Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, ders saatlerinin değişeceğini açıkladı. Sizce nasıl olmalı?
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, ders saatlerinin değişeceğini açıkladı. pic.twitter.com/e748kLJm8M
— İzmir Geyik (@izmirgeyik) March 15, 2024
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, ders saatlerinin değişeceğini açıkladı. Sizce nasıl olmalı?
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, ders saatlerinin değişeceğini açıkladı. pic.twitter.com/e748kLJm8M
— İzmir Geyik (@izmirgeyik) March 15, 2024
Öğretmen değilim 90'li yıllarda orta ve lise okudum müdür odasında çok dayak yedim hepte hak ettiğim için ne öğretmene kafa tuttuk ne tehdit ettik. Anasının avutamadigi babasının büyütemediği çocukları okula yolluyorlar lise çağındaki kız erkeklerin elinde bıçak dizilerden esinlenip artistlik yapmaya kalkıyorlar. Çocukların eline tablet verilir anne dizi baba maç izler sonrada eğitim seviyesi düştü diye okula gidip ya darp ya da sitemde bulunurlar. Herkes işine baksın
Şu araç gereçler artık kalkmalı defter kitap olayi hele hele karne olayi tamamen kalkmalı o bizim zamanimizdaydi şimdi aldığın üniversite diploması bir halta yaramiyor karne veriyorlar boştan boşa israf hepsi teknolojiye geciyorsun onu bile düzgüncene kullanmayı bilmiyorsun
Cevap
36Cevap
Bekleyip göreceğiz yine nasıl acayip saatler gelecek gadası
Bence değişmeli
Bizim zamanımızda yaz saati kış saati diye bişey vardı sabah gün doğduğunda okula giderdik. Şimdiki çocuklar normal çalışan insanlardan daha erken çıkıyorlar. Şafak operasyonu gibi kapkaranlık yolda girmeye çalışıyor.
Eğitim desen o konuda dibin dibindeyiz. Ailesi eğitim verirse bişeyler oluyor. Okulda doğru düzgün eğitim aldıklarına inanmıyorum. Saygı terbiye zaten yok. Allah sonumuzu hayır etsin.
Başka ülkeler de olmayan ama sadece Bizim ülkemizde olan bol bol sınav, lgs, dgs, öss, kpss vb birsürü şey koysunlar. İş yaptık diye birsürü gelecek nesli çürütsünler.
Allah sonumuzu hayır etsin.
maalesef diploma çöp oldu çürüttüler
Ders saatleriyle bu kadar uğraşacaklarına velilere verilen imtiyazları azaltsınlar, okulda disiplini, saygıyı arttırsınlar. Veli ile öğretmen arasında kalite olmalı. İdare velilerle el ele kol kola olmamalı.
tabi sonra tokat vs. geri gelsin dimi
Veli mi üstün olmalı? Öğretmenler onların kuklası mı olmadı gerekiyor? Sizin literatürünüze bakarsak öyle.
Ben şiddeti asla tasvip etmiyorum. Bu şekilde de olmaz.
Ne kadar saçma öğretmende üstün olamaz velide. Herkes eşit kraliyet soyundan gelmiyorsunuz ki Tanrı değilsiniz öğretmenler olarak. Tek işiniz hakkıyla öğretmek veli gelipte kul köle olmaz size. Çoğu kişinin mesleği ve mevkisi öğretmenden üstündür.
Bu nedir ya kimsenin kimsenin düşüncesine saygısı kalmamış ya söylediğimi bile anlamayacak kadar cahilsiniz. Ben öğretmen üstündür demedim. Yazdıklarımı önce okuyun.
Öyle eğitimcilerin okulda barındırmamaları gerekiyor. Ben şiddeti asla onay vermiyorum böyle yapan kişiler bana göre eğitimci değildir.
@oknofilibat rica etsem yorumumu siler misin?
canım avareller belli ki öğretmen düşmanısınız. Siz açıp da biraz kitap okuyun avareller, canım ondan sonra konuşalım. Siz daha benim ne anlattığımı anlamayacak kadar dangalaksınız hepiniz.
Ders saatleriyle uğraşmak yerine velileri yakamızdan düşürsünler… bizi ders saati vs değil cidden veliler yoruyor ya. Evde kendi çocuğu olmasına rağmen 1saat tahammül edemeyen tipler okula gidip hesap sormaya çalışıyor hadsizce
Beynin en verimli olduğu saatler erken saatlerdir bu bir yetişkin için geçerlidir fakat henüz karmaşalarla dolu olmayan tertemiz bir çocuk beyninden bahsediyoruz. En azından çocuklar 9 civarında uyanıp 10 gibi derste olabilirler.
Okulda bir şey öğretmiyorlar yazı yazmak dışında artık her şeyi tek tıkla öğrenebiliyoruz hem de istediğimiz yerde okulların insanları kontrol altında tutmak için olan binalar olduğunu düşünüyorum ufku genişlemesin öğrenip farkına varıp bazı şeylerin başımıza bela olmasın diye
@winewoman eğitim sistemi sıfır
Ders saati mi yetersiz? En iyisi sabah sekiz akşam sekiz okulda olalım kahvaltı öğle yemeği ve akşam yemeğimizi versin Meb. Birde eve servis istiyorum. O yorgunlukla araba kullanamam.
Biraz önce okudum bu haberi. Evet değişiklik yapılmalı ders saatleri eksik arttırılmalı yaz tatili uzun kısaltılmalı ilke inkılap gibi saçma sapan propaganda içeren dersler kaldırılmalı...
30 dk ders olsa ders saatini azaltmaya gerek yok. 40 dk dinlemiyorlar cidden birde defter tutma kalkmalı online yoklama. alip bırakılmalı. Şu an hem online hem defter baya zaman alıyor
Yaz tatilinin bir kısmınız kaldırıp okulu uzatmayı düşünüyor. Yani ders saatleri boydan kısalıp enden genişlemiş oluyor.
Öyle maalesef. Ne yapmaya çalıştıklarını anlayan yok. Sürekli bir çelişki.
Bu kadar eğitimle oynanıp bir düzene oturtamadılar, rezalet
Sabah 09:00 ‘ dan önce ders olmamalı bence. Hatta 9-6 sistem olmalı diyeceğimde o zamanda sınıf sıkıntısı olur.. 9-2 ve 2-7 şeklinde olabilir..
20 yıldır eğitim sistemi hep değişiyor yeter ya bi salın şu çocukları zaten eğitimın içine ettiniz bırakın rahat rahat okusunlar
Dünyanın hiçbir yerinde eğitim bu kadar değişmez. Hatta en son değiştirilcek şey eğitimin içeriğidir. Yazık, günah…
günde 5 saat ders olmalı her biri 45 dakikadan. 15 dakika teneffüs, 35 dakika öğle arası molası olmalı.
Çocuklar 30 kg sırt çantası ile sabahın karanlığında okula gideceğine yaz saati uygulaması son bularak ellerine birer tablet verilse olmuyor muydu?
Tabletle ders dinleyeceklerini mi düşünüyorsunuz
Komple dersleri iptal etmedikleri sürece çok olumlu şeyler düşünmüyorum
Sabah 10 da başlasın öğleden sonra 3 te bitsin, çocuklar uyusun sabah biraz
Her gelen bişeyler değiştiriyor. Ben yaptım oldu kafası kedi fare oyununa hoş geldiniz.
Çocuklara yazık 10 dan daha erken olmamalı ilk ders saati
Bakanın değişmesi lazım geldiğinden beri sürekli sistemi değişitirmeye çalışıyor
Açıktan okuyorum o yüzden skmde değil okula giden düşünsün
Ne tamam yesinler ben okumayı bıraktım zaten okuyacaklar düşünsün zaten bu ülke adam olmaz
Duruyo duruyo kafasına göre bir şey buluyo. Atama takvimi bekliyoruz 8 aydır
kaite düşük olduktan sonra saatin ne önemi var ki
Beni ilgilendirmiyor ve letler dusunsun benim eğitim hayatım bitti zaten son senem
20 yılda yap, boz, yap, boz, yap... A. k partisi.
Daha fazla ders saati koymuyorlarsa ben de Esma değilim 😒 Allahtan bu sene mezun oluyorum
Her yeni genel Milli Eğitim Bakanı bir şeyleri değiştiriyor ve bu değişimler hiç bir işe yaramıyor..
Miminuma indirilmeli 8 9 saat dersi kafa kaldirmiyor. kendimiz calisacagimiz verimli saatleri bu 8 saat olduruyor. son sene af yok ders de islenmiyor. ahir gibi sinifta cene cekmek icin sabahin korunde uyaniyoruz. yazik
Sürekli yeni bir şeyler geliyor. Gelen şeyler de anlamsız sıkıntılı yeni bakan
@seyyahokuz1 tabi canım 8 saat az en az 15 saat olmalı 4 te çıktığımız yetmiyor akşam 11 de çıkalım eve de 12 de gideriz yemek ye derken 1 de yatarız 6 da bidaha kalkarız dimi
Evet bebeğim
Yes yavrum
Haklısın çiçeğim
Öptüm kelebeğim
Bay
Ben çocukken nasıldı şimdi nasıl oldu hiç bilmiyorum
Saat 10:00da başlasa çok daha güzel olur. Nasıl olacakmış peki bilgi var mı?
Her zamanki Türkiye eğitim sistemi hiçbir zaman düzelmeyecek…
Ne kadar ezik insanlar var ya arkadaşlar purplewater75 isimli şahıstan uzak durun hasta ve sorunlu kendisi
ne dedi
Liseler 6 saate düşürmeli 9 da başlayıp 3 de bitmeli
Ortaokul sababahçı öğrenciler Saat 10'da okula en erken gitmeli.
Spora gidip hava basan çoğu hemcinsim gibi. Görüntü iyi ama içi boş
Öğrencilerin hayatini sktiler bune ya aklına esince bişeyleri degistiriyo
Kıtaplar cok ağır önce bu soduna çözüm bulsun
He valla küçücük çocuklar hamal gibi deli oluyorum diyorum hepsinin dersi var mı sadece dersiniz olanları götürün
omurga egriliği oluyor sonra cok zor tedavisi
Kesinlikle katılıyorum, duruş bozukluğu vs vs öğretmeni dövesim var onlar yüzünden 😅
Her gelen kafasına göre degisitop mı liseden mezun olalı 3-4 sene oldu o kdr degımıs ki her sey 100 yıl önce lise okumuşum gibi hissediyorum
Her şeyi değiştiriyor yazık çocuklara ya
Bence şekerleme yapma vakitleri olmalı
İkidebir bir şey değiştiriyorlar
Sabahın köründe gidilmemeli bence
haftanın 7 günü olmlalı yaz kış devam etmeli
Niye
@arkadaşolalım2 dahangğzel
Hayır sen git o zaman😠
@arkadaşolalım2 benim o zamanlarım geçti
Bizim nicklerimiz nie benziyo
Saat 10 da başlayabilir mesela ilk ders.
Değişsede bi halt değişmez
Ders saatleri çok yoğun olmamalı
Herkes takmış eğitime..
Aa 12 saat felan mı yapcak 😀😒
Bu adam zerre güven vermiyor
Sabah 4 te yola çıkarız herhalde
Bence 05:00 ile 19:00 arası olmalı
Eve de 9 gibi dönerler artık
@Sefa_Kılıç şaka yapıyorum ya
ayak uydurmak istedim
İyice kusmuk yaptılar olayı
Günde 4 saat ders yeter aslında
Bunlarla uğraşacaklarina obp kaldirsinlar
Aşağıda purplewater75 olan şahıs konuyu çarpitma öğretmenler velilerin efendisi değil. herkes yerini bilsin
@KuşĶonmazHayrįýe888 ben okul hayatım boyunca öğrenciye tokat atan öğretmen gördüm ama öğretmene tokat atan veli görmedim boşa propagandayi kes
işe gidemiyoruz trafikten pclerin yüzünden
sen hic okula gitmedin mi?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?