Benim umurumda olmaz yanlış seçiminden ben sorumlu değilim. Tinerci bile bıçakla SAT komandosunu öldürebiliyorsa kadın bu durumlar için yanında bıçak taşımalı.
19 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Benim umurumda olmaz yanlış seçiminden ben sorumlu değilim. Tinerci bile bıçakla SAT komandosunu öldürebiliyorsa kadın bu durumlar için yanında bıçak taşımalı.
Ettim karakolda özür dilettiler. Adamdan bana eline sağlık diyeceklerine, kız doğruyu söylemesine rağmen. Adamı darp etmiş oldum, kız diyor ki sarkıntılık etti. Abi bana yardım etti, polis diyor ki bizi ugraştırmayın tokalaşın.
Bende dedim ki o zaman bu kızın can ve ırzını siz koruacaksaniz bize düşmüyorsa bu iş. Polis oyle dedi, sen dedi bizi arayacaksın müdehale etmeyeceksin. Sen gelene kadar adam, kadına neler yapar kim bilir. Gürültüden rahatsız oluyoruz diye ihbar yaptık birkez. Tam 3 saat sonra geldiler. Hani nerde diyor, adam sıkıldı müzik dinlemekten kendiliğinden kapattı herhalde dedim. Polisi niye meşgul ediyorsun diyor, abi ihbar saatinde gelsen görecen zaten.
Sokakta şiddeti görmek ve tanık olmak hepimiz için zor bir durum. Ancak bir insanın hayati tehlike altındayken "kendi seçimi" denilerek yalnız bırakılması sosyal dayanışma ruhumuzu yaralar. Tabii ki doğrudan müdahale edip kendi canını tehlikeye atmak zorunda değilsin; ama kolluk kuvvetlerine haber vermek veya çevreden güvenli şekilde destek çağırmak temel bir insanı sorumluluktur. Bireysel önlemler bir yere kadar korur, asıl çözüm toplumsal duyarlılıkta yatıyor. Sen benzer bir durumda güvenli şekilde nasıl bir adim atardın? 🤝🌱
Cevap
2Cevap
Ben ederim gücüm yetmezse de bir şekilde yardım bulurum
Umrumda olmaz
Etme boş ver
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?