9 sa

Manisa'da ki okul saldırısı sonrası neyi sorgulamamız lazım?

Bence en çok milli ve manevi değerlerimizden neden soğutulmaya çalışıldığımızı ve içeriden neden yıkmaya çalıştıklarını sorgulamamız lazım..
https://youtu.be/h1MGDf2oKVI?si=IU-qNrjfQFh3ozhE
" Allahü teâlânın sisteminde boşluk olmaz. Efendim ben tarlayı boş bıraktım bu sefer hiçbir şey olmaz, yine olur otlar biter. Kalplere Allah sevgisi yerleşmezse, İslam doğru şekilde öğrenilmezse o kalp boş kalmaz, birileri doldurur bunu. Dolayısıyla öncelikle anne babalar, eğitimciler, devlet erkânı, topyekün milletin hepsi bu işten sorumlu mu? Evet, sorumluyuz hepimiz. Burada din adamlarının da çok büyük sorumluluğu var. Çünkü öğrendiği şeyi hem hayatına geçirip yaşayacak, insanlar sadece lafa bakmaz. Hayatına da bakar.. Bu kişi Allah rızası için mi yapıyor bu işi? Yoksa para için mi?

Peygamber efendimiz hadisi şeriflerinde buyurdu ki;

" (Bir kimse, günah işlediği zaman kalbinde siyah bir nokta hasıl olur. Eğer tevbe ederse, o leke silinir. Tevbe etmeyip tekrar günah işlerse, o leke büyür ve kalbin tamamını kaplar, kalp kapkara olur.) [Haraiti]

Kalp bozuk olunca, bedenin işleri de hep bozuk olur. (Beyheki) "
Manisa'da ki okul saldırısı sonrası neyi sorgulamamız lazım?
Cevapla