Türkiye’de tüm okullar 20 Şubat’a kadar tatil edildi. Sizce Karar Doğru mu?

Türkiye’de tüm okullar 20 Şubat’a kadar tatil edildi. Sizce Karar Doğru mu?

Evet doğru bir karar.. Bütün çocuklar çok etkilendi özellikle de depremi yaşayan çocuklarımız.. Aileleriyle ve sevdikleriyle zaman geçirmek onları bir nebze de olsa güvende hissettirir..
Psikolojilerini nasıl düzelteceğiz?
İnan onu bende bilmiyorum 😔😔
Evet doğru bir karar. çünkü depremi yaşayan yaşamayan her çocuk ve öğrenci bu durumdan etkilenmişti. umarım yakın zamanda atlatabiliriz. çünkü insanlar şu an yas tutuyor acılarını yaşıyorlar eğitim devam etse bile kimse odaklanamaz
Nerde yapıldı duyurusu
Tüm sosyal medyada
Gördüm evet teşekkür ederim
Rica ederim 😇
Evet..
Cevap
4Cevap
Evet doğru karar.. Deprem bölgesinde ailesi tanıdığı olan bir sürü öğrenci vardır onlar için güzel bir karar
Doğru evet bu psikolojiyle kimse aklını derse veremez. Mantıklı buluyorum.
Doğru tabikide
Evet doğru bir karar bence
Onu bilmiyorum biz sadece sarıldık ama biz bile ne kadar etkilendik onların psikolojisini düşünemiyorum nasıl düzeltilir onun hakkında da hiçbişey diyemem
Herkes çok etkilendi, imkan olsa keşke yetişkinler de evinde ailesiyle zaman geçirse.
Tabiki dogru
Çok zor çok çocuklar en ufak sarsintida deprem oluyor sanıyor hataydan geldiler koltuk sallansa agliyorlar
Yanlış.. Pazartesi günü açılmaliydi.
Yanlış bir karar
Neden
Çünkü hükumet bu kararı aldı. Bu gune kadar dogru bir karar aldiklarini gormedim. O yuzden bunun da yanlis bir karar olduguna eminim.
doğru tabiki
Doğru
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?