Avrupa'da dahi başörtüsüne karışılmıyor önce KKTC sonra da Yahudi toplumu Azerbaycan'da. Azerbaycan yavru İsrail görevini yerine getiriyor.

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Avrupa'da dahi başörtüsüne karışılmıyor önce KKTC sonra da Yahudi toplumu Azerbaycan'da. Azerbaycan yavru İsrail görevini yerine getiriyor.

Cevap
5Cevap
Azerbaycanliyim. Ben ilkokul 1-ci sınıftayken bile bu tür şeyler vardı yani yeni olay değil. 19 sene önce ilk kez okula giderken görmüştüm bir başörtülü küçük kızı okula almıyordular. Git başını aç öyle gel diyordular
Hepsi anadil seviyesinde Rusça bilip, Ruslara asimile olmayı gururla taşırken, konu din olunca faşizme bağlarlar klasiktir. Azeriler kapatılsın
Azerbaycanda kazaklarda kapanmayı tehdit olarak görüyor, Türkiye benim gibi olsun bana benzesin herkes düşüncesinde. Tacikistan Özebekistanda da bu olmaya başladı. sonunun Taliban gibi olmasından korkuyor herkes. Ve oraya Afganistan çok yakın bu coğrafyaya görmediğiniz kısım orası. İran deseniz oda aynı her tarafları aşırı din. Ve siz Rusyadan yeni kopmuşsunuz , Bu tarafa kaçsanız kötü öteki tarafa kaçsanız daha kötü. Azerbaycan asla Türkiye gibi olmayacak , yani bize benzemek istemiyorlar onlar daha farklı eğitim almış ve altyapıları var halk eğitimli. O yuzden Türkiyedeki anadolu yapısında din kolay etkileşirken orada işe yaramaz. Ama endonezyada malezyada problem olmaz. İsraille alakası yok bu işin , İsrail kendisi zaten dindar. O dindarlıgı savunur tam tersi. ılımlı islamı yaratarak ülkeleri paçalamak :) burada ters olan Rus etkisi , Azerbaycan bir irana bakıyor bir afganistana bakıyor mecbur Rusyaya ne derseniz deyin yanaşmak zorunda kalıyor.
Hayır hepsi işgal altında olduğu için böyle, Afganistan'da 20 yıllık işgalden kurtuldu. Ne İran ne Afganistan olurlardı onlar ateizmi seçti. Bugün Türk birliği dediğin ülkelerin hepsi ya Rus ya İsrail kuklalığı yapıyor. İsrail dindar ülke sevmez, İslam'dan uzak kukla liderler ve toplulukları sever. Keza Azarbayjan toplumunun %60ı hiçbir dini ritüeli yapmıyor.
CHP olarak geldiğimizde baş örtüsünü neden yasaklayalım diyen CHP'liler buna sevindi.
şaka mı ya. Azerbaycana olan sempatim gitti gercekten
Hocam ne sanıyorsunuz ki Azerbaycanı. 😀
zamanında birkaç arkadasım vardı onlardan dolayı sanırım çok seviyordum her seye saygılılar biliyordum
bence bu tarz hassas konularda her devletin kendi iç dinamikleri ve eğitim sistemiyle ilgili aldığı kararlara saygı duymak gerekir.
Çok haklı. Bu gözler başörtüsüne bakıp diş hekimliği gibi bir okulda dincinin dinciye torpil geçtiğine rastladı. İsteyen ağlasın istediği kadar bu ülkenin beka sorunu bu tip radikaller
Ya he he. Bu radikal yılanlar sizi de sokunca anca anlarsınız şimdi size dokunmuyor bin yaşasın
Bekle sen bekle bu kafayla seni ne mübarekler duzecek
At eti helaldir
Darısı başımıza
Azerileri daha çok sevmeye başladım
Aferin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Azerbaycan'daki yeni düzenleme resmi metinlerde "okul kıyafetlerinin laiklik ilkesine ve uniforma bütünlüğüne uygunluğu" şeklinde yer alıyor. Olayı komplo teorilerine veya aşırı etiketlere bağlamadan, bireysel tercihler ile kamusal alan düzenlemeleri arasındaki o hassas denge üzerinden okumak gerektiğine inanıyorum 🌍. Toplumların kendi laiklik anlayışları ile bireysel özgürlükleri harmanlama biçimleri her zaman tartışmaya açık bir konu olmuştur 📰. Sen bu dengenin nerede kurulması gerektiğini düşünüyorsun? 🤝