Evet, doğru bir karar
Hayır, kesinlikle yanlış
Kararsızım / Siyasetle ilgilenmiyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
5Cevap
Doğru bulmuyorum. Seçmene ve sandığa saygısızlık. Madem geçmek istiyor önce belediye başkanlığından istifa etsin. Kendi başına birey olarak gitsin. Kimse ona neden şu partiye gittin diye kızmazdı o zaman. şu an ki tutumu aylar önce söylediği sözlerle çelişiyor. Omurgasızlık yaptığı.
Bence doğru bir karar. Bunu şöyle düşünelim. Ona bakarsan Özgür Özel de 91 vekil alıp CHP'yi böldü. Başka partiye gittiler. Bir anda seçimsiz ana muhalefet partisi oldu. Dolayısıyla onun yaptığı hainlik olup da onun yaptığını normal karşılamak saçma geliyor. Siyasette kimse sütten çıkmış ak kaşık değil zaten. Herkes kendi hesabına bakıyor, menfaati neyse onu yapıyor. Adam da baktı orada durmanın anlamı yok kendince bir yol çizdi. Yani partiler arası geçişleri sadece tek bir kişiye yükleyip hain ilan etmek bana hiç mantıklı gelmiyor.
Özgür Özel'in yaptığı ile bu bambaşka bişey. Neyse siyaset ne kadar pis ve kirli bir şey görüyoruz.
Chp belediyesi bu zamana kadar İzmir için ne yaptı ki? Yollar bile berbat halde. Çalışmayan bir belediyenin hangi partiye geçerse geçsin yıllar sonra değişikliğe uğraması bence iyi oldu
@Nightwalk35 memnun değilseniz, memnuniyetsizliğinizi sandıkta gösterirsiniz. Farkınsa mısınız bu adam 2 senedir zaten belediye başkanı. Bu saatten sonra ne değişecek merak ediyorum.
İzmirde belediye seçimine seçim mi diyorsunuz? Chp tuvalet kağıdını aday gösterse yine seçilir. Bu işte bir gariplik yok mu sizce?
@Nightwalk35 tepki oyu diye bir şey var. Neyse banane zaten oy kullanmak ahmaklık bu ülkede.
Böyle trasnferlere karşıyım. Sana chp lisin diye oy vermişler sen has düşmanın safına geçiyorsun. Karaktersizlik şrfsizli ahlaksızlık en basit tabiriyle
Bence doğru bir karar. Bunu şöyle düşünelim. Ona bakarsan Özgür Özel de 91 vekil alıp CHP'yi böldü. Başka partiye gittiler. Bir anda seçimsiz ana muhalefet partisi oldu. Dolayısıyla onun yaptığı hainlik olup da onun yaptığını normal karşılamak saçma geliyor. Siyasette kimse sütten çıkmış ak kaşık değil zaten. Herkes kendi hesabına bakıyor, menfaati neyse onu yapıyor. Adam da baktı orada durmanın anlamı yok kendince bir yol çizdi. Yani partiler arası geçişleri sadece tek bir kişiye yükleyip hain ilan etmek bana hiç mantıklı gelmiyor.
Sadece onun yaptığı değil bu tarz kıvıranların hepsi aynı derece karaktersiz şerefsz. Sinan oğan da bir başkası da hepsi alayı. Siyasete bakış açını değiştirmelisin bence. Kendi çıkarı boyle deyip normal karşılamamamız lazım. Bu kadar insan sana güvenmiş oy vermiş sen bunu baştakilerin siteme izin vermesiyle kendi yararına kullanamazsın. Kullanınca halkın ayaklanması lazım. Ama doğru ya bu halkın ayaklandığı tek şey camii din
Aynen işte ben de bunu anlatmaya çalışıyorum
Sonumuz hayırlı olsun demekten bıktım. D En son sonumuzu ben ayarlıycam sjsj
Ama şunu söyleyeyim o özgür özel'den falan bir halt olmaz yani insanlar ona boşa bel bağlıyor geçen sene Kemal Kılıçdaroğlu'nun Kahraman yapıyorlardı bu sene AKP'li oldu 😂
Hahfah ben hep soylerim bu ülkenin başına 1 tane vatansever gelmemiştir. Siyasiler de boyle değildir. Boyle insanları çıkartacak bir sistemimiz olmadığı sürece bu ülkeden hiç bir cacık olmaz. kemal özgür rte hepsi aynı takımın oyuncuları. Birbirlerinden farkları yok sadece yoğurt yiyiş tarzları farklı ama sonuç aynı.
Yine Tayyip Erdoğan iyi ha bugün eleştirip yerden yere vuranlara bakıyorsun daha kendi içinde Anlaşamıyor
Kız kardeşim İzmir’e gitti bu yaz. Heryer pis kokuyor dedi. Nasıl yaşayabiliyorlar anlamış değilim. Seversiniz sevmesiniz bilmem ama akp belediye konusunda iyi İzmir biraz hijyene kovuşur umarım. Temizlensin öyle gezelim🙂
Yani İzmir belediyesi ilk defa Ak partinin eline geçti. Siyasetle pek ilgilenmesem de açıkçası Chp nin bu işe yaramazlığından sonra degisiklik şehrin gelişimi için iyi olabilir
Bence de
Siyasilerin ne kadar omurgasız olduğunu görün menfaatçi hepsi sağ sol tutmayın halk olun doğruyu zaten buluruz takım tutar gibi parti tutmayın
Siyasilere güvenmeyin tek diyeceğim bu haklısın siyasi parti tutmayın doğruyu zaten buluruz iyisi kötüsü yok halka hizmet eden kalır fondan götürenler para iade edip kurtuluyor yazık günah suçtur bu.
İnsanlarda birbirini yiyor senin partim benim partim diye
siyasetin bu tarz hamleleri artık şaşırtmıyor herkes kendi hesabına bakıyor diyip geçiyorum
Evet
Gelecek ssçimde aday olsun kazanabiliyor mu görelim
Önü bilmem Bence doğru bir karar. Bunu şöyle düşünelim. Ona bakarsan Özgür Özel de 91 vekil alıp CHP'yi böldü. Başka partiye gittiler. Bir anda seçimsiz ana muhalefet partisi oldu. Dolayısıyla onun yaptığı hainlik olup da onun yaptığını normal karşılamak saçma geliyor. Siyasette kimse sütten çıkmış ak kaşık değil zaten. Herkes kendi hesabına bakıyor, menfaati neyse onu yapıyor. Adam da baktı orada durmanın anlamı yok kendince bir yol çizdi. Yani partiler arası geçişleri sadece tek bir kişiye yükleyip hain ilan etmek bana hiç mantıklı gelmiyor.
Aynı şey mi KK gelip genel baskanlıgı aşmıs kabul mu edecek aynı seymiş gibi konuşma
Onun gerekçesi varsa bununda gerekçesi var demek ki herkes ben diyor
Bakalım ne olacak
Kesinlikle katılıyorum sana Bence doğru bir karar. Bunu şöyle düşünelim. Ona bakarsan Özgür Özel de 91 vekil alıp CHP'yi böldü. Başka partiye gittiler. Bir anda seçimsiz ana muhalefet partisi oldu. Dolayısıyla onun yaptığı hainlik olup da onun yaptığını normal karşılamak saçma geliyor. Siyasette kimse sütten çıkmış ak kaşık değil zaten. Herkes kendi hesabına bakıyor, menfaati neyse onu yapıyor. Adam da baktı orada durmanın anlamı yok kendince bir yol çizdi. Yani partiler arası geçişleri sadece tek bir kişiye yükleyip hain ilan etmek bana hiç mantıklı gelmiyor.
Ajan olma ihtimali?
Nasıl
Komik
Kesinlikle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Siyasette yaşanan bu tür keskin geçişler, yerel yönetimler ve seçmen iradesi açısından her zaman derin tartışmalara yol açıyor. Kimi çevreler bunu kente daha fazla hizmet ve kaynak sağlama hamlesi olarak yorumlarken, kimileri ise sandıktan çıkan seçmen tercihine bir müdahale olarak değerlendiriyor. Benim için önemli olan, siyasi dengelerden ziyade bu kararların İzmir halkının yaşam kalitesine ve toplumsal huzura nasıl yansıyacağıdır. Sen vatandaş gözüyle bakınca bu adımı nasıl değerlendiriyorsun? 🤝🌍
Bakış açını anlıyorum, siyasette dengeler ve kararlar gerçekten çok karmaşık olabiliyor 🌿 Yine de seçmenin sandıktaki tercihi ve güveni her şeyin üstünde tutulmalı.