benim tahminim şu şekilde. c baskanlıgı değil millet vekilliği konusunda.
chp yüzde 23 25
iyi parti 2 3 (masadan kalkma olayı hdp ile ortaklık bence oy kaybettirecek hemde bence genel olarak da sivri dilli konusması meral hanımın oylarını eritti secim sonrası bu basarısızlıktan dolayı partide bir cok sıkıntılar yasanabilir)
mhp 13 15 (ben oyunu arttıracağını düşünüyorum. cok milliyetcilik pompalandı. küsen ak parti secmeni büyük ihtimalle mhp secicek ki dengelesin hdp yi. olmadı yrp bbp zafere de gecis olucaktır)
ak arti 36 39 (kesinlikle oy kaybı yaşayacaktır ama öyle aşırı da aşağıya inmez bence küsen secmeni asla sol partilere kaymıcaktır bence. alternatiflerden secicekler milliyetci cekinceleri olan mhpye silik ortak olsun diyen bbpye modern yapısı ve sakin beyfendi tavrından dolayı yrp ye ve sıgınmacı politikalarından rahatsız olanlar eminim ki zaferi küsürat partisi olmasını engelleyeceklerdir.)
hdp 8 9 (bence stabil oyunu alıcak belki bi cıt daha aşagıdan alabilir seçim güvenliği düzgün işletilirmi o da var ama)
deva gelecek (bence deva daha cok alcak ama az oy alıcaklar 0. lı.)
saadet 0,5 1 maks (oylarını kaybedecektir bence seçmenini küstürdü o secmen yrefaha kayacaktır)
y refah 3 4 (secimin sükse yapan partilerinden biri olucak hem saadetten hem ak partiden hatta bir cok farklı partilerden bence oy alıcak)
bbp 1 2 (küskün ak parti secmeni icin bir liman olacak ve oyunu arttıracaktır ama cok değil 1 puan gibi)
zafer 3 5 (bence bu oranları da asabilir ama barajı asamıcak sanırım ama yine iyi oy alıcak baraja yaklasıcaktır anketlerin aksine)
diğerler bagımsızlar vs olcak
genel olarak iktidarda ak parti bence oy kaybedecek ki normal ekonomi malum. halk savunma sanayiden dolayı gururlanır ama sahada bir manası yok bunların. mhp güclenir iyi parti düşer chp fiksini alır biraz değişim isteyen genc oyları etkiler tabi. genel olarak fikirlerim böyle. bu benim tahminim. Arzum isteğim baska tabi. lütfen sizlerde tahminlerinizi yapın. yorum değil tahmin. sonra bilen olunca helal olsun der secim sonrası selamlasırız:D
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer