Bakan tarafından 12 yıllık zorunlu eğitim süresinde bir revizyon yapılacağı, zorunlu eğitimin süresinin azaltılması yönünde kamuoyunda bir görüş oluştuğu belirtildi.
Olumlu
Olumsuz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Bakan tarafından 12 yıllık zorunlu eğitim süresinde bir revizyon yapılacağı, zorunlu eğitimin süresinin azaltılması yönünde kamuoyunda bir görüş oluştuğu belirtildi.
Bunda karasızım aslında okuması gereken kişilerin okulu uzatılsın okuması gerekmeyen kişilerin kısaltılsın bence bazı insanların az okuması gerekiyor mesela zirzop insanları engelleyen kötü etkileyen öğrenciler oluyor asıl okuması gereken kişileri gerçekten okuyup bir yerlere gelecek kişiler dikkatle özenle eğitilmeli bence benim görüşüm bu yönde
Kimin söylediğini hatırlamıyorum ama bir ülkeyi bitirmek isterseniz eğitim yönüne ağırlık verin denmişti işte bizim ülkemizde de en çok oynanan şey eğitim çocuklar şamar oğluna döndü eğitim diplerde kısaltsa ne uzatsa ne. Sorun eğitim sisteminde değil yönetenlerde canı sıkılan eğitime el atıyo. yazık canım ülkemin güzel çocukları neye uğradıklarını şaşırıyolar ne üzücü bir durum yaa:((
EİC sağol
Eğitim zaten olması gerektiği gibi değilse isterse ömrü boyu eğitim görsün faydası yok. Bunu düşünürken farklı konularda titizlik göstermeleri de gerekli.
Cahil iş bilmeyen nesil yetiştirmek için liseyi zorunlu yaptılar gadası 18 yaşında liseden mezun olan birisi ne meslek yapabilir ki çırak dahi olamıyordu şimdi okumayan çocuklar meslek öğrenebilirler inşallah kısalır
Zorunlu eğitim süresinin azaltılması, eğitimin niteliği ve çocukların geleceği açısından büyük bir etkisi olabilir. Eğitimin süresini kısaltmak yerine, kalitesini artırmaya odaklanmak daha sağlıklı bir yaklaşım olurdu. Daha kısa eğitim, çocukların gelişiminde ve fırsat eşitliğinde bazı sorunlar yaratabilir. Eğitim, toplumsal gelişimin temel direğidir ve bu tür kararlar çok güçlü bir şekilde değerlendirilmelidir. 你的想法是什么?
Cevap
6Cevap
ben olumlu buluyorum.
Doğru eğitim verilmedikten sonra kısaltsa ne olacak uzatsa ne olacak.. 7. sınıf öğrencisi çarpım tablosunu bilmiyor eğitim mi bu yani
geç bile kalındı. ezberci eğitim bu kadar uzun süre dayatılmamalıydı. 5-6 yılda edinilecek bilgiler boş yere 12 yılda öğretiliyor. artık internetten aradıgın herşeyi buluyorsun bu neyin 12 yılı
Ders saatlerimizi kısa kısa bir hal oldular.. Bu memleketin sadece öğretmenler için cebinde akrep var..
Sonunda aynı düşünceyi sahip hanımefendi
süre kisaltacaklarina liseyi zorunluluktan kaldirsinlar yeter zaten.. uni okumayacak adam niye lise okumak zorunda kalsin. iyi kötü krndi kararini verecek yasa geliyor. cocuklugunu yasar ilk ortaokul yillarinda
Sürekli öğrencileri deneme tahtası haline getirdiler Allah öğrencilerimizi bu MEB bakanı ve iktidardan kurtarsın.
Okul kız çocuklarının çocuk yaşta evlendirilmesi deki en büyük etkendi..
Toplumda az cahil bireyler varmış gibi bunu mu uygun gördüler
Okutulmayan kız çocukları çoğalsın diye mi
Baktı it kopuk az çoğalsın dedi
Milleti cahil bırakacaklar
Kısalmalı bence de
Mantıklı.
Saçmalık ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?