Benim tahminim
AKP 28%
CHP 24%
İYİP 19%
HDP 10%
MHP 7%
ZAFER+MEMLEKET 5%
DEVA 3%
GELECEK 1%
SP+YRP 1%
DİĞER 2%
SİZİN TAHMİNİNİZ NASIL?
Benim tahminim
AKP 28%
CHP 24%
İYİP 19%
HDP 10%
MHP 7%
ZAFER+MEMLEKET 5%
DEVA 3%
GELECEK 1%
SP+YRP 1%
DİĞER 2%
SİZİN TAHMİNİNİZ NASIL?
Mhp, %4- 5.
Zafer %13-15
CHP %25-27.
İyi parti %5-6,
AKP %30-35
ve Hdp %10-12..
Eğer Mansur Yavaş aday yapılmaz, Ümit Özdağ da chp seçmenin yarısının oyunu alamaz veya alır da hdp seçmeni tarafsız kalmayıp akp ye oy atarsa ; Akp kesin ikinci turda kazanır. Akp nin kaybetmesi için ;
Ya Mansur Yavaş Aday olacak. Bu durumda, Hdp oylarına gerek yok. Zaten de Mansur aday olursa ; hdp destek vermeyeceğini açıkladı
Ya da Ümit Özdağ aday olur. Altılı masanın, başkaca da Erdoğanı yenecek adayı yok. Bu durumda ÜMİT Özdağ, CHP oyunun yarısını alamaz ve hdp de akp yi desteklerse; cumhurbaşkanı olamaz. Ama her halukade, %13-16 oy alır.
Özetle, Mansur Yavaş Aday yapılmaz ise ; chp seçmeni Ümit Özdağ 'yı desteklemez. Bu durumda akp, kesin ikinci turda kazanır. Sonra hepimize, geçmiş olsun.
İyi Parti, %10. Akp %30 pardon
www.veryansintv.com/.../
20/07/22 tarihli anket. İstanbul seçimlerini, doğru tahmin etmişti. Zafer Partisi hızla yükseliyor. Ama yine de %10-16 bandı diyorum. Ortalama, %13. Ama chp seçmeni, Zafere süpriz yaparsa, bilemem. Kesin beklentimi, paylaştım
Cevap
3Cevap
Bence de o şekilde olur
İyi parti % 25 bile olabilir
Akp hala bu oyu alıyorsa ne desek bos
Akpnin bu oyu almasının sebebi muhalefet zaten düşin işte bi bok yapamıyorlar adam kötü yönetmesine rağmen seçilemiyorlae
YSK misin be mubarek 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?