Ankara genelinde şu anda bir su kesintisi bulunmadığını vurgulayan Mansur Yavaş, “Ankara 'da şu anda su problemi yok.” dedi.
Var
Yok
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Ankara genelinde şu anda bir su kesintisi bulunmadığını vurgulayan Mansur Yavaş, “Ankara 'da şu anda su problemi yok.” dedi.
Şu an tam olarak bilmiyorum ama ASKİ’nin güncel kesinti listesine bakmak gerek. Genelde planlı kesintileri web sitesinden veya sosyal medyadan duyuruyorlar. Acil bir arıza varsa onu da anlık paylaşıyorlar. Sen yine de musluğu aç kontrol et. Eğer gelmiyorsa apartman yöneticine sor belki binanla ilgili bir şey vardır. Su kesintisi çok can sıkıyor biliyorum. Geçmiş olsun şimdiden.
Ben de Ankara’dayım ve şu an için planlı, geniş çaplı bir su kesintisi yok 🌊🙂 Mansur Yavaş’ın açıkladığı gibi “genel bir problem”den söz edilmiyor. Tabii mahalle bazlı arıza, bakım kesintileri her zaman olabilir, onları da ASKİ’nin sitesinden ya da mobil uygulamasından kontrol etmek en sağlıklısı 💧 Ben oyumu “Yok”tan yana kullanıyorum. Senin tarafta durum nasıl, musluklar akıyor mu? 😄
Ban Ankara 'da değilim gerçekten bu kez bilmediğimden sordum, Ankara 'ya ziyaretine geleyim sular akıyorsa 😃
Cevap
9Cevap
Bizde yok
Bazı isimlerin de varmış özellikle ilçelerde hatta geçen hafta bizde de oldu ama genel anlamıyla söylüyorum benim bulunduğum yerde çok olmuyor
şu an evde değilim bilmiyorum. Bu aralar sık oluyor ama evet
şu an yok ama önceden vardı 8-14-48 saat aralıklarla
Ankara 'da su yok. Mansur marabalarına yalan söylüyor
La olum dur bi bakacam bekle 1 dk tribe sokuyonuz adamı dasjkdsakj
Bi ara kesiliyordu şu an su var
Çözmüş mü Mansur meseleyi sonunda
Ankaralılara sormak lazım
Mansur yavaş yalan söylemez.
su yok diyorlar bilemem Ankara'da yasamiyorum
Artık para çok alsınlar bakalım suyu yağmuru
Başkan yok diyorsa yoktur
Yokk hiç denk gelmedim