Güncellemeler
+1 yıl
...

Sizler Türkiye'yi , Türkiye'nin devlet başkanının durumunu yönetimini İngiltere'den vb. Yerlerden alma gereksinimini neden hissediyorsunuz? Buradaki haberin hiç bir şekilde doğruluk payı yok. Türkiye'de yapılan yatırımlar iyileştirmeler her geçen gün daha ileri düzeye ulaşan ve ulaşmaya devam eden tam bağımsızlığımız karşısında yaşadıkları hazımsızlıkları ortaya koymuşlar. Haliyle , Türkiye'nin güçlü ve hızlı ilerleyişi her geçen gün daha yükseğe çıktıkça , bu ve bunun gibi zihniyete sahip kişi, grup ve toplulukların cirkeflikleride artacak. Bizler her çamur atana dönüp baksaydik henüz çok daha geride olurduk. Kan kaybı söz konusu olmadığı gibi, biz daha yeni başlıyoruz.
😂...
@GizliÜye-88738 siz böyle devam edin 😊 . Gözlerinizden kahkaha gözyaşlarının aktığı değil , gözlerinizin kan çanağı olduğu günleri göreceksiniz. Bizim Türkiye davamız bitmez , Türkiye'yi sizin gibilere harcatmayız 😊
🐑😂
@GizliÜye-88738 kendinizi koyun olarak nitelemeyin. Koyunlar bile nereye gideceğini iç güdüsel olarak biliyor lakin, siz onu da bilmiyorsunuz.
Gerçekten 😂
@GizliÜye-88738 durum ortada değil mi hayatı dalga geçmek zannederken sizler biz yolumuza bakiyoruz umarım bir gün faydalı şekilde vizyon sahibi olursunuz. Hoşçakalın benim gereksizliklerle gecirecek vaktim yok
Byy 🐑
Eğri oturup doğru konuşmak lazım. Herşey güllük gülistanlık değil fakat Ekonomik sıkıntılar tüm dünyada var ki pandemi döneminde bazı ülkeler birbirinin maskesini çaldı haberlerini gördük İngilterede evlerden yaşlıların cesetlerini topladılar sokağa çıkma yasağı sonrası. Bu süreçleri Türkiye olarak iyi idare ettiğimizi düşünüyorum.
Tüm o saçma sapan çaldı laflarını hayallerini bi kenara bırakmak lazım Türkiye de paraya ihtiyacı olmadan kral gibi yaşayacak kadar nüfuza sahit RTE.
Ve Türkiye de muhalefetin durumu içler acısı, rezalet maalesef, çocuk gibi oyun peşindeler yalanla dolanla iş yürütmeye çalışıyorlar ki muhalefet lideri başkanlığa adaylığını koyamayacak kadar korkak. Bu durumda baktığımızda Erdoğan Türkiye ye liderlik edebilecek tek lider. Alternatif yok. Öyle veya böyle işleri yürütüyor
Hep aynı şeyi yapıp farklı sonuç beklemek aptallıktır. İyi parti chp fetöcü vatan haini demi😹😹 dolar 9tl oldu. sırf oy için ülkeye 10 milyon Suriyeli soktu vatandaş yaptı. Ekonomi bu durumdayken diyanete 15 milyar bütçe ayırıyor ki oy kaybetmesin çünkü tek vadi allah kitap. Damadını ekonomi bakanı yaptı. Yargıyı tek kendisinde topladı. ULAN FİAT EGEA 160BİN LİRA ASGARİ ÜCRET 4 BİN LİRA YOK İNSAF LAN İNSAF.
@köftepatates123456 hep aynı şeyi yapıp farklı sonuç beklemek aptallıktır sözünü chp ye söylediğini var sayıyorum. Yukarıda yazdıklarım benim görüşüm kimseyide bağlamaz sana da cevap hakkı doğurmaz. Söylediklerinin bir değeri olduğunu düşünmüyorum Ulan diyerek üslubunun da ne kadar bozuk olduğunu göstermiş oldun. Dolayısıyla sosyal medya platformları üzerinde okuduğun, edindiğin yanlı basit ucuz fikirlerinide alıp uzaklaşmanı tavsiye ederim.
Araban var mı
Bi keyif çayı içelim keyfimiz kaçtıysa.
Gün gelecek oy vermedim diyeceksiniz. Geldi geliyor. Bu ülkeyi mafyayla yöneten sahte müslüman gavatlar def olacak inşallah.
@köftepatates123456 iyi değilsin. Umarım düzelirsin bi gün. Buralarda admin yok mu? Ağzına geleni söyleyebiliyor mu herkes?
bizler yerin dibine girsek bile seçimleri kaybetse bile bu adam zor gider her kuruma kendi adamlarını koydu medyayı eline aldı yani kendi iktidarını baya güçlendirdi dolar 15 liraya cıksa bile RTE nin kaybetmesi biraz zor sosyal medya oylarına pek aldırış etmiyorum artık
Cevap
13Cevap
En düşük seviyeye değil, ortadan kaldırdı bir daha seçim kazanması imkansız.
Kan değil, kredisini kaybediyor. Kredisini tüketmenin de gidişi hızlanır. Öyle veya böyle hiçbir şey sonsuza kadar sürmez.
Ona sorsak uçuyoruz. Ama uçak itifa kaybediyor. kimsenin umrunda değil.
Yezid'in misyonu bitti artık. Ülke için ya benimsin ya toprağın moduna geçti bile. Zorla güzellik olmaz. Sittirip gideceksin.
Bizim milletimiz kul hakkı yemeyide yetirtmeyide çok sever o yüzden kolay kolay kan kaybetmez çünkü kansızdir kendisi
Muhalefet sureklı kendi ayağına sıkmasa coktan gıderdıde malesf muhalefet muhalefet degil bu yuzden gıtcegını sannetmıorum
Lütfen Allah'ım düzgün biri çıksın xd.
Şunu bilin ki reyize hiç bir şey olmaz
Gelecek seçimde gidiciler bu arada
ülkeyi yönetecek tek kişi Recep Tayyip Erdoğandır
Hayır sonuna kadar Reisin yanındayız
Olgun kadın seviyorum
Kan mı kaldı 😘
Kaybediyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?