Aranızda gençler bilmez. Ecevit'e kasa atıldı deyip bu resmin senelerce ekmeğini yediler, ki 2001 krizi günümüzün ekonomik krizi yanında sinek pisliğiydi.
Bugün batan bir esnaf o kasayı atan elemanın giydiği deri ceketi bile alamaz durumda. Erdoğan'a o kasayı atma özgürlüğüne bile sahip değil.
Kasa atmadan, bakanlık önünde intihar eden memur emeklilerine geldik.
Bize bunu Türkiye'nin yüzyılı diye pazarlayanlar hakkında ne düşünüyorsunuz?
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
2001 krizi Türkiye tarihinin en büyük ekonomik krizlerinden biriydi. Kesinlikle günümüzle kıyaslanamaz.. Gecelik repo faizlerinin bazı işlemlerde yıllıklandırılmış %7500'e kadar çıkmasına rağmen bankaların likidite bulmakta zorlanması ve bazı bankaların tmsf'ye devredilmesi ile sonuçlandı. Günümüzde bankalar sistemik olarak ödeme güçlüğüne düşer ve para çekmek istediğinde sana para yok derlerse o zaman 2001 krizi ile kıyaslayabilirsin. 2001 krizi sadece tek bir dönemin eseri değil, özellikle 1990'lı yıllar boyunca birikmiş, ertelenmiş sorunların patlamasıydı. Dünya Bankası da 2001 krizini Türkiye'nin ikinci dünya savaşından sonraki en derin ekonomik ve finansal krizi olarak tanımlıyor
İntihar ve cinayetler dünyada da yaygın, o övgüyle bahsettiğiniz Japonya Kore başı çekiyor. Bu yönetimsel bir sorun değil cahil ato, öyle olsaydı onlar da engellemesini bilirdi. Ekonomi konusunda yönetimsel
Evet millet gecinemedigi, icin perisanlik ve Ekonomik sorunlar nedenile intihar ediyorlar, bunun yönetim ile alakasi yokmus.
AkTroller yine geldi.
Bu zekâyla bu yaşlara gelip ato olman çok normal. Hiçbir zorluk intiharı meşrulaştırmaz, Japonya Kore de yüksek refaha rağmen intihar da zirvedeler 😀
Ahahaha bunlar maaşlı falan mı okuma anlama yok, siyaset bilgisi yok ne var mesela? Karşılaştırdığı şeye bak.
Senin siyaset bilgin mısır ve domatesten ibaret
Hükümet sadece onları yemeni uygun gördüğü için
Birde kuru soğan
Vitaminsizlikten beynin ölmüş
Domates ve mısırdan bunu anliyorsan bence benden daha fazla takviye alman gerekiyor bilmem bilir misin analoji diye bir kavram vardır felsefede
Kizilboru koyunca kendini Türk mü sanıyorsun Nene Hatun diyince niye kaçışıyorsun bak bakalım Nene Hatun gibi kahramanların son zamanına, "liderlere "gönderdiği yardım mesajlarına...
Ya sen özele gel bakalım Ne anlatıyorsun dayı
@KızılBörü niye yaz işte buradan
Yorumsuz
Siyaseti bırak
Sana mı soracak doğru söylüyor adam senin kesin bir yerden trol maaşın vardır
@KızılBörü Bir parti tutmuyorum, siz koyunsunuz iki tane siyasetçi için kavga bile ediyorsunuz 😂
Bir parti tutmuyor ama konu AKP gercekleri olunca siyasti birak diyor. inandik kanka.
Kavrama yeteneğin homoerectus kadar yok
Panzram25 o kadar haklısın ki... Vakit kaybından başka bir şey değil arkadaş sizde vaktinizi harcamayin böylelerine
Açlıktan grbrin
@Türkvemüslümangenc Politikacılar en iyi şekilde yaşıyorlar, bizim enayilerde politikacılar için kavga ediyorlar bundan daha büyük aptallık görmedim
@KızılBörü açlık bir yere kadar idare eder ama haysiyetsiz , kimliksiz ve vatansız olmak insana zor gelir. Herkes kendi topraginda güzel yetişir sen domatesin Mısır tarlasında büyüdüğünü gördün mü hiç? Göremezsin domates püskül (Kipa) taksa mısır domates olduğunu bilmez mi hiç? Öyle bir bilir ki... Gavurlara özenerek onlarla aynı tencereye girenin sonu bellidir domates ve mısır aynı tencerede kaynar mi hiç? Domates ezilir mısır taş gibi çıkar o yüzden domates için toprak çok önemlidir. Biz Nene Hatunun yolundan gidiyoruz (Nene hatunu iyi araştır sadece bebesini mi vermiş bu vatana son dönemlerde neler yaşamış) o kahramanların borcu var boynumuzda.
Aynen öyle takım tutar gibi lider tutuyorlar ulan tarih var belge var gerçek var kör müsün? Diyorsun anlamıyorlar.
@Türkvemüslümangenc ulan bende seni zeki sanmıştım
Nene Hatun örneğini boşuna vermemistim panzram25
@Türkvemüslümangenc ama milliyetçilikte büyük bir hata ve sana zarar verir sende milliyetçisin
Ayrıca söylediklerimin nesi yanlış? Bugün topraksız olsan ne olurdu? Görmüyor musun örneklerini?
Milliyetçi değilim ben Müslümanım bir kere benim için ırk önemli bile değil evet Türklükle gurur duyuyorum fenotip olarakta bayağı bayağı Türküm ben toprak bilinci bu domates başka tarlada yetişir mi hiç insan kendi evinden baskasinin evinde bile rahat edemezken
Milliyetçilik Fransız malı zaten bize gelince Osmanlı çok milliyetli yıkılmali, onlara gelince en ufak Rus tehditinde tüm Avrupa bir olmalı bak ya sen yersennn