube.com/watch?v=_woEOiu3_Kc
+1 yılAtatürk'ü sevmeyenlere tek soru sorunuz hanfendi; Atatürk olmasaydı, şimdi ülkemiz ve kendileri nerede/nasıl olurlardı?
10 Yorumla
+1 yılAtaturku sevmezler tabi islerine gelmiyo cunku ataturku dunya biliyo seviyo akp sevmemis pekte onemli değil zaten biz seviyoruz ülküdasim o yeter
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAtatürkün heykelini yerinden söken yakan ve tekmeleyenler hep doğuda..
22 Yorumla
Soran+1 yılBen Mardinliyim ve Mhp liyim ama sonuna kadarda Atatürkçüyüm
Cevap sahibi+1 yılben Adana lyım ve Akp liyim sonuna kadarda Tayipciyim..
Yobaz ve gerici düşünceye sahip oldukları için sevmemeleri normal
31 Yorumla
Soran+1 yılDoğru
Gizli Üye(25-29)+1 yılSavunduğu şeyler rahatsız ettiği içindir. Evet kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama SAYGI DUYMAK ZORUNDASINIZ.
20 Yorumla
+1 yılo gibiler eskiden putlara tapan insanlar gibi tayyibe taptığı için tayyipte atatürkü sevmez bu sebeple atatürke düşmanlar
10 YorumlaÇünkü atatürk onların dini sömürmesine engel olmak istedi
10 YorumlaMerhaba Coşkuncu,
Kardeş, kimse kimseyi sevmek mecburiyetinde değil ki... Biz müslümanız, adam Hz. Peygamberi'i sevmiyor diye dert ediyor muyuz mesela...00 Yorumla
+1 yılSaçmaliyorsunuz. Ben ak partili ve Atatürkçüyüm.
47 Yorumla
Soran+1 yılAma fark edersen cogu ak parti Ataturkten nefret ediyor
- +1 yıl
Söyledigim gibi.. sacmaliyorsunuz...
Soran+1 yılSacmalamiyorum git arastir biraz
- +1 yıl
Bence sen git bir anket felan yap ama sokakta. burda degil.
Soran+1 yılAnket yapmama gerek yok sayfalarda cok goruyorum tatlim
- +1 yıl
Hayatı sayfalardan ibaret mi saniyorsun?
Soran+1 yılCogu ak partili arkadasimda Ataturku sevmez ama yinede saygi gosteriyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılAKPliyim ve Ataturkle bir sorunum yok. Genellememek lazim.
O zaman tum CHPliler de Erdogan dusmani.10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen ak partiye oy attım ve Atatürk Türkiyeyi gerçekten seven tek insandır. Diğerleri kişisel menfaat peşinde. Ama ak partili büyük çoğunluk sevmez çünkü cahillik var.
10 Yorumla
+1 yılÇünkü o ampul g*tlerine girmiş.
31 Yorumla
Soran+1 yılAksam aksam guldurdun😂
+1 yılBen tayip Erdoğan'ı seviyorum
Atatürk'ü daha cok seviyorum10 Yorumla
+1 yılAsıl garip olanı cehapeliler neden Atatürk ü sever?
112 Yorumla
Soran+1 yılChp önceden Atatürk'ün partisiydi belki Atatürk'ün partisi diye chpli olmuslardir yani benim dusuncem
- +1 yıl
Evet 1937 de bitti o devir ama
- +1 yıl
benim türk milletini iki fahri servetim var biri türkiye cumhuriyeti digeride cumhuriyet halk partisi ve bu yüzdendirki parti 94 yaşındadır
- +1 yıl
@karakalpak Nereden bileyim CHP'nin sonsuza kadar benim partim olarak kalacağını?" Atatürk,1935
- +1 yıl
CHP yi atatürk kurmuştur ve halkın partisidir, o kurmuştur ve evlatları olarak onu yaşatmak korumak ve kollamak, bizim birinci vazifemizdir. ayrıca böyle bir cümle nezaman kurmuş, o kadar okumama ragmen hiç karşıma cıkmadı, kurmuşsada ne demek istemiş onu iyi algılıyabilmek gerek.
- +1 yıl
@karakalpak Sana Atatürk ün kendi lafını söylüyorum hala ne diyosun :D
- +1 yıl
nerden bileyim bu söz atatürk e ait kaynak?
- +1 yıl
@karakalpak (Falih Rıfkı Atay, Babanız Atatürk, s.57)
- +1 yıl
yalnız bbenim değil sen kabül etsende etmesende t. c yaşan bütün milletin halkın BABA sı dostum
- +1 yıl
@karakalpak İçip içip siteye girmeyin.. sen bana chpyi savundun Atatürk'ün ağzından laf gösterdim.. kanıtınıda gösterdim.. ah siz cehapeliler yok mu :D
- +1 yıl
neyse dostum senin ilacın yalnız ve yalnızca okumak, bence en kısa zamanda okumayı deneyip bu hastalıgından kurtulmalısın;) emin olki okuduktan sonra bu kurmuş oldugun cümleler adına cok utandıracak o kitablar seni;)
- +1 yıl
@karakalpak Yav git ne içiyosan iç ama bana bulaşma :D
mhp olmasaydı akp tarihe karışmıştı mhpliler neden atatürkü umursamıyorsa aynı sebepten
11 Yorumla
+1 yılEksileri daha fazla benim için. Ayrıca hiç bir partiyi tutmuyorum.
00 Yorumla
+1 yılHerkesin farklı düşünceleri var.
12 Yorumla
Soran+1 yılDüşünce önemli değil önemli olan her zaman saygıdır ama saygı gostermiyorlar
- +1 yıl
Saygısızlar her grupta var malesef.
Çok normal sevmeyenler farkında bile değil araplaşmış asimile olmuş Anadolu halkı ( bu da arap emperyalizminin başarısıdır)
Kimlikleri bozulmamış Anadolu halkı sever onda sıkıntı yok00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAkp tayiple alakası yok ben gerçekleri savunurum
Ve sevmememi gerektiren sebepler sevmemi gerektirenlerden daha fazla 😉00 YorumlaAkp liyim Atatürk e saygı duyuyorum
11 Yorumla
Soran+1 yılHelal senin gibiler az Ak Partili olupta Atatürke hakaret edeni cok gördüm en azından saygılarını korusunlar...
+1 yılçok basit soruyu tersten sor
10 YorumlaGündem konusunda 1b cevap paylaştı. vizyon sahibi değiller
00 YorumlaChiller ya da Kemalistler Neden Erdoğanı sevmez
13 Yorumla
Soran+1 yılAtatürk zamanında erdogan yoktu Ataturk her daim liderdi ve simdi ülkeyi bize birakti Tayyip ülkeyi yonetirken bir yandan Ataturk'e saygisi olsun tayyip Ataturk'e saygisizlik yaptigi icin tayyipcilerde saygisiz olmuş
Gücünü kuvvetini çekemiyorlar :)
10 Yorumlauzun mesele bu
10 Yorumlaİşlerine gelmiyor
10 Yorumlacahillik
20 Yorumla
+1 yılSaçmalık
10 Yorumla
+1 yılÇünkü çomarlar :)
10 Yorumla
+1 yılGenelleme yapma, sirf xper icin
03 Yorumla- +1 yıl
@kafeinsiz öküzcesine, bilincsizce Ak da Ak diyenler haric akli basinda hic bir AkParti mensubu Ataturk'u dislamaz, dislayamaz.. Tayyip Erdogan icin peygamber, mehdi, kocam diyenler bile var, bu tarz insanlara bazi seyleri aciklayamazsin, tibki bazi düz dusunen Chp li Mhpli gibi... Bir kac uygunsuz secmen icin tum partiye oy verenleri ayni kefeye koyamazsin...
Soran+1 yılBenim amacim xper falan degil bunlar gercekler dostum
Ben akpartili degilim ama yinedr sevmiyom
02 Yorumla- +1 yıl
neden sevmiyosun? şimdi burda rahat rahat yorum yapmak yerine bir adamın 5 inci eşi olamadın diyemi?
Soran+1 yıl@karakalpak dogru konustun
Devamını Gör(31)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem