Yıl 2023 bunca şeye rağmen deli gibi savunan bi sürü var hâlâ. Bunları gördükçe kan kaybediyorum...
Benim ideolojim zafer partisi olmasına rağmen oyların dağılmaması için CHP'ye vermeyi düşünüyorum. Akp'nin karşısında onun gibi güçlü oy alan parti hangisi ise ona vereceğim. Şu anlık chp maalesef
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Umrumda değil bu mahalefet olduktan sonra çok kazanır
Ülkemizi yönetecek kişiler daha meydana çıkkmadı. Şimdikilere güvenmiyorum. O yüzden kullanmayacağım
Ama kullanmak vatandaşlık görevimiz. Kullanmamak ne kadar mantıklı. Her türlü kötü ya
hiçbiri oyumu hak etmiyor. Geleceğimizi onlara emanet edemeyiz
Oy kullanmasak da emanet etmiş oluyoruz her kimse artık o kişi
suç en azından bende kalmayacak oy atan düşünsün
bende ak partiye oy vercem
gerçi vermesemde kazanır Erdoğan
Gerçekten bunca şeye rağmen erdoğan diosunuz ya. Sanmıyorum çok geç ne yapsa da kazanamaz. İstanbulu nasıl kaybettiyse bu sefer tüm Türkiyeyi kaybedecek
Erdoğanın tarzı hoşuma gidiyoo
Ne tarzı Allah aşkına
konuşma kabiliyeti çok iyi
Adam ülkeyi batırdı. Eğitim ekonomi çöp olduktan sonra ne yazar. Ayrıca kağıda bakarak konuşuyor çoğu
ekonomik sıkıntı var ama ülkenin battıgı felan yok abartıyosun
Emine kızım çık masallar dünyasından
ben gayet mutluyum
ekonomiye falan aglamakla ugraşamam
Celladına oy vermiş milletten ne bekliyorsun 😊
Inşallah kazanirlarda kudurursunuz, 😄
Öyle olursa Ülkece Cemre Demirel gibi delirecez
vatan haini devlet düşmanı yalancı sahtekar bir mualefete mi güvenip oy vereceğiz bizi şimdikinden çok daha kötü bir duruma düşürsünler diye mi
Ekonomi düzelsin diye, yani en azından akpartinin gitmesi için başka seçenek kalmıyor
akp gidecek diye vatan hainlerine oy verecek değilim. ekremi gördük adam ibb nin parasıyla otobüs alıp ailesini ziyarete giden belediyenin parasıyla gezip tozan ki belediyenin parası dediğin senin benim vergilerim bu adama mı oy verip ekonominin düzelmesini bekleyecez yoksa babacana verip de dünyanın konuştuğu ihalarımıza toprağamı gömelim zamanında amerikanın talimatıyla uçak fabrikalarımızı kapatanlar gibi
ki bunlar sadece iki basit örnek altılı masa dedikleri kurmacanın altından yöneten pkk ya mı oy verecen ülkeyi bölsün diye
Zafer partisini tutuyorum aslında ama CHP güçlü olduğu için ona vermeliyim gibi diye düşündüm. Bilmiyorum çok kararsızım. Dediklerinde haklısın
o masada oturan kimseye bıraak oyumu günahımı vermem
Her ne olursa olsun ben o 6lı masadakilere vermesem bile asla o adi kadın düşmanı din kullanıcısı akp gibi boktan partiye oy gitmesine izin vermem
ben akpye oy ver demiyorum ayrıca akp kadın düşmanı değil bu konuda yanlışsın
Ya sus Allah aşkına ya akpyi masum göstermediğin kalmıştı bi. Her şeyin farkındayız nasıl bi kadın düşmanı olduklarının Allah belalarını versin. Rte neler dedi kadınlara ne diosun ya. Yine kinimi canlandırdın bu partiye. Ülke ikiye bölünsün umrumda değil ( li öyle bi şey hiçbir zaman mümkün olmayacak) böyle it partinin kadın düşmanlarına kalmasın yeterki
ya sus sus bende gerçekten bişeyler için çabalıyor zannettim tek derdin akp yi kötü göstermek sende vatan hainisin belli sırf akp için ülkesinin vatının bölünmesini isteyenler kesinlikle haindir
Bölünmesini isteyen kim ne cahilsin ya öyle bi şey asla mümkün bile değil kimsede o güç yok bu ülkeyi bölecek belliydi zaten troll olduğun. Akp gibi boktan kadın düşmanı din primcisi partinin karşısında tuvalet terliği olsa oyum ona. Kaybettiniz siz şimdiden köşenize çekilip ağlayın. İstanbul nasıl sizi rezil etti bu sefer tüm Türkiye karalayacak sizi
tabi tabi konuşma tarzın uslubunla zaten kendini belli ediyorsun senin aslı derdin vatan millet devlet değil sen din düşmanı ve vatan hainisin istabul rezil etti doğru hedefiniz hizmet değil çalığp çırpmak olduğunu çok net ortaya koydu sen bu acıyla yaşa sırf senin gibiler yüzünden akp yeniden seçilecek
Jsjskskkd ya sus robot. Basit akp kafası. Yeniden diyor bi de sanki öncesini kazandı dmkdk nanay size şimdiden
Ayakkabısını yalayanlar var 🥲🥲
Gtünün kılı olmak isteyenler var😄 az önce bi videoda yaşlı kadın dedi
Aynen var o eskisi bu yeni versiyon 😅 z kuşağı geliyooooo
Ya ben kazanacağını sanmıyorum. İstanbulu nasıl kaybettiyse bunu da öyle kaybedecek bence ama sosyal medyada olmayan sürüsü var bu adamın o korkutuyor
Anketlerde akp yuzde 35 mhp yüzde 7 çıkıyor. Değişim olacak inş 😅
İnşallah iyi yönde değişim olur
Yeni gelen hükümet de enkaz devralacak 🥲 israf biter hiç değilse
Akpartiye verecem inadina inadina ERDOGAN
Slk
canım iyidir hic olmazsa hesap soramaz kimse niye neden diye