Ali Babacan ve Muharrem İnce'nin partileri sizce seçimde ne kadar oy alır?

Ali Babacan ve Muharrem İnce'nin partileri sizce seçimde ne kadar oy alır?

Sadece de lijn bus şoförü olupta 2 kişi tek maaşla nasıl yaşıyorsunuz ya ziyaaa? Ben flexijob yapıyorum extra yoksa yetmiyor. Devlet bakıyormuş, ziyaaa devletin verdiği dop parasıyla neye yetecek boş boş konuşuyorsun. Türkiye de yaşamak istersem oraya gider yerleşirim bu seni ne alakadar ediyor ki? Türkiye de insanlar birbirini soymayı dolandirmayı bırakırsa ozaman refah düzene girer. Dolandırıcılık hat safhada. Bu düzen değişmedikçe orada yaşanılmaz. Ama insanlar aç değiller, şükürsüzler ve birbirini dolandiriyorlar. Sende buradaki insanları kandırma, bir maaş ile haftada 3-4 kez dışarıda yemege çıksan kirada veriyorsan neye yetecek ya palavracı? Sen elektrik gaz ödemiyorsun galiba. Kirada vermiyorsun anladığım kadarıyla yoksa iskembeden sallamazdın.
Babacan bence hakkettiginden daha az alıcak.
%3 diye tahmin ediyorum.
Memleket partisi ise Muarrem İnce son dönemlerdeki popüleritesi ile hakkettiginden fazla alacağını düşünüyorum.%10
İyi parti %12
Cumhuriyet Hal Partisi %27
AKP ise 33
Mhp%5
HDP %12
tahminim bu şekilde.
O zaman kazandık 👏
Bölsün kim daha çok alırsa o ona destek çıkar
Niye yapmasın kim çok alırsa o onu destekleyecek
Babacan ve Davutoğlu gibi isimlerin kurduğu partilerin oy potansiyeli yok. Muharrem ince bunlarla kıyaslanmayacak bir lider çünkü akp ile bir geçmişi yok. Akp ile geçmişi olan birinin aklandığına inanmak, iyi bir insan olursak şirinleri göreceğimize inanmak ile aynı şey
Cevap
19Cevap
Muharrem İnce baya çok alır bence
Muharrem ince %7 alsa bile başarıdır.. mecliste olması gereken bi’ lider.
Gönül ister kazansın ama maalesef bizde yapacağı işe kimse bakmıyor, herkes takım tutar gibi tutuyor partisini..
Deva %1 zor alır ama ittifak kontenjanından meclise girer
Memleket partisi en az %10 alır hatta %20 bandına kadar gitmesi muhtemel
benim tahminim muharrem bey 3 ali bey 1 civarı
İnce bunlara göre daha olumlu bir kişi partisi de öne çıkacaktır
Akp nin artıkları mı akp ıle ulkenın bu hale gelmesınde payı olanlarla mı chp bu ulkeyı duzeltecek ben buna gülerim
Erdoğan diye tutranlar basinzna ne gelse hakedyorsunz oylar inceye
Muharrem İnce baya çok alır
Memleket partisi alır kesin
Memleket alır bayağı da diğeri tirt
Babacan hiçbir şey İnce %27
Deva+Saadet+Gelecek+Dp= %2
İnce %6-7
Devayı bilmem ama incenin partisi baya oy alacak
Oranları bilmem de Memleket partisi denenir
Muharrem ince’nin kitlesi 13 yaşında
Şu an kararsız AKP ve MHP seçmenlerinin yöneldiği isim Muharrem İnce
@kdkdkddkkdk yok be, muharrem laik , AKP lider asla vermez
Çevrem de verecek İnsanlar Gördüm insanlar hükümetten bıkmış durumda Kılıçdaroğlu'na zaten asla ay vermezler belki Mansur olsa verirlerdi boşa atacağım seçime gitmeyeceğim diyenler bile Muharrem'i düşünüyor şu an
@kdkdkddkkdk yok zannetmem, en azından biz vermeyiz. Kuru ekmeğe razıyız.
Siz hala bu hükümetten memnunsanız diyecek bir şeyim yok ama son yaptığı ittifaktan sonra soğuyan daha çok oldu
@kdkdkddkkdk yok, onunla bir önceki seçimlerde ittifakti.. simdi mi ayrılan olacak. Dediğim gibi kafası karışık. olan zaten cumhurbaşkanı seçiminde vermedi
.
@kdkdkddkkdk bir önceki seçimde de ittifakti hudaparla
@kdkdkddkkdk dediğim gibi kuru ekmeğe razıyız.
Razı ol ne diyeyim kendini kuru ekmeğe layık görüyorsan ben sana bir şey yapmam ama sen kuru ekmeğe raziyken saraylar inşa ediliyor manda yoğurtlu tarifler veriliyor
@kdkdkddkkdk dediğim gibi
@kdkdkddkkdk okuduğum en saçma yorum seninki oldu. Saraylar yapılıyormuş manda yoğurdu felan ne alaka ya? O çok arzuladığınız doların ülkesinde saray yok mu? Onların başkanları kulübe de felanmı liderlik yapıyor? Siz cumhurbaşkanlığı gibi önemli bir mevkide olan birine o Sarayı yakıştıramıyorsunuz ama pkk ile beraber ittifak eden partilere gıkınız çıkmıyor. Yazık sizin gibi zihniyetlere. Demekki Aziz Nesin doğruları söylemiş.
Huda bilmem ne partisinde ben mi ittifak kurdum. Amerikada saray varsa da halkı refah içinde yaşıyor
@kdkdkddkkdk Ziyaaaa nerede refah içinde yaşıyor ya dünyadan haberin yok senin. Madem Saray fakirlige sebebiyet verdi o halde Anıt Kabirin maliyetini savaştan yeni çıkmış bir millet nasıl göğüs gerdi onuda açıkla, madem ki çok bilgilisin. Bizde aydınlanalım.
Belcikada yaşıyorum knk 1 senedir bu yaşıma kadar surunmusum ben onu anladım biraz dışarıya bak
Biraz alım gücü ne araştır burada bir tek eşim çalışıyor turkuyede olsa kiyaya yetmez o maaş burada geziyorum tozuyorum arabamız altımızda hafta da 3 4 gün dışarıda yiyoruz turkiyede ayda 1 yiyemiyorduk
Bende belçika da yaşıyorum ve iki işte çalışıyorum yoksa yetmiyor. Öyle senin dediğin gibide haftada 3-4 dışarıda yiyemiyorum. Sen neresinde yaşıyorsun Belçika nın ve eşin ne işi yapıyor çok merak ettim doğrusu. Eğer eşin inşaat mühendisi felan değilse ve kira ödüyorsanız tek maaş hayatta yetmez yani iskembeden sallama bence.
Belcikanin neresinde yaşıyorsun Allah aşkına çalışmazsan bile devlet bakıyor hangi şehirdesin cidden merak ettim imkanı yok böyle bir şeyin
Otobüs şoförü de lijn de leuvende yaşıyorum gayet de rahat yaşıyoruz bence sen bol keseden sallıyorsun
Ayrıca belcika bu kadar kötüyse don turkiyeye gerçekten Türkiye çok iyiyse
Çokta bir şey alacaklarını sanmıyorum
İttifaka katılmadan şansları yok.
Sülalelerinden başka oy veren olmaz.
Belki gençlerden bı nebze oy alır
ince alir baya sanki ama babacani bilmiyorum
Deva %2 , Memleket %9
%0.5
İkisi de biraz zor alır.
Muharrem abim
Deva %0.1 falandır
İkisi de çok düşük