Bence
Ak Parti 41.5
Mhp7.9
Yrp4.5
Chp24.1
İyi6.1
Yeşil sol8.1
Diğer 2.3
Muharrem 3.1
Sinan oğan 2.6
Ak Parti 41.5
Mhp7.9
Yrp4.5
Chp24.1
İyi6.1
Yeşil sol8.1
Diğer 2.3
Muharrem 3.1
Sinan oğan 2.6
Yeniden refah 4.5 mi 😂 o partiyi bilen olduğunu düşünmüyorum bile. Bu oranları hangi mentalite ile belirlediniz bilmiyorum ama iyi Parti'nin oyu %15 aşağısına düşmez. Sinan Ateş cinayeti ve Hüda-Par'a sessiz kalan Bahçeli'den sonra MHP barajı aşarsa şükredin 😄Akp en fazla %30 -35 bandında ilerler ne yazık ki. Asıl şahlanışı Tip yapacak göreceğiz bunu. Benim canım Partim CHP 25-30 bandında HDP ise %10-12 oy alacak. Muharrem de ve diğeri %2'yi zor aşar. Bekleyelim görelim.
Cevap
1Cevap
yeniden refah'ın ne olduğunu bilen %4.5 yoktur mq :D
Sence nasıl bitecek seçimler
Akp %36, mhp %7, yrp+bbp %1, yeşil sol + tip %10, chp %26, iyi parti %14, memleket %3.5, zafer %1.5 ve diğerleri
İyi parti 14 alamaz max7
Rte 53.7
Kılıçdaroğlu 40.6
Muharrem ince 3.1
Sinan oğan 2.6
İkinci tura kalırsa
Erdoğan 57.1
Kılıçdaroğlu42.9
bence sen az A haber izle. Erdoğan en güçlü döneminde %51 aldı. Son seçimde büyükşehirler gitti. Böylesine enflasyon ve deprem sonrası kazanma ihtimali yok :D
14 mayısta görüşürüz
Halk tv izlemeye devam
hayatta izlemem. 14 mayısta beni burada bulabilirsin :D
Görüşürüz ben az bile söyledim reis en az 55
ben bu konuda bir saha araştırmasının içinde bulunmuş birisi olarak söylüyorum, 14 Mayıs gecesi şok edici olacak.
Sen hangi partilisin
Hiç akpye oy verdinmi
hiç vermedim. chp'liler de kendileri %30 en az diyor :D ama sahada öyle bir sonuç yok.
Sen kime atacaksın
Sen sahayı nereden biliyorsu
yurt dışı için bir saha anket çalışması yaptık. ben de orada yer aldım. seçim sonuçları %2 sapma payı ile tahmin edilebiliyor. insanlar medyada okuduklarını falan gerçek sanıyor. Ankara belediye seçimi için de %52.2 %47.3 bulmuştuk. harika bir sonuç çıktı
Ne oldu
İkimizde yanıldım mq ne ne oldu😂
2. Tura kalırmı
Kaldı bile, erdoğan 51 - kk 49 alır biter.
Yurt dışı oyları eklenmemiş
Çok büyük fark yaratmaz.
0.6 alsa kazandı
Ysk başkanı açıklama yaptı bile seçim ikinci tura kaldı diye. 1 milyon oy kullanılmış yurtdışında ve fark yok gibi.
2. turda kim alır
Rte
AKP %30'u zor gorur yaz bunu kenara aşağıdaki %50 yazmış 😂
Sadece akp üyeleri atsa %20yi geçiyor en az 40
%20 atar anca onlarda avanta ı çıkarları var
Sence seçimler nasıl bitecek
Millet ittifakı açık ara kazanacak mitinglere bak her şehirde bugünden sonra İzmir kilitlendi bugün.
Ne oldu
Böyle bir tahminde bulunmam/bulunmak mümkün değil pek.
akp %50
mhp 15
chp 20
iyi 5
hdp 5
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?