Sizce hangisi daha makul fikirlerinizi merak ettim bu konuda
Evet bir an önce
Hayır tabikide
Kararsız kaldım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sizce hangisi daha makul fikirlerinizi merak ettim bu konuda
rezil oldular da daha ne olacak. Özgür Özel gelirse, yeniden CHP. Ama ekrem, mansur, kemal gelirse AK Parti kazansın daha iyi... CHP şimdi birde pkklı oldu, tam oldu. Figen bile bir yanda yan çizgi. Kemale verin kemale verin, dedi dedi. Kaybetti güle güle dedi. Hataydı dedi. Kürtlerden Türklere dost olmaz. Türkler, Kürtleri 1925-37 arasında yok etmiş. Adamlar köprüyü geçmek için CHP ye sığınıyor. Sonunda hadi yürü git diyecekler. Zamanında bizi katlettiniz. Hesap soracaz, diyecekler. Başımıza bela alacaz.
Kürtlerin, Rumların, Ermenilerin hakları savunulmayacak mı? Yapılacak ama önce kendi ulusun, kendi ırkın. Bu ikisini kaybedersen, seni kim kurtaracak, kim ırkını ve ulusunu yüceltecek. Ezip geçecekler. Sen sadece maşa olacaksın. Konser Bileti.. Stadyum Bileti. girene kadar.
Sonra bir hiç olacaksın. Yazık valla ya... Ne günlere kaldık ya.. Ak Partililer haklı.. Siz yürüdüğünüz yolu unutmuşsunuz. Yoldan sapmışsınız. Atatürk'ü izleyeceğimiz yol kendi ırkımız ve ulusumuzdur. Öncelik bu Bay Kemal Bey..
benim icin fark etmez. oy verilen kitleyi akp gibi koyun saniyorsa daha cok durur orada o. ben bosa kurek cekmem. chpye oy falan da vermem artik. aday degissede vermem. chpyi bu ulke kabul etmiyor. yol yakinkrn hdpnin destegine muhtac olmayan biri cikmali tum turkiyeden oy almali. brn mecburiyetten diye diye 40 sene chpye oy vercek degilim.
Cevap
4Cevap
Kılıçdaroğlu ve CHP olmasaydı bu ülke çoktan bölünmüştü.
Bunu bazı kıt zekalılar çok zor bir yoldan öğrenecekler ama iş işten geçmiş olacak
Ülke işgal edildi
Yaşasın!!! Hep filmlerde olurdu böyle şeyler, artık gerçekte var. CHP kazansaydı, selo çıkacaktı, o da Öcalan'ı çıkaracaktı. Ülkücülerde sokağa çıkacaktı. Sonra Kemal durdursun bakalım. O ona kpek faşist diyecek, o ona vatan düşmanı diyecek. Sonrası Libya...
@cesurvemert neyin kafasını yaşıyorsun, ülkücüler rant için birbirlerini öldürüyorlar, öcalanı kimin serbest bırakacağını görürsünüz Türkiye eyaletlere bölünecek ve öcalan bırakılacak görürsünüz bunu da şu an tepedeki yapacak
Bence tüm suçu kılıçdaroğluna atmak doğru değil. Chpnin en çok oy kaybetme sebebi saldırgan tutumlarıdır. İlk turda aldıkları hatayı 2. turda kaybettiler. Bir oturup düşünsünler bakalım niye diye. Hemen suçu kılıçdaroğluna atıyorlar
6 lı masadan öbür 4 parti atılması lazım oturdukları yerden 39 milletvekili aldılar birde meclis başkanı adayı çıkarıyorlar
74 yaşında olduğu ve çok "başarılı" bir siyaset kariyeri olduğunu düşünürsek bence bir an önce torunlarını sevmeye başlayabilir. 26 yıllık bir mega başarısızlık, yeter yani.
Bence çekilmeli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?