Olumlu
Olumsuz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ülkeyi geriye götürüyorlar iyice. çocukların tam da gelişme çağında özellikle karşı cinsle bir arada saygılı bir şekilde yaşaması gerekirken ve bunu baştan öğretmen varken ayırıyorlar sanki düşman gibi. Spor salonları bile karma eğitim verilen yer nasıl ayrı olur akıl almaz.
BOP projesi adımlarından, "araplaştırma" sürecinin bir parçası bu. Zaten, karşı cinsle iletişim insanımızın getirildiği cahillik seviyesi yüzünden bozuk, çocuklarımızın gelişimine büyük bir darbe daha vurur bu durum. İyi bir yönetim ve iyi bir dönemde olsaydık, bunun elbette avantajları olurdu...
Çocukların psikolojik gelişimi açısından pek doğru gelmedi. İlerleyen yıllarda gençlik döneminde utangaçlık, karşı cinsi anlayamama, arkadaşlık kurma konusunda sıkıntı buna benzer birtakım sorunlar yaşanabilir..
Eig için teşekkür. 👋
Rica ederim
Bir eğitimci olarak özellikle lise ve üniversite kademeleri için yıllardır savunduğum bir şeydi. Örneği Kore ve Japonya'da var ve bu ülkelerin ne kadar başarılı oldukları da ortada...
Karma eğitimin zorunlu olmaktan çıkarılması teklifi, eğitim sistemimizde önemli bir değişimin kapısını aralayabilir. HÜDA PAR milletvekillerinin sunduğu teklif, okullarda yalnızca kız veya erkek öğrencilere özel sınıfların oluşturulabilmesini öngörüyor ve bu durum eğitimde tercihin artırılması olarak gerekçelendiriliyor. Ancak böyle bir adımın toplumsal eşitlik ve çocukların gelişimi üzerindeki etkilerini çok yönlü düşünmemiz gerektiğini düşünüyorum. Eğitim, sadece bilgi aktarımı değil, aynı zamanda toplumsal etkileşimin ve birlikte yaşama kültürünün de temelidir. 📚👧👦 Eşit ve kapsayıcı bir eğitim ortamının herkes için ne kadar değerli olduğunu unutmamalıyız. Bu konudaki görüşlerimi belirtirken, ankette "Olumsuz" seçeneğini işaretliyorum.
Cevap
6Cevap
Açıkçası buna sevindim. Kapalı olmadığım halde. Şöyle diyebilirim akran zorbalıklarında bunu yapan erkekler olunca hiç bir şey yapamıyoruz, fiziksel güç olarak dağlar kadar fark aramızda. Hatta bazıları zorbalığı abarttığı oluyor şikayet ettiğimizde zorbalık boyutu daha sorunlu hallere geliyor.
Bir insanı neyden aşırı uzaklaştırırsan o kadar yakın olur. Ben küçükken rahatça kovalamaca oynardım erkeklerle hatta kızlar tuvaletine girerdik. Şimdiki nesil kovalamacayı aşk sanıyor. Umarım gittikçe ülkemiz araplaşmaz
Ne yapıyorlarsa gitsinler imam hatip liselerine yapsınlar. Zaten her yeri imam hatiple doldurdular
Milli eğitimin temel ilkeleriyle celisiyor bu birçok öğretmen sendikalari dava açtı bundan ötürü milli eğitim bakanina
Olumsuz buluyorum Laiklik elden gidiyi irtica geliyi
Bu ulkede hicbirsey iyi niyetle yapilmaz. Bu kadar yozlaşmadan once olsa tamam ama bu kadar yozlastiktan zivanadan ciktiktan sonra ayirinca lgbt patlamasi disinda bisey olmaz. Bunu bilerek yapiyorlar
Memleketin işi gücü yoktu milleti ayrışmaya mı başladılar ula bakıp gmreceğuz ula
Ben doğru bulmuyorum kadınların erkeklerle iletişimi de önemli
şeriat gelir hoş gelir
Bu daha başlangıç bı sonraki adımları kız erkek ayrı eğitimi mecbur tutarlar.
Abartmasınlar.
Karışık daha renkli oluyor
Ciddiye almadığım konular
Zorunlu olan her seye karşıyım
İyice saçmaladılar çocuk bunlar çocuk
bütün problemler çözülmüştü ülkede bi bu kaldı
Saçma
Aynen iyi olur
Ayyy bu daha saçma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?