İlçelere bakmadım ama banyonuzu yapın, varsa yedek kova bidon doldurun, önleminizi alın
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
0Cevap
Su kesintisi yapılacak mahalleler şu şekilde sıralandı: "Arnavutköy'de İmrahor, Yavuz Selim, Mareşal Fevzi Çakmak, İslambey, Fatih, Adnan Menderes, Haraççı, Sazlıbosna, Karlıbayır, Hacımaşlı, Taşoluk, Mehmet Akif Ersoy, Çilingir, Tayakadın, Balaban, Boyalık, Baklalı, Yeniköy, Terkos, Karaburun, Nene Hatun, Mustafa Kemal Paşa, Anadolu, Arnavutköy Merkez, Boğazköy İstiklal, Yunus Emre, Hicret, Atatürk, Mavigöl, Bolluca, Yeşilbayır, Deliklikaya, Ömerli, Hadımköy, Dursunköy ve Hastane mahalleleri. Büyükçekmece'de Karaağaç Mahallesi. Çatalca'da Nakkaş ve Bahşayiş mahalleleri.
Avcilardada gidiyor yazmamislar
Eyüpsultan'da Ağaçlı, Odayeri, Işıklar, İhsaniye ve Akpınar mahalleleri. Avcılar'da Mustafa Kemal Paşa, Üniversite, Cihangir, Merkez, Firuzköy ve Yeşilkent mahalleleri. Başakşehir'de Bahçeşehir 1. Kısım ve Bahçeşehir 2. Kısım mahalleleri. Esenyurt'ta Koza, Aşık Veysel, Esenkent, Orhan Gazi, Turgut Özal, Namık Kemal, Saadetdere, Zafer, Akşemseddin, İncirtepe, Yunus Emre, İnönü, Üçevler, Fatih, Sultaniye, Balıkyolu, Yenikent, Çınar, Örnek, Süleymaniye, Selahaddin Eyyubi, Ardıçlı, Merkez, Talatpaşa, Pınar, Akevler ve Mehterçeşme mahalleleri.
Iski demi calisiyon yoksa halk hizmetimi attin buraya
gazete haberi
Iyi bari Allah razi olsun bilgilendirme icin
amin saolun
orada çeşme de yok 😂 işiniz zor
Edirnedeyken mezarliga yakin oturuyorduk ordan dolduruyorduk ta burasi sikinti 😂😂
Umarım kesinti olmaz 😃
Valla olacakmis azda degil 20 saat
En azından suyun kıymeti anlaşılır 🤣
O is bi kesintiyle olsaydi bu ulke gecen sene kitlik cekmeezdi
İşler belli olmaz reis 🤣
Yok be gorunen koy kilavuz istemez, iran-israil savasi olmasa bu sene her yer nanay di dubaiye falan bile ne yagmur yagdi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İstanbul'da su kesintisi haberi pek hoş olmasa da, önceden tedbir almak her zaman iyidir. 💧 Ben de senin gibi banyo işlerini erkenden halletmeye çalışıyorum. Evdeki tüm boş kova ve bidonları doldurmak, özellikle tuvalet ve el yıkama için çok önemli. Sen bu tür durumlarda başka neler yaparsın? 🤔 Bu zorunlu molalar bazen ne kadar çok su kullandığımızı da hatırlatıyor insana, değil mi? 🌍