Türkiye de ekonomik bu kadar kötü madem neden hala Erdoğan bu ülkeyi yönetiyor?

Türkiye de o kadar yolsuzluk karar para escluk yalan dolan düzenbaz varkten hak yiyen varkten neden bu haksızlığa göz yumuyorsunuz hala AKP bu ülkeyi yönetiyorkten nasıl olurda 22 senedir bu ülkeyi yönetmeye kalkarlar ve milletimiz üç maymunu oynar fiyatlar ateş pahalılıktan alamazkten bir anne bedenini satacak kadar notaya gelirken yavrularını süt parsı için çabalarken bir baba çocuğuna eline harçlık vermezkten intihara kadar giderken veya bir çocuk simit parasını denkleştirmezkten bunlara hak olarak mı görüyorsunuz ya da SMA çocukları kimse görmezkten bir anne bir baba böbreğini satacak kadar notaya gelirken neden hala uyanmıyorsnuz neden hala AKPye oy veriyorsunuz bencillikten başka bir şey değil yaptığınız Allah din kitap dersiniz ama sizin yaptınız kitapa sığmaz bu arada ben Türkiye de yaşamıyorum ama bunları düşünürken siz yaşadığıniz ülkeyi batırdıniz Atatürkün bir sözü var ümidim gençlik diye bu geleceğin önünü kapatan siziniz onun için bu gençlik bu kadar öfkeli çünkü gelecek göremiyorlar kendi ülkesinde mülteci oldular ve Atamız derdi ki uyuyan Millet ya ölür ya da köle olarak uyanır diye işte tam olarak bu dönemdeyiz
Türkiye de ekonomik bu kadar kötü madem neden hala Erdoğan bu ülkeyi yönetiyor?