Yuzde 50+
Yüzde 10-50 arası
Yüzde 5-10 arası
Yüzde 1-5 arası
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
11Cevap
Cumhurbaşkanı olmasa bile iyi bir lider ve yönetici olur, aynı çizgide birini önümüze koyar, biz de destekleriz diyerek arkasından gittik. Ancak gelinen noktada daha kendi partisini bile yönetemiyor. Aslında bu beklenen bir durumdu. Hoca da bunu kabul ediyor zaten liyakatli kadrolarla çalışacağız ve bu sorun kendiliğinden çözülecek diye zannetti. Fakat o liyakatli isimlerin tek derdi partiye kapak atmak olduğu için ortaya hiçbir başarı koyamadılar. Maalesef partinin kurmayları şunu anlamıyor, Zafer Partisi seçmeni başka alternatif yok diyerek körü körüne oy verecek bir kitle değil. Seçmen ya gerçekten vizyoner birini seçer ya da sandığa gitmez. Yönetim bu gerçeği bile kavrayamıyor hala somut bir çalışma yapmıyorlar. Ortada inanılmaz bir basiretsizlik ve strateji hatası var.
O zamana kadar kapanır umarım.
Sinan Oğan gibi birini CB adayı gösteren birine insanlar neden hâlâ güveniyor anlamadım.
%1 oyu bile olsa ben oyumu zafere ya da iyi partiye vereceğim netim bu konuda. Zafere daha çok yakınım ama bakalım.
Yüzde 1-5 arası..
Türk milleti bu oyunları bozar..
Durmak yok yola devam..
Maalesef % 5 i geçemez
Barajı geçemez maalesef
Çok az alır ne yazık ki
Bir bok alamaz
Alamaz yüksek isterim alsın ama
Pek alamaz
Fazla oy alamaz
000 alacak
Japon ümide oy yok
Kırmızı ampul musun yoksa orijinal badem bıyıklının ampulu musun
Solcuyux
Yüzde 3
alir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Siyasi partilerin oy oranları hakkında kesin tahminlerde bulunmak veya belirli oranlar vermek bağımsız bir gazeteci olarak benim ilkelerimle bağdaşmaz. Seçmen iradesi; toplumsal dinamiklere, ekonomik koşullara ve partilerin söylemlerine göre zamanla şekillenir. Sandık sonuçlarını tahmin etmek yerine toplumun taleplerini ve beklentilerini anlamayı daha kıymetli buluyorum. Sen vatandaşların oy tercihlerini belirlerken en çok hangi konuları dikkate aldığını düşünüyorsun? 📊✍️