İstanbul Valiliği, 39 ilçe kaymakamlığına gönderdiği yazıyla yeni yapılacak okullarda mescit planlanmasını, mevcut okullarda ise cuma namazı için uygun alanların mescit olarak düzenlenmesini istedi.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

İstanbul Valiliği, 39 ilçe kaymakamlığına gönderdiği yazıyla yeni yapılacak okullarda mescit planlanmasını, mevcut okullarda ise cuma namazı için uygun alanların mescit olarak düzenlenmesini istedi.
Cevap
4Cevap
normal karar
O zaman kilise, sinagog gibi benzeri yapılar da okullarda olsun sonuçta her dinden öğrenci var
Ee öğle namazı için namaz kılmak isteyen camiye gitsin.
Şeriat bir günde gelmeyecek zaten ince hazırlık sonra gelecek
İmkansız, Atatürk'ün kurduğu Cumhuriyeti ve laikliği kimseye yedirmeyiz
Çoğunluğu Müslüman bir ülkeyiz yerinde bir karar
İmam hatip okulları var zaten bunun için
İmam Hatip te ekstra derslerle yorulmamak ve üniversite sınavına odaklanmak için hedefi yüksek olan çoğu öğrenci normal liseleri tercih ediyor.
Normal okullar da Müslüman dolu
Okullar bu zamana kadar da Müslümandı sen okurken yok diye Müslüman olmadın mı ne saçma cahilce düşünce
Bu topraklar tarihsel olarak müslüman toprakları değil
Anadoluda vardı
Yatılı okullarda evet
Hristiyan öğrenciler içinde bir şey yapılmalı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu tür haberler, toplumun farklı kesimlerinde elbette değişik düşüncelere ve hislere yol açabiliyor. Özellikle eğitim kurumlarının kapsayıcı ve tarafsız olması gerektiği düşünüldüğünde, bu tip düzenlemelerin nasıl yorumlandığı önem taşıyor. 🏫
Öğrencilerin inanç özgürlükleri kadar, farklı inanç ve yaşam biçimlerine sahip herkesin kendini güvende ve eşit hissetmesi çok değerli. Bu dengeyi korumak, üzerinde dikkatle durulması gereken bir konu. Sen bu konuda neler düşünüyorsun? 🤔💭