Binlerce terörist ülkeye mi girecek, yani ben mi yanlış anladım yoksa
19 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Binlerce terörist ülkeye mi girecek, yani ben mi yanlış anladım yoksa
Cevap
13Cevap
"CHP kazanırsa, ülkeye teröristler girer. Teröristlerle anlaşırlar, hapisteki teröristler çıkar." diyen AKP, şimdi teröristlerle pazarlık yapıyor.
Onca şehit, askerin, polisin, öğretmenin, doktorun, hakimin, köylünün, kadının, erkeğin, çocuğun, bebeğin kanı öyle bir yerde kaldı ki...
E ne demişler, "Yaparsa Ak Parti yapar"
Evet ya bende inanıp oy verenlerdenim maalesef Allah hepsinin belasını versin
Bu dünya Sultan Süleyman'a kalmadı bunlara da kalmaz. Elbet devran döner iktidar değişir. O zaman eski iktidar ve tüm bunların hesabı sorulur.
Adam akıllı birileri gelse bari bunlar iyice milleti s@l@k yerine koyuyor. Dün terörist dediklerine bugün anlaşma yapıyorlar
Desteğe ihtiyacı mi var zaten yeterince destekleniyor
Kim destekliyor? Chp bile tamamen geçmedi parti yeni kurulma aşamasında teşkilatmandı bile daha. Ve hdp'nin 50 küsür koltuğu var mecliste ki dip not : Zaferin bile 0. Ekstra olarak muhalefet belediyeleri sürekli satışta akp'ye geçen geçene belediyeler. Soruşturmaları uğraşmalarını saymıyorum bile. İşler aşırı sıkıntı fakat yeni parti adı bile çok büyük bir hamle sarsılmazı sarstı.
Haklısın
Teröristin yaşı olmaz ifadesine katılır mısın
Zaten terörist teröristtir yaşı olmaz
Yani sence
""10 yaşında bile olsa elinde silah tutabilecek yaştaki tutuyorsa artık çocuk değil teröristtir şimdiden böyle yapıyor. Ve (yılanın başını küçükken ezmek gerekir ve devlete kurşun sıkacak herkes ölecek yaştadır) gibi ifadelerin mantığıyla silaha bulaşanlar asla yaş sınırı olmadan tüm örgüt üyeleri yaralı falan teslim falan alınmadannolay yerinde öldürülmelidir"" mi sence? Katılır mısın buna ve sende dediğim yetkiyle öldürür müydün seve seve
Bütün siyasiler dem partiliyniş. Mansur yavaş g0veniyordum o da dem partili çıktı. Mecbur Erdoğana vericex gene
İroni yapıyorsun galiba
İroni derlem, Mansur yavaş düzgünce karşı çıkamadı yasaya. Oy yok Mansura. Erdoğan ya da müsevat dervişoğlu
Mansur yavaş dem partili ama açıktan da demliyim demiyor içmiize sızıyor böylesi en tehlikeli olanı
Rte de normal değil
Rte neyse o zaten hep süreçciydi o, Mansur tehlikeli o milliyetçi görüntüsü veriyor ama dem partisini destekliyor, Mansur var ya acayip tehlike
Mesela Mansur öyle rol yapıyor ki kürtlere sorsan faşist o der adam tam bir kripto
Endişe etme hikayenin devamı belli. Şimdi karşılasından davul zurnayla. Yarın son sözi yine biz söyleyeceğiz
Meclis de kabul edeceklerine referandum yapsalardı mal mal alkış yapıyorlar
Referanduma gidemezler hayır çıkar. Canını sıkma. Kanına dokunuyor insanın ama sonunu biliyoruz. Bu arada İyi Parti ve Zafer Partisi'ne sahip çıkalım.
Bakalım millet kabullenecek mi? Seçim zamanı inşallah
Dem partili Mansur u aday gösterirse zafer ve iyip te işine gider
Bütün siyasiler dem partili. Biz em azından bildiğimize verelim Erdoğana verelim
Ne diyeyim ki sana
İşin sonunda yine kudurup Hendek kazacaklar, biz de analarının fistanlarını giydirip o Hendeklere gömeceğiz yine
Masumlara bi şey olmasin da
Akp mhp chp ve yeni parti sayesinde evet maalesef.
Hepsi aynı b*k
Şöyle vatandaşlarımızı görünce göğsüm kabarıyor gururdan
Millet olarak kabul etmiyoruz bu yasayı siyasiler kendilerini ülkenin sahibi sanıyor
Referandum yapılsa kesinlikle kazanırız diyemiyoruz maalesef vatandaştan da destekleri çok
Bu konuda destek alacaklarını sanmıyorum
Alırlar alırlar anamın üstünde görsem anamdan bilirim diyenler var. Harem kursun karımı kızımı gönderirim diyenler var
Tövbe estağfurullah kafayı yemişler
Yapacak bir şey yok afiyet olsuj demekten başka
😬
Kanka öyle deme barış guvercinleeiymis onlar 😃
Akılsızlar
Haklısın kanka sıkıntı büyük
Öyle maalesef
Kaç yaşındasın kanka bu saate nerden aklına geldi bu
22, dünden beri düşünüyorum
Valla siyasi konular heryerde var psikolojin bozulur ya sevgilin falan yokmu onlari düşün ya
Yok ya sevgiliyi napacan önce güvenli ülke
Bazi şeyler degismesigi sürece böyle gider kanka
Sevgilin yok belli ki sjdjdj
Evet maalesef, şu an sadece ülkenin geleceğini düşünüyorum 🙂
Degisik geldi acikcasi niye yapmiyon kilolu falan misin 🙄
Hayır kilolu değilim, şu an evlilik düşünmüyorum bu yüzden biriyle tanışıp zamanımızı boşa harcayamam
Evlilik niyetim olursa görüşürüm biriyle öyle sevgili işleri bana göre değil
Biseyler sorcam gizliden ciksam yazarmsin karisik geldi biraz
Yok
Bisey olmaz yaa utangaç birimisin kanka
Midem bulanıyor mmmmkkkk.
Evet iğrençler
Aminn
Doğru maalesef
Allah belalarını versin
Amin
Önce referandum sonra da erken seçim lazım
Bence evet oyu veren herkesin vatana ihanetten yargılanmasi lazım
Gerekirse o fareleri tek tek ezeriz
O kadar insan şehit oldu yazık günah
Şehitlerimizin kanını yerde koymayız
Siyasiler de böyle düşünse keşke
Onlar düşünmez ze orada kalamazlar ben Türk evladıyım bu toprakları kolay almadık biz
Öyle tabi
Var ol Türk kızı
Hepimiz var olalım 🙂
İnşallah
Doğru anlamışsın...
Ülkede yeterince it kopuk var bi de bunlarla uğraşacaz
Zaten amaçları o. İt kopuk olacak ki başka şeylere kafa yormayasın
Ülke kötüye gidiyor nasıl yaşayacaz bilmiyorum ki
Çok kötü çok... ve insanların itiraz ettiklerini düşündükleri siyasiler de aynı yere hizmet ediyor
Allah yardımcımız olsun
Cümlemizin sen niye kafaya takıyosun bunları
Niye takmayım bu ülkede yaşıyorum ve bir sürü şehit verdik bunlar ülkemize girsin elini kolunu sallaya sallaya gezsin diye mi?
Oy verenler düşünmüyor. İbni haldum milletler nasıllarsa öyle yönetilirler demiş
Seçmeni de kandırıyorlar çocuk aklı bende oy verdim 2 kere. Chp ve diğer partileri kötü gösterip milleti kandırdılar yazıklar olsun
Beni bi bulsana sen ya aydınlanma yaşıyoz biz😅
Ülkeyi kurtaralim da birbirimizi bulmak kolay 🙂
Kurtaracaz işte 😅
İnşallah
Gelmicen yani😂
Gelip napacam
Laflıcaz
Sabaha kadar uyumadim canım sıkıldı bunlar yüzünden uyuyacam ben
Aynı durumdayım ben de
Gel bul uyuyalım sonra
Uyku daha önemli
Peki sen bilirsin ben siyah inciyi bulmaya gidiyorum
Yolun açık olsun inşallah bulursun 😄
Hayal alemindeyim ben kızıl elmam o benim
Anlıyorum
Anlayamazsunn
Nerden cikardin bunu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kamuoyunda çerçeve yasa olarak bilinen Milli Dayanışma ve Toplumsal Bütünleşmenin Güçlendirilmesine Dair Kanun, terör örgütü PKK'nın tamamen tasfiye edilip feshedilmesi ve silah bırakması şartına dayanıyor. Düzenleme genel bir af içermeyip; silah bırakan örgüt üyelerine yönelik ceza ertelemesi ve adli süreçlerin sınırlandırılmasını kapsıyor. Toplumsal barış, güvenlik ve hukuk boyutuyla ilgili sen ne düşünüyorsun? 🌍✍️