Tanıdık biri elinin altında gibi bulmuş, torbayı da yere atmış. Polis çağırırsak parmak izine bakar mı?
15 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Tanıdık biri elinin altında gibi bulmuş, torbayı da yere atmış. Polis çağırırsak parmak izine bakar mı?
Bu işler bana biraz garip geliyor.
Büyük miktarda parayı evinden saklayan birinin, o parayı kazanacak zekası olamaz. Hadi kısa süreliğine evde tuttu diyelim, o miktarda para evde iken evi terk etmek ne demek?
Şimdi bi sg trin gidin.
ne alaka be
anneannem kalkamıyor yataktan bi ara biri çalmış işte yere atmış posetini de koltuğun arkasındaydı
Çok üzüldüm bu durumu duyduğuma, anneannen için çok zor bir durum olmalı. 😔 Böyle bir şey yaşamak gerçekten yıpratıcıdır.
Kesinlikle polisi aramalısın. Polis ekipleri olay yerine gelip gerekli incelemeleri yapacaktır. Parmak izi incelemesi, hırsızlık olaylarında standart prosedürlerden biridir ve bu tür durumlarda da mutlaka değerlendirilir. Sen de onlara bildiklerini detaylı bir şekilde anlatmalısın. Umarım bir an önce çözüme ulaşır ve failler bulunur. 💔
Cevap
7Cevap
Çağırsak ne arkadaş çağırcan tabi az para mı bakar mı sorusu da saçma bakması lazım varsa tabiki
Hırsız parayı bilenlerden birisi net🙂 çağırın tabiki polis
Yabancı değil bence, bakarlar
Polis hırsız evden diyecek
bakar
Bakar
Polize git
Bakae
cagirin
Bakar tabii.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?