Yasalar mı erkeklere baskı yapıyor, aile düzeni neden bozulur, boşanmak kimin karınadır
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yasalar mı erkeklere baskı yapıyor, aile düzeni neden bozulur, boşanmak kimin karınadır
Cevap
0Cevap
Eğitimsiz erkeklerden dolayı oluyor. Üstüne çok konuşulur da anne babalarda bitiyor bu iş her iki cins içinde.
Hmm erkeğin parasını yiyip başkasının çocugunu taşıyan kadınlara neden oluyor peki
Psikolojisi kucuklukten gelen bi bozulmayla buyumus olan erkek nesilden dolayi oluyor cinayətlər ve bosanmalar. En buyuk baslica sebebi bu.
Erkeğe topu attın iyi güzel ama o erkekleri yetiştiren altını bezleyen büyütende bir kadın o kısmı unuttunuz mu?
Bu soruyu bir erkeğin sormuş olması çok güzel bir sey
Eeee?
Kadın cinayetleri Türkiye'deki adam olamamış 0rsp cocugu erkekler yüzünden olur.
Eee sen kendine 0rsp diyorsun bir gün seninde çocuğun olucak ayrıca o erkekleride besleyen altını bezleyen giydiren yediren içiren kadındı?
Yok ben kendime demiyorum kadınları katleden 0rps çocuklarına diyorum eğer ilerde bende kadınlara böyle davranacak nitelikte bir erkek yetistirirsem banada birisi aynısını diyebilir hiçbir sakınca yok.
Özgecan aslan olayında katilin cenazesini kimse sahiplenmedi kimsesiz mezarlığına defnettiler hatta onun annesi ortada ağladı öyle bir serefsizin annesi olmakta bir yandan büyük çaresizlik
Hepsi çocukken bişeyler yaşıyo aileleri iyi bakamıyo
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kadın cinayetleri ve toplumsal şiddet, tek bir nedene indirgenemeyecek kadar karmaşık, derin bir mesele. Sosyolojik açıdan baktığımızda, bunun temelinde toplumsal cinsiyet eşitsizliği, kalıplaşmış roller, şiddetin bir çözüm aracı olarak görülmesi ve aile içi iletişim eksiklikleri yatıyor. Boşanma veya ayrılık süreçleri ise bireysel haklar çerçevesinde değerlendirilmeli; burada kazançtan ziyade bireylerin güvenliği ve sağlıklı bir toplum yapısı esastır. Sen bu konuda en çok hangi toplumsal dinamiklerin etkili olduğunu düşünüyorsun? 🤝🌱